iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iPhone 6
oxigen, odlucna kupovina, cestitke, a posebna cestitka za boju, gold is the best 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
provalio sam definitivno sta mi je kod boje presudno i samim tim mi je crni na zadnjem mestu - onaj prsten oko home-a, crni to nema i izgleda nekako jednostavnije od obe bele varijante koje imaju taj prsten... to mi je kao presudno kada biram boju 
vec sam se dogovorio za kombinaciju - dajem svoj a uzimam 6s kad dodje kod nas

vec sam se dogovorio za kombinaciju - dajem svoj a uzimam 6s kad dodje kod nas

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iLuka, ima i crni taj "prsten", samo sto je on crn kao i ostatak pa nije upadljiv toliko. Znaci prelazis na 6s cim se pojavi kod nas, fino fino
Jos ako je dobra kombinacija, onda super.

- znemanja
- Moderator
Kako si uspeo da nadjes kombinaciju za zamenu za telefon koji jos nije ni najavljen 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Zato sto imam dobru vezu u mts pa mogu da rezervisem i uzmem kad se pojavi a taj neko uzme moj i placa racune 

- znemanja
- Moderator
Al' si ti muljator
salim se, dobra kombinacija 

Ljudi, pola oglasa ovih sto su sa mreze, prodaju ljudi koji rade u telenoru, mts itd... Muljaju samo tako
ne znam kako to pravdaju, ko placa pakete i sl...

- Azimuth
- Moderator
Ne bih ni ulazio u to kako pokrivaju sve dok meni mogu tako da zamene telefon. Tako da, ako imas takvu opciju, nekogko bi ti to sredio (a i nama ostalima), samo napred 

Kakve futrole koristite za iphone 6 ??? Trenutno imam ultra tanki clear silikon i foliju na ekranu. Ne planiram da radim jb koje free aplikacije preporucujete? Mislio sam da ce mi nedostajati app koje sam imao na starom mob ali sve to imam i ovde
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
to smo i mi, bar vecina koristili od pocetka... imas tri radnje sa vecim izborom, ali uglavnom svi koriste ultra tanki silikon i obicnu foliju jer najmanje od svega uticu na izgled i premijum osecaj u ruci...
ja sada nosim samo foliju na ekranu i nemam ni najmanji trag koriscenja na njemu osim one nezgode o kojoj sam pisao...
ja sada nosim samo foliju na ekranu i nemam ni najmanji trag koriscenja na njemu osim one nezgode o kojoj sam pisao...
- znemanja
- Moderator
oxigen isto koristim tanki providni silikon i staklo i nemam nameru bilo kakvu drugu zastitu da kupujem. JB nema za verziju 8.3
iLuka, Ako imas nekog u mts-u jel' bi bio problem da pitas tu osobu kada im stizu tableti. Vec neko vreme mi je istekao ugovor i cekam da dobiju neke tablete. Kada nazoven korisnicki servis ili pitam u poslovnici oni po obicaju nista ne znaju. Presao bih u Telenor samo zbog tog neinformisanog odnosa sluzbenika prema klijentima.
iLuka, Ako imas nekog u mts-u jel' bi bio problem da pitas tu osobu kada im stizu tableti. Vec neko vreme mi je istekao ugovor i cekam da dobiju neke tablete. Kada nazoven korisnicki servis ili pitam u poslovnici oni po obicaju nista ne znaju. Presao bih u Telenor samo zbog tog neinformisanog odnosa sluzbenika prema klijentima.
telenor ima dosta slabiju pokrivenost i skuplje aparate u paketima a ne znam bas koliko su njihovi zaposleni u obicnim poslovnicama uopste poslovniji od onih u mts-u...
pitao sam...
pitao sam...

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Такође ултра танка провидна Терасел силиконска футрола и фолија на екрану. Имам још једну ултра танку сиву футролу (качио сам слике овде).oxigen napisao:Kakve futrole koristite za iphone 6 ??? Trenutno imam ultra tanki clear silikon i foliju na ekranu.
- znemanja
- Moderator
iLuka Hvala
Znam da imaju slabiju pokrivenost, medjutim mesto gde ce biti koriscena data kartica ima odlicnu pokrivensot signalom i brzina neta je odlicna.
No, odosmo u off....

Znam da imaju slabiju pokrivenost, medjutim mesto gde ce biti koriscena data kartica ima odlicnu pokrivensot signalom i brzina neta je odlicna.
No, odosmo u off....
- Azimuth
- Moderator
Sto se kejsova tice, imam Spigen NeoHybrid i od nedavno Speck Candyshell Grip. Ovaj drugi mi se mnogo vise svidja, fantastican osecaj u ruci, telefon se prosto lepi za dlanove, a kontam da mozes i kolima preci preko njega i da se nece ostetiti. Topla preporuka. Naravno, tu je i taj isti ultra tanki silikon koji je posluzio kao prva pomoc dok nisam ova dva uzeo.
Na displeju mi je jos uvek buff folija kojoj je vreme da se menja, mada moram sad od nedelje da pogledam i neko staklo jer mi se onaj CP+ nije uklapao pa sam ga udomio.
Na displeju mi je jos uvek buff folija kojoj je vreme da se menja, mada moram sad od nedelje da pogledam i neko staklo jer mi se onaj CP+ nije uklapao pa sam ga udomio.
Danas mi je prijatelj koji se bavi kozarskim poslom iskrojio futrolu od 100% koze super izgleda i extra je kvaliteta,ako nekoga zanima i hteo bi da je kupi kosta 1700din a evo i slika

Poslednja izmena od oxigen u Ned, 19. Apr 2015. 00:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Баш сам малопре видео оглас са овом футролом на КП, 1700. 

Joxy, ispravljena je greska
ako je neko zainteresovan u inbox

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ispravi opet, ja video 1200 [emoji14]