iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
toda81, ajde vise prelazi na ajfon sta se drzis tog samsunga ko pijan plota 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Doco, nije samo samsung u pitanju. OS je glavni problem za prelazak i mali ekran jer ja volim velike, pregledne ekrane, a i olovka mi mnogo znaci 

Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ja bih lično i prešao na npr iphone 6plus,samo da je veća dijagonala ekrana a da su iste dimenzije telefona, nekako mi je ekran ne srazmeran svojom veličinom telefona, šteta.
Bas sam danas gledao 6plus,svidja mi se,al eto....
Bas sam danas gledao 6plus,svidja mi se,al eto....
Huawei
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Istina, ima nesto vece "celo" i "bradu", ali sa druge strane, sto ga vise gledam to mi manje smeta i prakticno vise ni ne obracam paznju na to da ekran nije razvucen koliko bi mogao da bude.
toda81, na iOS-u imas sve sto i na Androidu, osim olovke. Ja sam tu istu olovku intenzivno koristio dok sam vozio Note 3, ali evo poslednjih skoro pa godinu dana sam bez nje i ne osecam neki veliki nedostatak iako upravo ta olovka jeste ono nesto sto Note seriju izdvaja od svih ostalih uredjaja.
Nego, skinuo sam neke igrice, malo da ubijam besane noci i covece, pa grafika ubija kakva je. Ajd grafika, nego sto nigde ni da stucne kako sve radi
Iskreno, nisam ocekivao da moze ovako da tera igrice tipa Modern Combat 5, Mortal Kombat ovaj poslednji, Asphalt 8 i druge koje imam na telefonu.
toda81, na iOS-u imas sve sto i na Androidu, osim olovke. Ja sam tu istu olovku intenzivno koristio dok sam vozio Note 3, ali evo poslednjih skoro pa godinu dana sam bez nje i ne osecam neki veliki nedostatak iako upravo ta olovka jeste ono nesto sto Note seriju izdvaja od svih ostalih uredjaja.
Nego, skinuo sam neke igrice, malo da ubijam besane noci i covece, pa grafika ubija kakva je. Ajd grafika, nego sto nigde ni da stucne kako sve radi

Azimuth, neka si mu rekao i ja mu govorim toda predji na ajfon a on moj samsung
Salu na stranu ajfon zaista radi perfektno imao sve modela nota i mogu slobodno reci da je ajfon zaista bolji bez bilo kakve prisnosti. Sve fukcionise toliko brzo i glatko da je to cudo
Ja sam pristalica volim da mob radi sa svim fabrickim app bez budzenja tj sada bez jb
Probao sam razne romove dok sam imao samsung i na kraju sam se uvek vracao fabrickim romovima kod ajfona nema tih problema sa romom ima taj fabricki koji je extra ispeglan i to je to . Moje je samo da koristim mob i uzivam u njegovim maximaln performansam

Salu na stranu ajfon zaista radi perfektno imao sve modela nota i mogu slobodno reci da je ajfon zaista bolji bez bilo kakve prisnosti. Sve fukcionise toliko brzo i glatko da je to cudo
Ja sam pristalica volim da mob radi sa svim fabrickim app bez budzenja tj sada bez jb
Probao sam razne romove dok sam imao samsung i na kraju sam se uvek vracao fabrickim romovima kod ajfona nema tih problema sa romom ima taj fabricki koji je extra ispeglan i to je to . Moje je samo da koristim mob i uzivam u njegovim maximaln performansam
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Tacno, ali ja mislim da toda81 nije navikao na to. Prosto covek zeli da "cacka" po sistemu sto je i meni zanimljivo. Razume se, interesuje se, skida mape, doradjuje iGO, to je lepo i zanimljivo. Koga to ne interesuje uzece iOS ili WP.Azimuth napisao:toda81, na iOS-u imas sve sto i na Androidu, osim olovke.
A sto se tice igara, brutalno su dobro odradjene za iphone, jednostavno ima dobar hardver i aplikacije su, a i igre, dobro optimizovane. Samo zbog toga bih uzeo iphone 6, dakle zbog performansi. Ceo sistem pisan u C-u.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Azimuth
- Moderator
Zile995 napisao:Tacno, ali ja mislim da toda81 nije navikao na to. Prosto covek zeli da "cacka" po sistemu sto je i meni zanimljivo. Razume se, interesuje se, skida mape, doradjuje iGO, to je lepo i zanimljivo. Koga to ne interesuje uzece iOS ili WP.
Pa uradi Jb i moze doslovno sve sto i na Androidu. Bukvalno ima pristup sistemu i moze da manipulise njime kako hoce.
U sustini, koliko sam skontao za ovo neko vreme, iOS je neka sredina izmedju Androida i WP, imas fluidnost i performanse takve da se svaki put iznenadis, a sa druge strane ako zelis da se igras mozes i to bez problema.
Znaci toda81, cuo si sta ljudi kazu ,dakle kada uzimas Iphone 6 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Smatram da nije lose probati drugi OS, vodjen tom idejom kupio sam iP6plus, zeleo sam iz prve ruke da se uverim kako iOS funkcionise. Naravno, bilo mi je bitno da taj OS poseduje sve potrebne app koje koristim. Inace, moj savet za Todu je da proba iP6Plus, verujem da ce mu se dopasti 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja koliko ti drzi baterija na 6+?
- znemanja
- Moderator
sergius Mislim da sam vec negde pisao, ali veceras cu okacit ss. Pri intenzivnom koriscenju, uvece oko 22-23h mi ostane negde oko 25-30%. Ako ga manje koristim onda dva dana bez problema. Na iOS- nema podatka o SOT, ali Usage mi ide oko 10h.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
Mislim da bi to moralo bolje da bude. Gledam kod drugara, njemu je usage oko 14h. Kod mene se vrti oko 10.
Mada opet, zavisi kako se koristi i telefon. Igrice ubiju bateriju ocas posla
Mada opet, zavisi kako se koristi i telefon. Igrice ubiju bateriju ocas posla

Kod mene je na obicnoj 6ici upaljen ekran oko 7h i ostane jos 10% kod 6+ bi trebalo msm bez problema oko 12h upaljenog ekrana
- Azimuth
- Moderator
@oxigen, na ajfonu nemas nigde pokazatelj koliko je upaljen ekran. Imas "usage" koji je zapravo zbir svega, i upaljenog ekrana ali i rada aplikacija u pozadini.
Azimuth, e dobro si mi rekao ja sam mislio da je to i upaljenog ekrana ....znaci to pokazuje koliko je telefon koriscen tj i ako su app koriscene
znemanja cudi me,mislio sam da na 6+ baterija traje osetno duze nego na običnoj 6ici!
Jedina razlika izmedju oba modela je landscape mode i ta stabilizacija slike, sve ostalo je isto... Pisao sam ja razlike kada sam zimus imao 6+... Ne secam se tacno sada svega, bacite pogled koga zanima 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Azimuth, razume jansta hoces da mi kaz3s. Ja i da kupim nov i6 istog trenutka bih ga JB jer ja volim da koristim sve mogucnosti telefona. Jednostavno mi je note serija prirasla za srce i odgovara mi sve sto mi nudi tako da za sada ostajem tamo. Ne sumnjam ja da i za iOS ima isto programa kaonsto ima za android, ali za sada sam tu gde sam.
Oxigen, iskreno da ti kazem sa psiholoske tacke logicno je da je tesko priznati da li si se pokajao ili ne prilikom prelaska sa note 3 na i6. Kada je izasao 4s imao sam ga za prodaju kao i obican 4 i iskreno mi se bas dopada sama izrada i kako sve to finkcionise i nista vise od toga na zalost.
Postujem tudje misljenje i cinjenicu da svako ima ono sto zeli, naravno ako je u mogucnosti da sebi priusti to sto zeli.
Ne postoji bez veze toliko razlicitih marki i modela telefona. To je dokaz da se svi razlikujemo i da imamo razlicit ukus sto treba postovati. Naravno da uvek volim da cujem vise misljenja kada je bilo sta u pitanju
Oxigen, iskreno da ti kazem sa psiholoske tacke logicno je da je tesko priznati da li si se pokajao ili ne prilikom prelaska sa note 3 na i6. Kada je izasao 4s imao sam ga za prodaju kao i obican 4 i iskreno mi se bas dopada sama izrada i kako sve to finkcionise i nista vise od toga na zalost.
Postujem tudje misljenje i cinjenicu da svako ima ono sto zeli, naravno ako je u mogucnosti da sebi priusti to sto zeli.
Ne postoji bez veze toliko razlicitih marki i modela telefona. To je dokaz da se svi razlikujemo i da imamo razlicit ukus sto treba postovati. Naravno da uvek volim da cujem vise misljenja kada je bilo sta u pitanju
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
Nije toliko bolja baterija na plus verziji u odnosu na regularni iP6. Usage prelazi 10h, ali tu je negde. Zaboravio sam da napomenem da mi je telefon konstantno na 3g ( presone u mts se jos uvek nisu smilovali da mi daju 4g karticu), retko kada iP konektujem na wifi.
- Azimuth
- Moderator
Ma da, naravno. Svako koristi ono sto mu najvise odgovara i u cemu se najbolje pronasao.