iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Nov 2009. 21:52

Re: iPhone 6

Post od cbv »

Koju drzavu ste uneli u telefon, ne mogu da nadjem Srbiju..?

Da li je svejedno,a adresa?

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Обично Хрватску, а адресу изгуглаш... Или лупиш, као ја [emoji41]

Кад смо код продавнице и земаља... Може ли да се стави нека европска држава типа Немачка, Британија...а да пролази куповина са наше картице? Чисто да добијем релевантне коментаре на апликацији у продавници. Не знам ни зашто су то локализовали уопште. Сличну глупост је и Гугл урадио.

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od cbv »

A sto se tice onog broja dole kad trazi u kom formatu to uneti? Video sam da neki unose UK, i USA..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mislim da moze i neka druga evropska drzava. Mahom ljudi stavljaju Hrvatsku, mada ne vidim razlog zasto da se ne stavi Nemacka ili Svajcarska.
Nego, da li moze da se setuje tastatura tako da telefon zavibrira prilikom svakog otkucanog karaktera, isto kao sto to moze na Androidu?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

znemanja, ima samo, bar je tako po default-u, da se cuje onaj cuveni ''click'' sound kao nekada na ericsson telefonima...

ljudi, pisano je o pricama o kojima se pise na dve zadnje strane juce i danas, malo samo bacite pogled da ne bude da smo pisali bezveze...
ja sam otvarao u mts-u naloge nekim ljudima kada su dobili apple jer nisu znali nista o njima, napisao sam to mozda bas u ovoj temi iphone 6...

najlakse se nadju podaci za makedoniju i hrvatsku pa su zato svi isli na te varijante...

ja sam otvorio na USA jos onomad jer sam to nasao na netu, samo malo pretrazite :) no hard feelings

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

iLuka, a gde se to nalazi u settings meniju?, nisam nasao tu opciju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

И ја сам отворио прво на САД али не могу да плаћам картицом. Могуће да сам прескочио негдје али сам ишчитао све још прије него што је уређај стигао ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

znemanja, u sounds-u, na kraju dole imas opciju keyboard clicks, meni je to ukljuceno, svidja mi se taj zvuk... ali nema opcija npr clicks and vibrate i sl...

draco, meni su nudili u komercijalnoj banci bas da otovrim tu vrste kartice, ne moze svaka da placa... ne znam sta ti imas od tih kartica? :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

iLuka, ok, hvala, ja sam to trazio pod opcijom tastature, mislio sam da se tu nalazi.

cbv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od cbv »

Ljudi pomagajte, ne mogu da napravim ovaj nalog, tj.verifikovao sam preko kompjutera e mail adreasu i kad hocu da se logujem kaze da je prvi put popunjena adesa kao nije koristen ID i trazi da opet na telefonu to popunjavam,i onda kod dela za kartice trazi obavezno da unesem visa,master...

Izludecu ne znam kako da resim..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Evo ja sam nasao za 20 sekundi na netu neko uputstvo, bacite malo pogled po netu -

http://mondo.rs/a653808/Mob-IT/Tips-and ... rbije.html

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kome je USA nalog, ne može koristiti naše kartice za plaćanje. Mada ima rešenje za kupovinu.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Baraba, ja koristim USA nalog kako se kupuje sa nasim visa karticama ako mozes objasniti?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nikako. Na USA nalogu mozes kupovati iskljucivo preko giftcard-a. Imas ljude koji ih prodaju. 10$ je 1000din.
Moj predlog ti je da promenis na Hrvatski kao sto je vecina uradila, pa onda vezes karticu i viola. Kupujes normalno, nemas sa cim da se bakces.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa da, ali nije isti izbor aplikacija na HR i USA nalogu... bar sam tako cuo...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam do nedavno bio na usa nalogu, nisam primetio neku razliku. Sve sto sam trazio bilo je na oba Store-a. Sigurno da postoji razlika u broju aplikacija, ali zbog toga mislim da se ne vredi cimati sa giftcard-ovima.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Znaci izabrati hrvatsku je najbolje resenje kada se uzme u obzir dostupnost app/mogucnost placanja karticama?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

najveci broj naloga je na makedoniji u hrvatskoj otvoren kod nas... ne znam sto nemamo i mi to kad svi ostali imaju...

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Pa s' obzirom da se sada iPhone legalno prodaje i kod nas trebalo bi i mi da to imamo.

Odgovori