Iphone 6 ,samsung s 6 ili.. da li postoji nesto bolje?
Re: Iphone 6 ,samsung s 6 ili.. da li postoji nesto bolje?
I na kraju si ipak odlucio da je bas Meizu najbolje od svih "svetova".slavisaj napisao:Sva tri su dobra, sve zavisi kome sta odgovara, jedino iphone 6 malo odskace, naravno zbog OSa

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Xiaomi mi je najbolji, Meizu je tu sa iP6. No to ni nije bilo pitanje ovde vec sta je bolje S6 ili iP6 ili, p sam ja rekao da je iP6 bolji
@kvaka33 Ja jos ni jednu recenziju nisam procito o nekom telefonu, pogledam samo ako ima neke slike telefona da su dobrog kvaliteteta, i eventualno video ali onako na brzinu uz preskakanja, da vidim ekran, i opet kakav je dizajn, kako lezi u ruci, ali stvarno ne citam recenzije, vodim se sopstvenim instinktom, i do sada nisam pogresio, znaci xiaomi, meizu i apple
@kvaka33 Ja jos ni jednu recenziju nisam procito o nekom telefonu, pogledam samo ako ima neke slike telefona da su dobrog kvaliteteta, i eventualno video ali onako na brzinu uz preskakanja, da vidim ekran, i opet kakav je dizajn, kako lezi u ruci, ali stvarno ne citam recenzije, vodim se sopstvenim instinktom, i do sada nisam pogresio, znaci xiaomi, meizu i apple
slavisaj napisao:Xiaomi mi je najbolji, Meizu je tu sa iP6. No to ni nije bilo pitanje ovde vec sta je bolje S6 ili iP6 ili, p sam ja rekao da je iP6 bolji
ok.al gde se moze nabaviti xiaomi? na nasim mrezama ne verujem da ce skoro....
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Imaš ih u oglasima ovde i na netu (K.P.) , veoma slabo se prodaju .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Evo npr ovde, uz mts http://www.tehnomanija.rs/brands/xiaomi.html
Slabo se prodaju jer generalno ljudi nisu upoznati sa kvalitetom istih.
Slabo se prodaju jer generalno ljudi nisu upoznati sa kvalitetom istih.
Ja prvi sumnjam da bih uzeo mi4 za 65000 din, ili 47000 uz paket od 2000, u mts-u je za g3 uz paket od 2000 doplata 42000, za mate 7 je bila isto neka slicna doplata, mislim cak i manje od 40000, jednostavno preskupo je i pored neinformisanosti, cena je jedan od glavnih uzroka nekupovine xiaomi-a.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Mora biti skuplji od g3 kad je i bolji xiaomi mi4, od izrade do hardwera. No svejedno je puno kao i za sve ostale mobilne telefone kod nasih operatera.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mi4 izrada bolja od G3? Ne mogu se složiti sa tim nikako.
Ne vidim po cemu je to mi4 bolji od g3 ? Bukvalno preslikane specifikacije, samo g3 ima 2k ekran, a mi 4 full hd. Da nema kameru mozba bolju mi4 ? Bateriju verovatno ima malo bolju zbog razlike u ekranima, ali opet g3 gura ceo dan bez problema tako da to sigurno nije odlucujuci faktor.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Isto kao sto je odlucni faktor 2k ekran kod G3. Verujem da niste videli uzivo mi4 kad kazete da je G3 bolje izrade, samo izrada je 5 puta bolja od G3, meni to dovoljno da bude bolji. I kamera je odlicna na mi4 verujem da je bolja od G3.
Eto jedina prednost, koja bas i nije neka posebna prednost je taj 2k ekran na G3
Edit:
Evo link za kameru , vidno bolja na mi4
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT ... hone2=6294
I evo jos rezultati testova, gde se mozete uveriti da je mi4 bolji od g3
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-review-1119p5.php
Eto jedina prednost, koja bas i nije neka posebna prednost je taj 2k ekran na G3
Edit:
Evo link za kameru , vidno bolja na mi4
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT ... hone2=6294
I evo jos rezultati testova, gde se mozete uveriti da je mi4 bolji od g3
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-review-1119p5.php
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Zbog ovakvih konstatacija zaslužio si permanentni ban s foruma. 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Pa lepo mi niste verovali da je mi4 bolji od G3 i sad kad imate dokaze onda me banujete

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Opusti se,neces ti nigde sa foruma,zanimljivo je tebe citati
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Uffff , sad mi lakse. Bolje cu spavati. Ajd laku noc
Videt cu ujutro gde se odmaklo u preporuci sta je bolje iP6 ili S6 ili nesto drugo.

A svi smo se znali smejati miodrage-tu za njegova pisanija. Miogrande je mala bebica za ovog derana... 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Sta je tu smesno? da se i ja smejem .
@brankop da li si kupio nesto? Nadam se da je iPhone ili bar mi4, sve ostalo je boranija. Mozda ovaj S6 edge, malo zbog specificnog dizajna.
@brankop da li si kupio nesto? Nadam se da je iPhone ili bar mi4, sve ostalo je boranija. Mozda ovaj S6 edge, malo zbog specificnog dizajna.
slavisaj napisao:Sta je tu smesno? da se i ja smejem .
@brankop da li si kupio nesto Nadam se da je iPhone ili bar mi4, sve ostalo je boranija. Mozda ovaj S6 edge, malo zbog specificnog dizajna.
pozdrav,nisam jos uzeo ali najverovatnije pada iphone 6,cekacu jos malo samo da vidim ovaj g4 kad izadje pa cu onda definitivno odluciti.. mada mislim da sam vecdoneo odluku ..

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Uzmi iP6+ ima na netu poredjenje sa G4 i nije mnogo veci od G4 http://www.androidauthority.com/lg-g4-v ... us-604923/
Kod G4 kao i kod G3 je problem ova 2k rezolucija, koja utice na sam rad telefona jer procesor se bas ne nosi najbolje sa tom rezolucijom, kod G4 to je snapdragon 808 . Pa otuda i ti losiji rezultati na benchmark testovima.
Kod G4 kao i kod G3 je problem ova 2k rezolucija, koja utice na sam rad telefona jer procesor se bas ne nosi najbolje sa tom rezolucijom, kod G4 to je snapdragon 808 . Pa otuda i ti losiji rezultati na benchmark testovima.
slavisaj napisao:Uzmi iP6+ ima na netu poredjenje sa G4 i nije mnogo veci od G4 http://www.androidauthority.com/lg-g4-v ... us-604923/
znam to,nego dvoumim se izmedju iphone 6 i 6 plus_