A1 novosti
Re: VIP novosti
95Darko, pa moras imati neki paket i na to dodati to sto si napisao. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
pa paket je vip net 0
koji kosta 0 dinara
koji kosta 0 dinara
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa pazi i ima i nema caka. Uzmes Tarifu za 0 dinara kreces od nule i na nju budzis dodatke koji su ti potrebni.95Darko napisao:im a li neko iskustva sa ovom tarifom? kako sam razumeo, mozemo 'nadograditi' bilo sta za odredjenu cenu..
ja bih recimo dodao:
Drustvenjak (besplatan FB) - 70 dinara, 30 dana
Dzoker (1024 mb) - 300 dinara, 30 dana
1000 minuta u VIP mrezi - 100 dinara
1000 SMS - 100 dinara
po ovome bih za 530 dinara imao skoro sve sto mi treba, (osim minuta ka ostalim mrezama ali i to se moze dodati, ali uvmom slucaju nepotrebno)
jel ima neka caka u vezi ovog?
Medjutim, caka je sto se ona vodi kao "internet tarifa" a to znaci da mora da dobijes nov internet broj (internet sim karticu - operateri je iz nekog razloga drugacije dozivljavaju od obicne) pa neces moci da prebacis svoj stari broj na tu tarifu, niti da se setas sa paketa na paket po postpaidu kao sa regularnim brojem.
Isto vazi ako resis da preneses broj u drugu mrezu, taj tvoj broj ces moci jedino da prebacis na neki internet paket, mts-ov ili telenorov. U startu si nekako limitiran, nemam pojma, imaces pravo samo na internet promocije, ostalo ces moci da gledas samo na tv-u.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Entuzijasta
Onda bolje dodje mega/giga/ultra uz 50% popusta... Planiram 1. ili 2. maja da uzmem novi paket, a nznm hoce li biti novih ponuda zbog 4G do tada..
95Darko, sacekaj do maja i hvataj poslednji voz. 

-
- Entuzijasta
pa nadam se da ce ubaciti neku novu ponudi (sa vise MB)
...
EDIT: Videh po ostalim temama da ostali clanovi salju e:mail za neke popuste, ako su par ili vise godina u nekoj mrezi.. Poslah i ja VIP-u, jedini popust koji mogu dobiti je ako odnesem uredjaj i popust je u toj vrednosti koliko vredi taj uredjaj (ali samo popust na telefon, ne na paket kako sam razumeo)

EDIT: Videh po ostalim temama da ostali clanovi salju e:mail za neke popuste, ako su par ili vise godina u nekoj mrezi.. Poslah i ja VIP-u, jedini popust koji mogu dobiti je ako odnesem uredjaj i popust je u toj vrednosti koliko vredi taj uredjaj (ali samo popust na telefon, ne na paket kako sam razumeo)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
95Darko, to ciganisanje oko popusta vazi samo na telenoru, vip daje popuste zvanicno na sajtu i to relativno cesto, maltene u svakom trenutku postoji neka akcija - tako da kod vipa vazi, sacekaj onu koja ti se najvise svidja i izaberi. Telenor je tradicionalno tanak sa tim akcijama, njih mora da molis preko maila, da im pretis, ucenjujes...To ciganisanje samo na Telenoru ima.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
@Lobachewsky 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Entuzijasta
svaki popust je dobrodosao xd ovo sa telefonom vazi samo za novi telefon, jbg 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ne shvatam vise ovaj Vip, svake godine se hvale kako unapredjuju mrezu i ulazu neke silne milione u istu, a 3G pokrivenost se od 2012 (dakle preko 2 godine, i vise zapravo) nije promenila ni za 1 kvadratni metar.

Meni ugovor istice u decembru, videcemo sta ce biti i kakvi su im to veliki planovi za 2015. Ako ovako ostane jedino neki dual sim da uzmem, da se prebacim na neki manji paket tipa Smart 1000, pa svi smartovi da odu na pricu i sms, a telenor internet ceo za surf (5GB za 550 din, milina).
Opet pocinje krpljenje sa dve kartice, a taman sam pomislio da su ta vremena iza nas.

Meni ugovor istice u decembru, videcemo sta ce biti i kakvi su im to veliki planovi za 2015. Ako ovako ostane jedino neki dual sim da uzmem, da se prebacim na neki manji paket tipa Smart 1000, pa svi smartovi da odu na pricu i sms, a telenor internet ceo za surf (5GB za 550 din, milina).
Opet pocinje krpljenje sa dve kartice, a taman sam pomislio da su ta vremena iza nas.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
Kakvi jadnici, a taman pomislis da su ostali bez ideja. Pocecu stvarno da se tripujem da sve sto je lose doslo na nase trziste, doslo je od Vipa.Obaveštenje
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da će za sve prepaid dopune uplaćene počev od 03. juna 2015. period važenja kredita biti 3 meseca od datuma poslednje dopune.
Svaki put kada počev od 03. juna dopunite kredit, važenje celokupnog kredita se produžava za nova 3 meseca. Ukoliko ne dopunite kredit više od 3 meseca, preostali kredit ističe i omogućen vam je samo dolazni saobraćaj.
Hvala na poverenju.
Vaš Vip
29.04.2015.
Na kraju će biti mesec
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ja razumem da kartici mogu da odrede rok trajanja, ali kako pare mogu da imaju rok trajanja...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
mb011, pa eto, kod vipa je bas to slucaj. Ja mislim da ce kartica/broj kod vipa idalje vaziti godinu dana, ali ce kredit isticati posle 3 meseca. To samo kod njih ima.
Sada kredit istice posle 6 meseci, a kartica vazi 13 meseci - samo sto posle isteka kredita mora svaki put da zoves korisnicki da ti reaktiviraju broj - fakticki on je idalje tvoj, samo ne mozes da ga koristis dok ponovo ne uplatis kredit.
Bespotrebne komplikacije, 90+60 i ostale gluposti, samo na Vipu.
Sada kredit istice posle 6 meseci, a kartica vazi 13 meseci - samo sto posle isteka kredita mora svaki put da zoves korisnicki da ti reaktiviraju broj - fakticki on je idalje tvoj, samo ne mozes da ga koristis dok ponovo ne uplatis kredit.
Bespotrebne komplikacije, 90+60 i ostale gluposti, samo na Vipu.

-
- Entuzijasta
pa ako si prepaid i zelis da koristis karticu logicno je da ces uplacivati kr bar jednom mesecno a kamoli u 3 meseca... mzm da je to zbog sve veceg broja korisnika u svim mrezama
- Lobachewsky
- Gatekeeper
A ako si u inostranstvu i zelis da imas svoj broj kada dodjes u srbiju, sta onda? Predjes na telenor?
Razumem ja Vip, zeli da su mu svi prepaid korisnici aktivni i mozda tako zapravo i treba da bude, ali bar nek omoguce da ako uplatis 1000 din, kredit ti vazi 12 meseci, a 500 din pola godine. Recimo. Za brojeve koji imaju specijalnu namenu, ne moramo svi da budemo uglavljeni u isti sablon.
Razumem ja Vip, zeli da su mu svi prepaid korisnici aktivni i mozda tako zapravo i treba da bude, ali bar nek omoguce da ako uplatis 1000 din, kredit ti vazi 12 meseci, a 500 din pola godine. Recimo. Za brojeve koji imaju specijalnu namenu, ne moramo svi da budemo uglavljeni u isti sablon.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Ovo sa 3 mj. su uvezli iz Hr. :'( Ja sam vec navikao na to (ovdje svi operateri imaju tako kratko trajanje bona/dopune). Meni je bilo odusevljenje kad sam dosao u Srbiju da sve dopune traju 300 dana.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Vip ima novi net centar - Moj Vip, a sajt je dobio i online chat podrsku. 

vip opušteno , nova tarifa ... 5 GB, 500 min za sve mreže, neograničeno u vipu i neograničen sms... na dve godine bez telefona 1700 din, sa telefonom 2700. a i na telefone ima popust do 10000 din ... nema ništa još na sajtu,videh jutros kad sam plaćao račun
Samsung S10+ red
To je onda ozbiljna prica, 5gb neta i 500 min za 2700...taman mi isteko ugovor i gledam gde da produzim, ovo me bas ozbiljno zainteresovalo. Recite mi, vi koji ste u vipu i iz beograda ste, da li se popravio signal ? Ja sam pre nekih godinu i po bio u vipu i bas je tuga bila, inace sam sa ceraka pa i to uzmite u obzir. Znam kad sam radio u zemun polju tamo je signal sljakao ovima iz firme na 5 crtica uvek, a ja sa mts-om nisam imao domet pa me zato zanimaju informacije iz prve ruke.