MTS novosti
Re: MTS novosti
Meni se bas svidja novi logo.
Prodati kompaniju pored silnih sponzorstava i troskova donosi profit, to je ludost...

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... 719b69.jpg[/img]
Ovo mi izbacuje a telefon ipak uhvati signal mada nista ne mogu da otvorim dok je na LTE...
Ovo mi izbacuje a telefon ipak uhvati signal mada nista ne mogu da otvorim dok je na LTE...
iLuka, a da li si video sa nekim drugim ko koristi iphone da li ima istih problema? 

Bitno da su oni promenili logo, a što ja ne mogu da čujem drugu stranu i što čujem distorziju to nikom ništa. Danas mreža katastrofa, jedva sam obavio par razgovora.
@fannY, nece niko da menja karticu!
ja ih nagovarao ali nece, kao sta ce mi, jos je to bezveze...

Kod Telenora pričaju da dok Epl ne uradi nekakvu nadogradnju sa njihove strane nećeš moći koristiti 4G na Ajfonu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne nameravam ni ja jos da menjam karticu, ne zurim. Pritom, nazalost, operaterima treba jos vremena da rese birokratiju oko toga koji paketi ce moci da koriste LTE.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
@cgmiki, ti koji to pricaju lazu
eno na drugom forumu posvecenom (uglavnom) Eplu imas koliko hoces primera, postavljali ljudi SS. Jedino sto su svi dosli do zakljucka da je na Telenoru ogranicena brzina UL na 50, a DL na 30-35, dok kog mts-a ide DL do 70.

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sa takvom politikom domacih operatera 4G ce zaziveti tek za 3-4 godine kad svuda u svetu bude 8G
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Skida li mts lock sa iphona besplatno posle godinu dana, ili dve? Zna li neko
- znemanja
- Moderator
Sta treba da radim da mi daju kod za otkljucavanje telefona?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da izadjes iz ugovorne obaveze i otplatis telefon. Podrazumeva se da im trazis da ti i otkljucaju.
E sad, cuo sam da je neko uspeo da otkljuca telefon i daleko pre toga, uz izgovor da ide napolje na duzi period, ali je isto tako imao i debelu vezu u mts (nesto kao iLuka sto ima).
Ovde je neko napisao da u CG otkljucavaju ukoliko je telefon uzet na paket u kojem se nalazi i fiksni. Mozda ne bi bilo lose probati, mozda i kod nas prodje to.
E sad, cuo sam da je neko uspeo da otkljuca telefon i daleko pre toga, uz izgovor da ide napolje na duzi period, ali je isto tako imao i debelu vezu u mts (nesto kao iLuka sto ima).
Ovde je neko napisao da u CG otkljucavaju ukoliko je telefon uzet na paket u kojem se nalazi i fiksni. Mozda ne bi bilo lose probati, mozda i kod nas prodje to.
- znemanja
- Moderator
Izašao sam iz ugovorne obaveze, ovo pitam za jedan Alcatel koji sam kupio preko paketa još pre 3 godine. Pošto je taj Alcatel Dual SIM gde je drugi slot otključan, ali prvi nije, pa me interesuje da li može da se otključa. Raspitaću se u poslovnici.
Azimuth reče da svako ko je skorije menjao karticu da treba da aktivira i uslugu roming??
Zna se desiti...govorim iz iskustva moje supruge.Dovoljno je bilo da promeni paket i da višegodišnji broj u mts,ostane bez tog momenta veoma bitnog rominga...dakle nemojte uveravati kako je to nemoguće.U povratku je zvala korisnički(mislim kad se vratila nazad) i nakon dugog razgovora i vozanja od operatora level 1 pa naviše,bilo je:"Ups,naša greška.Nećemo Vam naplatiti ovaj razgovor sa korisničkim,jer ste zvali zbog naše greške.Roming ćete ubuduće imati."Znači čak ni karticu nije menjala.A kod pravljenja postpejd ugovora piše da je roming aktivan,sad 'bem li ga nakon 3 ili 6 plaćenih računa,a ako hoćeš ranije moraš uplatiti neki depozit.Znači svaki novi broj,nova zajebancija,nema veze što si kod njih(a mislim i kod druga dva)već neki period sa nekim brojem...tako je to.
edit:
Provereno,u mts i vip-u mosarš imati plaćena 3 računa za novi broj,a kod telenora nakon prvog plaćenog računa.
edit:
Provereno,u mts i vip-u mosarš imati plaćena 3 računa za novi broj,a kod telenora nakon prvog plaćenog računa.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 29. Apr 2015. 14:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nema smisla ni za promenu paketa, a kamo li za promenu kartice. Ali mts je to, kod njega nista ne moze da zacudi. Oni i logika nikada nisu isli zajedno.PetarI napisao:Zna se desiti...govorim iz iskustva moje supruge.Dovoljno je bilo da promeni paket i da višegodišnji broj u mts,ostane bez tog momenta veoma bitnog rominga...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ako si dobro pročitao moj zadnji post,jedino je Telenor sa jednim računom u prednosti.Vip i Mts imaju slične "računice".A lepo piše na sajtu,pre polaska na put,pozivom korisničkog,proverite da li Vam je roming omogućen...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
PetarI, to je drugo, to vazi samo za nove brojeve/korisnike, oduvek i kod svakog. Ja komentarisem onaj deo, da li je realno da kod promene paketa ili kartice tako ubaguju.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Baš tako. To je realnije za priču kod ovih novih korisnika, a ne starijih. Al izgleda da kod njih nije ono normalno u pitanju..
Kada smo pomenuli roming, jel postoji mogućnost da se u paketu isključe mobilni podaci u romingu, a da pozovi i poruke budu dopušteni? Na ovo isključivanje mislim tamo kod njih, a ne u samom telefonu, znam da telefon ima to, ali nekako više bih bio siguran kada bi moglo tamo kod njih da se ugasi..
@petarI, kolega ovu zadnju rečenicu što si napisao da posle 3 meseca(računa) kod mts se aktivira, jel to automatski ili pak to znači da tek tada imaš dozvolu?
Kada smo pomenuli roming, jel postoji mogućnost da se u paketu isključe mobilni podaci u romingu, a da pozovi i poruke budu dopušteni? Na ovo isključivanje mislim tamo kod njih, a ne u samom telefonu, znam da telefon ima to, ali nekako više bih bio siguran kada bi moglo tamo kod njih da se ugasi..
@petarI, kolega ovu zadnju rečenicu što si napisao da posle 3 meseca(računa) kod mts se aktivira, jel to automatski ili pak to znači da tek tada imaš dozvolu?