Iphone 6 ,samsung s 6 ili.. da li postoji nesto bolje?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Iphone 6 ,samsung s 6 ili.. da li postoji nesto bolje?
Odes u neku od poslovnica mts-a, imaju ih izlozene. Uzmes u ruke, jedan pored drugog i vidis sta ti bolje lezi i vise prija.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Sad je meni sve jasno. Jedino merilo za koje znaš su očigledno ovi testovi pa zato tvrdiš da su ip6 i Mi4 najbolji. A bilo mi je nelogično da neko kaže sve ono, al reko aj da poštuješ tuđe mišljenje. Međutim ti si uzeo Mi4 zbog testova i sad svoju kupovinu pokušavaš slepo da opravdaš.slavisaj napisao:Uzmi iP6+ ima na netu poredjenje sa G4 i nije mnogo veci od G4 http://www.androidauthority.com/lg-g4-v ... us-604923/
Kod G4 kao i kod G3 je problem ova 2k rezolucija, koja utice na sam rad telefona jer procesor se bas ne nosi najbolje sa tom rezolucijom, kod G4 to je snapdragon 808 . Pa otuda i ti losiji rezultati na benchmark testovima.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ma nemam ja Mi4, imam meizu mx4. Ove testove sam postavio onako da eto ako ne mogu ovako da dokazem da je mi4 bplji od g3, onda bar eto po tim testovima je bolji, a svakako je bolji i bez tih testova.Pa pola kineza od 100-200eur ima bolju izradu od g3 a tek pogotovo od g2. To je sto se tice mi4 vs g3.
dok ip6+ vs g4 sam mu dao link da vidi da nije velika razlika u velicini izmedju ip6+ vs g4.
i opet stojim iza da je bolja kupovina ip6 ili 6+ naspram g3, g4, s6 , eventualno egal moze biti s6 edge
dok ip6+ vs g4 sam mu dao link da vidi da nije velika razlika u velicini izmedju ip6+ vs g4.
i opet stojim iza da je bolja kupovina ip6 ili 6+ naspram g3, g4, s6 , eventualno egal moze biti s6 edge
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
brankop,
Ako se dvoumis izmedju i6 i i6 plus,onda ubaci i note 4,jeftiniji,a ako ne bolji,ono ista klasa
Ako se dvoumis izmedju i6 i i6 plus,onda ubaci i note 4,jeftiniji,a ako ne bolji,ono ista klasa
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
ip6 nema sta da trazi ni pored Note 4 a tek da ne pricam o S6.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
molder79bgd, tako je, pomenuta 2 Androida ne mogu Apple-u ni da prismrde 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
Opet ti sa tvojim fantazijama 
Ajd jos jednom da te zamolim da obrazlozis taj tvoj stav i razmisljanje, potkrepi ga nekim cinjenicama, ubedi mene prvog da prodam ip6 i uzmem s6
daj mi tvoje iskustvo u koriscenju ip6 i s6, navedi mi prednosti i mane koje si zapazio dok si posedovao i koristio ta dva telefona.

Ajd jos jednom da te zamolim da obrazlozis taj tvoj stav i razmisljanje, potkrepi ga nekim cinjenicama, ubedi mene prvog da prodam ip6 i uzmem s6

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ dizem kapu za zivce sto imas

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Dajte ljudi, vidit da se pokretac teme dvoumi izmedju iP6 i iP6+. Zato kakvi Samsunzi, to je boranija
, plus sto su i preskupi, ne opravdavaju cenu, pogotovo edge.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
S6 boranija!Ko misli da je ip6 bolji od S6 nije S6 ni na slikama video,jednostavno ne moze ni u kom smislu biti ip6 bolji od S6 jeste li vi normalni???Bolji i veci ekran na S6,veca duplo gustina piksela,bolja i naprednija kamera...Mislim bez komentara.
- Azimuth
- Moderator
A kako si ti zakljucio da je sve to bolje na S6? Na osnovu slecifikacije telefona ili si licno testirao?
Ako nisi licno testirao, kako onda mozes nesto toliko kategoricki da tvrdis? Slepo verujes svemu napisanom? Da na tarabi pise sladoled, da li bi je lizao?
Ako nisi licno testirao, kako onda mozes nesto toliko kategoricki da tvrdis? Slepo verujes svemu napisanom? Da na tarabi pise sladoled, da li bi je lizao?
Veca gustina piksela i veci ekran,jos da napise da mogu lauceri i teme da se menjaju i da cirkus bude kompletan
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Ali jedna je retina. Kakva gustina pixela, kad se zna koliko moze ljudsko oko da prepozna, a to je retina, ili idealno, perfektno. Sve preko toga je samo za specifikacije i za ne upucene u tu sveru tehnologije. Veci ekran to je diskutabilno, ima ip6+ za veci ekran.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Eh,a mislio sam da je tema G2/S4 neprevazidjena 

- Azimuth
- Moderator
Nema ovde prepucavanja, meni je samo zanimljivo sve ovo i trazim neku objektivnost, obrazlozenje, realan rad, uporedjivanje iz ruke i iskustva itd. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Postoji nešto bolje. Ali i košta dosta više.
Retina je marketinški trik, Apple je brendirao običan LCD displej "visoke" rezolucije koji ni po čemu drugom nije piseban i nazvao ga Retina. Ljudi se puno primaju na reklame. S6 ima mnogo bolji displej od ip6, sudeći po testovima. A i druge stvari su realno bolje na S6, kamera, brzina, izrada, mogućnosti operativnog sistema... Moguće da je zvuk bolji na ip6, ne znam.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Nennad, apple vise od 50% svog profita zasniva iskljucivo na brendu odnosno imenu, u ostalih 50% ne ulazim posto ne koristim iPhone ali ovo je cinjenica posto je sama cena kostanja iPhona 6 (bez troskova marketinga, istrazivanja i ostalog) 250 dolara a znate i sami kolika je prodajna cena.
Festina lente.
Pa dobro, ništa loše u tome, osnovna ideja liberalnog kapitalizma je da može da se radi sve u cilju ostvarenja profita i to svi rade, nije Apple jedini, samo su majstori u tome.
Mislim, daleko od toga da je to dobro, ali tako stvari danas funkcionišu, moraš baš dobro da istražiš proizvod da bi znao koju i koliku realnu vrednost dobijaš za svoj novac.
Mislim, daleko od toga da je to dobro, ali tako stvari danas funkcionišu, moraš baš dobro da istražiš proizvod da bi znao koju i koliku realnu vrednost dobijaš za svoj novac.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Naravno, niko im to ne brani. Ali moj licni stav je zasto bih davao 1000e za neki uredjaj ako de facto ne vredi toliko?
Inace diplomirani sam ekonomista pa mi je uvek najbitniji odnos kvalitet-cena posto spadam medju obicne smrtnike 

Festina lente.