N-Gage par pitanja

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
skyline
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 15. Apr 2006. 12:02

N-Gage par pitanja

Post od skyline »

1: probao sam World Clock Pro, ali mi se ne dopada sto moram svaki put da podesavam i ton zvona.
koji programcic mi dozvoljava trajno definisanje melodije.

2: imam problem i sa melodijom za sms. nikako ne spevam da postavim mp3 kao zvono. Cak i neke polifone koje sam snimio, nije ih prepoznao.

3: N-Gage ima hardverski Mp3 player koji se bolje i kvalitetnije cuje od nekoliko softverskih Mp3 playera koje sam probao, ali imam problem, nemam premotavanje.
Pitanje : postoji li neki Mp3 player koji direktno koristi taj hardverski Mp3, ali da ima premotavanje.

4: sto se tice radia, on je super, ali me nervira sto nema analogno trazenje. Ima samo scan ( da on sam nadje prvi dobar signal) i manuelno ( da se samo definise frek.). Znate i sami o cemu pricam.
Opet pitanje ; ima li neki softver za radio.
I da li mogu da , ako nabavim Mp3 i radio, da im postavim precice na postojeca mesta na tastaturi.

skyline
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od skyline »

E, da.
Zamima me jos i da li ima sanse da se ubaci neka nova tema ,posto N-Gage po difotlu ima samo 3

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 00:40

Post od nesa »

oce li neko odgovoriti vise coveku ovo stvarno nije u redu i mene ovo zanima posto imam ngage sa giga kartom

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

1. za ovo ne bi mogao da ti pomognem :oops:
2. sms mozes samo mid format :P
3. NE :o
4. softver za radio nema ... a na scan se navikni ne mozes to da promesnis .. takoje kakoje

" da li mogu da , ako nabavim Mp3 i radio, da im postavim precice na postojeca mesta na tastaturi. " .. ovo te ne razumem sta hoces .... hoces da menjas precice mp3 i radija u nesto drugo ???? ako je to onda NE MOZE ....

Ngage nema klasicno menjanje tema kao npr 6600 .... vec to morad na "silu" softverski .... bolja varijanta (PO MENI) imas na zvaniznom sajtu dve nazovi teme da skines u sis formatu i preko PCsuita da je prebacis u mob i bice ti samo lepse ikone .... izgledaju super .. sobzirok kakve su klasicne *dosadne 8)

za temu http://www.ngamers.de/html/modules.php? ... le&sid=348

za igre http://www.mobileplayground.co.uk/ngage.htm

to je to ... otprilike :)

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nesa »

2: imam problem i sa melodijom za sms. nikako ne spevam da postavim mp3 kao zvono. Cak i neke polifone koje sam snimio, nije ih prepoznao.

3: N-Gage ima hardverski Mp3 player koji se bolje i kvalitetnije cuje od nekoliko softverskih Mp3 playera koje sam probao, ali imam problem, nemam premotavanje.
Pitanje : postoji li neki Mp3 player koji direktno koristi taj hardverski Mp3, ali da ima premotavanje.

to me zanima , a za teme me zabole

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nesa,

2. ne može 6600 da koristi mp3 kao zvono, osim ako ne instaliraš program koji to omogućava....ako to nisi znao..i ne znaš koji je program...pa, javi se na PP... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nesa »

e pa ja sam jednom uspeo da postavim mp3 za zvono poruke tako sto sam sa f-explorerom prekopiro melodiju u folder nokia sound digital , al sada mi je nesto sjebano pa nece da kopira :(

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nesa, eh...moja greška mislila sam na 6600... :shock: ...sorry... :oops: ... a za n-gage...bojim se da ti ne mogu pomoći...Ovaj program koji imam nije za n-gage...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nesa »

pa jel zna jos neko da odgovori na pitanja?pa jel zna jos neko da odgovori na pitanja?pa jel zna jos neko da odgovori na pitanja?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ultra MP3 ? Si probao njega neso ? :roll:

skyline
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od skyline »

e, nisam bio u zemlji, tako da tek sada citam ove odgovore.
Niste mi bas mnogo pomogli :), ali vam svakako hvala.
A sto se tice prebacivanja ,melodije u nokia, sound, digital, ne radi

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

ja na 6630 koristim powerMP3
odličan je
ima skrolanje u pjesmi,sve ide s kraticama,a ima čak i eqilajzer

radio se ne može riješiti
alternativa je radio preko gprs-a što je preskupo,pa nisam ni isprobavao.
dok sam imao n gage nisam radio skoro ni koristio,a sada na 6630 mi fali,iako bi ga vjerovatno slabo koristio da ga imam.

latifovich
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Maj 2006. 19:11

Post od latifovich »

E sve sam sad procitao i ovako da uporedim n-gage sa 6600 ovaj ima radio ovaj 16 bita ekran e a sada zanima me procesor kod n-gage 6600 ima 166mhz i neznam koi od ova dva da uzmem posto n-gage ima radio vise mi se svidza zbog toga. a imam i sonny ericcson k 700i pa ljudi pomagajte neznam sad sta da radim

skyline
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od skyline »

n-gage ima stereo izlaz sa klasicnim audio dzekom,stereo radio, stereo hardverski mp3, bluetooth, klasicni mini usb prikljucak, ultrabrzo kucanje sms poruka ( zbog koriscenja telefona sa dve ruke), veliki problem koriscenja telefona sa jednom rukom, dosta dobar ekran, relativno slabu bateriju i podrsku za 3D video igre. Procesor je ,mislim, 105Mhz.

neka neko ,ko ima 6600 napise nesto o tom fon-u. Sto ja znam, je da nema stereo izlaz za sluske,nema klasicni usb prikljucak na sebi, da nema radio i da je mp3 softverski ( slabije se cuje od hardverskog)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zar nije lakse pogledati specifikacije iznad u Proizvodjaci->Nokia nego ovde prepisivati i raspravljati o funkcijama 3-4 godine starih telefona!?Sto li sve volite da radite the hard way,nije mi jasno!? :?
Pozdrav 8)

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Post od Dogma »

Covek trazi licna iskustva! :blinky: Meni je 6600 prvi symbian telefon,i jako sam zadovoljan sa njim istina sad vec je zastareo ali sta ces! SUper telefon

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

slažem se s Dogmom.
u usporedbama ne možeš naći kako se mobitel ponaša s 3-rd party programima.
da n gage uglavnom nema zaštitu autorskih prava (bar moja sa v3.04 ili tako nešto nije imala,a mislim da im je to zadnja verzija),koju 6600 u novijim verzijama ima.nažalost i 6630 ima!
...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E, vidi ovo: nemoze mp3 da zvoni poruka ali moze wav, bolji je kvalitet, jedino vise prostora zauzima na kartici!

i 6600 moze da potera igre sa ngage-a, neke rade perfektno, neke mesaju boje pri startovanju, ali rade.... 8)

Bolji je ngage od 6600, jedina "mana" mu je nedostatak kamere!
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, ... i losiji ekran 8)

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Dobro da "losiji" ekran sto ljudsko oko moze da razlikuje ako trazi greske i dlake u jajima a na prvi pogled isti! 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori