Vlasnik sam samsunga s5, pao na beton razlupak ekran, tac naravno u autu, traze mi za popravku od 150 do 220 e zavisno od lokala.
S tim sto napominju, da mi niko ne garantuje da ce telefon posle otvaranja i cackanja po njemu raditi i da mi je bolje za delove da ga dam (inace star je 13 dana) Da ne duzim trazim samsung-ov tel do 200e
imam dilemu izmedju ova dva (navikao sam na kvalitetnu kameru ostalo me ne zanima, samo da telefon ne baguje)
po vama sta je bolje
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4118 ... nd-2-G7102
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4489 ... -G530-Duos (ne mogu da nadjem u ponudi a jednom sim)
Hvala
Samsung Galaxy Grand 2 G7102 ili Grand Prime G530 Duos
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Re: Ako moze pomoc
Ako bas mora jedan od ova dva onda galaxy grand 2, bar ima 1,5gb ram-a.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Nov, polovan do 200 evra? Ako nov, S3, S4 mini, ako polovan S4.
S3neo...
Iskljucivo nov , s3-s4 sam imao ne bih se vracao na staro, ovo je privremeno dok mi ne stigne drugi.
Znaci zanima me samo na kojem je kamera jaca i na kome su cistije slike nikakva masina mi ne treba jer telefon sem za slikanja, ne koristim ni za sta drugo (kao drugi fon znaci) Hvala
Znaci zanima me samo na kojem je kamera jaca i na kome su cistije slike nikakva masina mi ne treba jer telefon sem za slikanja, ne koristim ni za sta drugo (kao drugi fon znaci) Hvala
Haha, Nokia 808.
Eh, našao si prodavnicu... [emoji23]
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
40.000 rsd majko mila...koje sisanje i dranje. Pa bolje da se uzme neki poluprofi aparat, ako je vec do aparata i fotkanja...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma kakavi, polovni su ispod 150e a kao novi, zadnji put kada sam gledao. Ne znam da li ih sada ima.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
To je vec razumnija i mnogo bolja cena. Pa neki androidi ne kostaju 40.000 

Uzeo sam stari s3 neo od zene
Ustedeo 250e.
Razbijao glavu danima, a ovaj telefon fakticki nov pravi sasvim ok slike njoj ostavio s5 da popravi, nasao coveka u Bulevaru Kralja Aleksandra koji ce ga srediti za 80e .
(Imam profi aparat ali mi je nezgodno nositi ga gde god krenemo zbog garabita)
Hvala puno na pomoci.

Ustedeo 250e.
Razbijao glavu danima, a ovaj telefon fakticki nov pravi sasvim ok slike njoj ostavio s5 da popravi, nasao coveka u Bulevaru Kralja Aleksandra koji ce ga srediti za 80e .
(Imam profi aparat ali mi je nezgodno nositi ga gde god krenemo zbog garabita)
Hvala puno na pomoci.