Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Samo nem swype za srpski jezik. Za to ce morati da ceka wp10 do jeseni
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 04. Maj 2015. 09:20
- :: Huawei y300
Skapirao sam radi ovo sa zadrskom, nista onda cemo sacekati do jeseni. Hvala jos jednom na odgovorima.
Sto se tice mera stednja najgluplja stvar po meni je sto nisu stavili dugme za kameru i kapacitivne dugmice umesto onih on screen . Ti on screen nisu toliko losi ali me nervira to sto kad udjes u neku aplikaciju i spustis ih ostaje crna traka i zauzima deo ekrana. Dok recimo na Lolipopu se sklanjaju ti on screen dugmici poptuno kad ih spustis.
Edit : A na L630 su potpuno zakljucani i nikada nece moci da se spuste jer je tako ekran napravljen .
Edit : A na L630 su potpuno zakljucani i nikada nece moci da se spuste jer je tako ekran napravljen .
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Koliko para, toliko muzike, uvek je tako bilo
. Ugradice oni te dugmice svakako, ali na skupljim modelima.

Zar bese nema opcija u podesavanjima da se traka sa tasterima podesi da je nema u aplikacijama?
- vojkan85
- Mobil manijak
Ima, ali nema fizickih dugmica za kameru na svim modelima, a znaci. Barem po meni 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nisam probao takvu lumiu ali mislim da je to velika mana nedostatak hardverskih tastera. Ovo ovako mnogo zgodnije taster back je uvek tu i ja ga mnogo koristim, kad otvorim vise ekrana sa njim lako izaberem gde da idem, kad se spustim na deskopu i hocu da se vrnem na gore samo back i ode navise. Neznam nisam probao ali mislim da je mana nedostatak hardverskih tastera.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Meni je onako... whatever...
Presao sam sa 520 na 630 i skroz mi je isto. 

- vojkan85
- Mobil manijak
Svakako je dobra stvar, ali nisu ni oni ludi da na sve uredjaje stave hardware-ske tastere.
9R94, Za L630 nema takve opcije jednostavno je zakljucan taj deo ekrana i to ne moze softverom nikako da se ispravi bar ja tako mislim koliko sam slusao ljude na youtube, a i po samim specifikacija se vidi da je rezolucija ekrana malo manja nego standardna bas zbog tih dugmica. A sto se tice ovih gde moze svakako kad udjes u neku igricu tasteri se povuku ali i dalje ostane crna traka na tom delu gde su bili prakticno samo beli znakovi tastera nestanu . Mada to je do aplikacija jer u sistemskim moze da se skloni totalno ta traka i da bude full screen a u drugim aplikacijama ne moze.
Ahaaa, mislio sam da ima, elem, uvek sam vise za hardverske tastere na dnu tac panela.
9R94, Iskreno ja licno vise preferiram te on screen tastere posto ja imam malo manju ruku pa mi je uvek lakse, kada koristim telefon jednom rukom , da dohvatim te on screen a i manji je razmak izmedju tastera nego kod kapacitvnih . Jedina zamerka sto ne mogu totalno da se sklone u aplikacijama .
- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, Mozes. Uradi swipe da dole ili na gore i probaj tako. Kod mene na 735 radi jako lepo i nemam crni ostatak.
vojkan85, Pardon moja greska problem je u tome sto ekran ne menja velicinu da se prilagodi dugmicima pa tako recimo ako si u igrici i podignes dugmice prekrice ti deo ekrana to je zamerka .
- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, To da, jer oni imaju primat u tome da se prema njima prilagodjava ekran, a ne oni ekranu.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
i ja sam dobio smešan punjač od 550mah... mislim da je to tragikomično u 2015. godini, mob se puni oko 3 sata. kao što neko gore dobro napisa, isto kao da je nokia 1100 pa tako smešan i sulud punjač u pakovanju. ali nokia 1100 je mogla nekoliko dana bez punjenja, a ovaj valja nakon dan i po puniti. i čekaš *ebena 3 sata.
a već sam pisao da je neverovatno što nema usb kabla i bilo kakvih slušalica. pa kakvo god da su sranje, ali da ih ima.
i tek nedavno skontam da kamera nema HDR...
a već sam pisao da je neverovatno što nema usb kabla i bilo kakvih slušalica. pa kakvo god da su sranje, ali da ih ima.
i tek nedavno skontam da kamera nema HDR...

Ja sam uhvatio Proshot na akciji za dz, ima hdr.
-
- Slučajni prolaznik
Kako bre niste dobili sluske? Ja sam dobio. A kabl za podatke se slazem da je bez veze sto ga nema.
- vojkan85
- Mobil manijak
cane prebranac, Za koji region si kupio aparat? Ja mislim da se ne dobija, i da je to politika koja ce trajati. Inace, jel se resio problem touch-a?
-
- Slučajni prolaznik
Koji region nem pojma pogeldaću na kutiji kad dođem kući, ali znam da je uputstvo na kineskom
Na koji problem sa tačom si mislio, ovo sa slovima?