novi softver za n80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

novi softver za n80

Post od Volim_c++ »

Dobio sam ovaj telefon iz nemačke prošle nedelje i ne radi mi sa našom karticom :smutny: Rekli su mi da treba da ubacim novi softver, a pošto je novi model u pitanju, zvao sam mnoge radnje i rekli su mi da nemaju softver za isti...Da li neko možda zna gde mogu da flešujem ovaj telefon ili odakle da skinem softver?
Hvala unapred :roll:
Pozdrav :)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ti ne mozesh da ga flashujesh. jel ti za to treba posebna operma koja nije ni malo jeftina... znachi morash servis...
ako nishta ne nadjesh, javi mi se na PM ili reci Zoki da meni kazhe pa cju ti recji servis gde treba da ima to...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Slagali su te debelo!Tebi je decko telefon kodiran,iliti zakljucan za rad samo sa SIM karticom odredjene mreze,zato ne radi sa nasim karticama,a ti nisi rekao sa koje je mreze,mada to nije ni vazno,ali jeste vazno da ces morati to zadovoljstvo debeeeelo da platis i verovatno malo pricekas dok provale kako da se dekodira/otkljuca!
A za novi softver se ne nadaj bar mesec-dva dana po izlasku telefona,treba njima vremena da uoce bugove,pa da ih pronadju i isprave u softveru pa ce tek onda biti dostupni za mase!
Pozdrav 8)

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

Al su te isprepadali....
evo ti link gde mozes da skines najnoviji FW za N80
http://www.iphone-forum.org/showthread. ... hlight=n80
[p.s:registruj se prvo, naravno:)]
pa lepo narezi na CD i odnesi to u bilo koji servis i zamoli ih da ti fleshuju telefon sa time sto si doneo :)
pozdrav
NOKIA N8

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Crystal, bojim se da nije dovoljno da se registruje...mislim da je neophodan odredjeni broj postova na forumu ili nesto slicno...ali nikako nece moci sad direktno da mu pristupi...

Jel ti imas pristup tom delu i-phone-a?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Potrebno je 20 postova za pristup tom dijelu foruma, a tamo postoji verzija firmware-a 3.0614.0.1... Pozdrav

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Volim_c++ »

Mirko BGD, toliko znam, nije mi ovo prvi symbian :wink:
Lomnica_city, dobio sam telefon na poklon, nisam mogao da biram ništa.
Crystal i ad_insane, hvala :)
Rešio sam problem zahvaljujući Zoki i njenom bratu koji su pisali postove na engleskom pola noći, a ja sam skinuo softver. U ponedeljak ga nosim u servis da ga fleshuju.
ZOKO HVALA TI PUNOOO!
Sad ti 2 kafe dugujem 8) :D :oops:
Hvala svima na trudu i savetima :)
Pozdrav

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

ninolina napisao:Crystal, bojim se da nije dovoljno da se registruje...mislim da je neophodan odredjeni broj postova na forumu ili nesto slicno...ali nikako nece moci sad direktno da mu pristupi...

Jel ti imas pristup tom delu i-phone-a?
Onda je to nesto novo uvedeno, mislim na broj postova...
imam pristup naravno... nisam ni primetila da je to "zakljucano" za novajlije....
Poslednja izmena od Crystal u Ned, 07. Maj 2006. 22:43, izmenjeno 1 put ukupno.
NOKIA N8

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Procitah temu u dahu i moram da priznam da ste me iznenadili, pravi ste hakeri :blinky: , jos ako uspe u ponedeljak svaka cast bas se ovaj forum razvio u jednu lepu mobilnu zajednicu :D Svaka cast!!!!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ne verujem da ce pomoci novi fw, ovde se radi o zakljucanom telefonu i mislim da ce trebati dekodiranje a ne flesovanje, koje je za n70 oko 70e mogu da zamislim koliko ce biti za n80 :wacko: , daj boze da nisam u pravu ali videcemo danas :?

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

I sta bi,flesnu li?

Koliko sam razumeo ti si otkljucao SAM telefon po uputstvu nekakvog teksta?
To radi jedan covek u zemlji i svi nose telefone kod njega izvesni D.K.(da ne reklamiram) a inace otkljucavenje BB5 nije pusteno preko ni jednog boxa i zato se i nose kod njega(mozda se smiluje jednom i pusti ostalima)!!!

E sad jesi li sam otkljucao ili sta?

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Volim_c++ »

Uspeo sam, novi fw je rešio problem 8)
Lik je bio na telefonskoj vezi sa kolegom iz Nemačke dok je trajao ceo proces. Naplatio mi je 50e.
Mob sad radi i ne zanima me više ni šta ni kako :wacko:
Prezadovoljan sam telefonom za ovih par dana korišćenja.
Hvala svima i pozdrav 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

jesi mu nosio softver sa neta sto si skinuo ili je bila neka druga procedura

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

[quote="Volim_c++"]
Lik je bio na telefonskoj vezi sa kolegom iz Nemačke dok je trajao ceo proces. Naplatio mi je 50e.

Ako se ne varam ovaj proces traje prilicno dugo da bi lik bio na vezi sa
nekim iz Nemacke, i ne vidim sta bi taj mogao da mu kaze preko fona.......
a uz sve to taj razgovor bi ga kostao prilicno mnogo ako ne i vise od 50e. Sve u svemu ja neverujem u ovu pricu!!! Pogotovo sto je drugar imao slican problem sa 6280 za koji su mu trazili 80e za otkljucavanje, a kod tebe se moralo raditi o dekodiranju a ne o stavljanu novog fw......

Odgovori