Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Mislio sam na odziv touch screen-a posto me je to odbilo da ga uzmem pa sam uzeo 735.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 04. Maj 2015. 09:20
- :: Huawei y300
Problema sa tačom nisam imao, odmah je instalirao update i posle toga sve radi ok, mada na multitač testu se vidi da ima problem ali se u radu ne primećuje, za region ne znam kako da vidim ali cenim da nije za naše tržište pošto punjač nije projekovan za naše utičnice nego sa dobio adapter za našu utičnicu.
zna li neko kako se uklanja ovo iz clip tray ili kako se već zove?
http://prntscr.com/76bceu
http://prntscr.com/76bceu
instagram.com/irreversible92
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Chained, samo se ukloni, uopste oko toga nemoj da se sekiras.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
vidim na gsmareni piše da 535 ima drugi mikrofon za "active noise cancellation", međutim ja taj drugi mikrofon ne vidim.
isto tako, nema ga ni lumia 640. *ebote i onda se još čudim što sam jeftino platio mob, em nema HDR, a sad vidim ni taj drugi mikrofon za smanjenje buke.
isto tako, nema ga ni lumia 640. *ebote i onda se još čudim što sam jeftino platio mob, em nema HDR, a sad vidim ni taj drugi mikrofon za smanjenje buke.
- vojkan85
- Mobil manijak
kopitaneskita, Hahahahah, e jesi kralj. Nema nista dok se ne proveri. Mogu svasta da skrabaju i pisu.
Jel i dalje ima tih problema s ekranom? Hoce drugar da ga uzme iz mts-a.
- vojkan85
- Mobil manijak
fannY, Neko ima neko nema, mislim da zavisi sta i kako zapadne kupcu. Malo neozbiljno sa njihove strane.
fannY, Ja mislim da je sad vecina sigurno od problema pa i u krajnjem slucaju ako zapadne takav koji ima problem dobija se garancija pa moze da vrati .
Baš je retkost sada naići na neki model koji ima problema sa tač panelom.
Hvala. I to sto kazete ima garanciju. 

- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
nema problema sa ekranom po hiljaditi put... barem ne single sim verzije.
- vojkan85
- Mobil manijak
kopitaneskita, Ali je bilo. Ne bitno koja je verzija, bitno je da su napravili ozbiljan propust.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa dobro, ovome je brljavio ekran, IP6-ici se savijao aluminijum - svaki ima neku gresku.

vojkan85, Bilo i ostalo telefon koji ima problema sa touchom screenom od pocetka ne moze to da resi updejtom jer je hardverska greska .
EDIT:Da li je neko imao iskustva sa reklamiranjem ovog telefona kada touch screen ne radi dobro ali uglavnom u svakodnevnom radu nije problem nego se tek na multi touch testu vidi problem i pri igranju igrica ? Naime drugarica je pre par dana kupila u Telenoru telefon touch screen ne radi dobro ni posle 2,3 updejta koja je odma dobio pa je zanima da li ce joj telenor izaci u susret i prihvatiti reklamaciju na tako nesto ili se ograditi od toga ?
Edit : Test radi otprilike ovako kao na videu https://www.youtube.com/watch?v=hrSAR-xl47Q
EDIT:Da li je neko imao iskustva sa reklamiranjem ovog telefona kada touch screen ne radi dobro ali uglavnom u svakodnevnom radu nije problem nego se tek na multi touch testu vidi problem i pri igranju igrica ? Naime drugarica je pre par dana kupila u Telenoru telefon touch screen ne radi dobro ni posle 2,3 updejta koja je odma dobio pa je zanima da li ce joj telenor izaci u susret i prihvatiti reklamaciju na tako nesto ili se ograditi od toga ?
Edit : Test radi otprilike ovako kao na videu https://www.youtube.com/watch?v=hrSAR-xl47Q
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 25. Maj 2015. 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni"
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni"
- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, Ode lepo sa garancijom i kaze, molim lepo, hvala lepo. Dajte drugi ovaj ne radi i zdravo. Nema tu mnogo mudrovanja, a moraju da zamene.
vojkan85, Ne moraju oni nista zasto i pitam da li je neko imao iskustva sa tim znaju svasta da izmisle na kraju mogu da ti drze telefon u servisu dok ne zamene touch screen a to moze da bude i 45 dana .
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Ally
Tačno tako. Apsolutno mogu da rade šta hoće. Apsolutno ih ne interesuje ni zakon niti bilo šta drugo. Sve je u ovoj državi gomila prevaranata.
Evo nedavno išao da reklamiram ženin telefon koji je od prvog dana brljav. Sam ulazi u app, koči, zaključava, sam poziva itd. Dakle, totalno neupotrebljiv telefon. I, namerno kažem da hoću novi uređaj a ne servisiran, iako mene to i ne interesuje nego samo da radi, čisto da vidim reakciju. Kad, kaže mi neka zjaka što radi, ,,A, ne,ne ugovor je već prošao i to je sad zacementirano" Ja se nasmejem i kažem, da je tako baš lako poslovati kada te se ni jedan zakon ne tiče, i da me neće mrzeti da pišem tužbu.
I, šta su uradili. Napisali mi sms da kvar koji sam reklamirao nije uočen, samo da ne bi davali novi tel. Haha. A instalirali mu sve novo, dakle, servisirali ga. Stoka je to. Bez repa.
Da, jedino kad sam preuzimao tel, rekao sam im da ako me još jednom naprave lažovom, da ću na svim specijalizovanim mobilnim sajtovima pisati sve najgore o njima, da ću pisati menadžmentu i žaliti se na njihovu neprofesionalnost i da ću, budu li me zajebavali, kao pravnik napisati tužbu i pokrenuti postupak.
Tačno tako. Apsolutno mogu da rade šta hoće. Apsolutno ih ne interesuje ni zakon niti bilo šta drugo. Sve je u ovoj državi gomila prevaranata.
Evo nedavno išao da reklamiram ženin telefon koji je od prvog dana brljav. Sam ulazi u app, koči, zaključava, sam poziva itd. Dakle, totalno neupotrebljiv telefon. I, namerno kažem da hoću novi uređaj a ne servisiran, iako mene to i ne interesuje nego samo da radi, čisto da vidim reakciju. Kad, kaže mi neka zjaka što radi, ,,A, ne,ne ugovor je već prošao i to je sad zacementirano" Ja se nasmejem i kažem, da je tako baš lako poslovati kada te se ni jedan zakon ne tiče, i da me neće mrzeti da pišem tužbu.
I, šta su uradili. Napisali mi sms da kvar koji sam reklamirao nije uočen, samo da ne bi davali novi tel. Haha. A instalirali mu sve novo, dakle, servisirali ga. Stoka je to. Bez repa.

Da, jedino kad sam preuzimao tel, rekao sam im da ako me još jednom naprave lažovom, da ću na svim specijalizovanim mobilnim sajtovima pisati sve najgore o njima, da ću pisati menadžmentu i žaliti se na njihovu neprofesionalnost i da ću, budu li me zajebavali, kao pravnik napisati tužbu i pokrenuti postupak.

- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, Po zakonu su duzni da ti u roku od 2 nedelje odgovore da li aparat moze da se popravi ili ne. Nakon toga imaju jos mesec dana ukoliko aparat ne moze da se popravi da ti daju nov. Ukupno mogu 45 dana da drze uredjaj, s'tim sto niko toliko ne drzi. Ja sam imao jednu reklamaciju u Telenoru, odneo kod njih, pa su me uputili na ovlascen servis Samsung-a i zavrsio sam posao za 2 dana.
vojkan85, Ne znam ja uskoro treba da uzmem 535 pa cu vam reci sta ce da bude ako mi touch ne bude radio dobro i ako budem trazio novi .
Gregor Samsa, Takva je zemlja ko ima pare moze sve a za ostale sta im bog da.
Gregor Samsa, Takva je zemlja ko ima pare moze sve a za ostale sta im bog da.