profi explorer
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
profi explorer
da li neko zna gde mogu da nadjem ovaj program?dal on moze da se koristi za menjanje fontova na telefonu i dal bi mi neko objasnio kako.unapred hvala
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mrm, instaliraj program Profimail...uz njega se instalira i Profi explorer...ali će ti za menjanje fonta trebati FExplorer...i treba ti font u .gdr ekstenziji...Prebaciš .gdr fajl..., recimo preko Bluetooth-a, na telefon...Taj fajl će se pojaviti u Inbox-u...Udjes u FExplorer i u Inbox...kopiras taj fajl...zatim udješ u i u C:/system/ formiraš folder sa imenom Fonts, i u njega pastuješ ovaj .gdr fajl...Restartuješ telefon...i kad se uključi eto novog fonta na telefonu...
Nadam se da ćeš se snaći sa ovim objašnjenejm...
Javi mi svoj mail, ako ti treba FExplorer, da ti pošaljem...
Pozdrav...
Nadam se da ćeš se snaći sa ovim objašnjenejm...
Javi mi svoj mail, ako ti treba FExplorer, da ti pošaljem...
Pozdrav...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina moj mail je aniccca@hotmail.com,hvala unapred.da li znas mozda gde mogu da nadjem neke fontove,neki sajt ,forum il tako nesto 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
boki, imaš dve opcije za vraćanje fabričkog fonta...
1. Instaliraš program font remover i pokreneš ga, a on obriše font...restartuješ mob ... i to je to...
2. Udješ u FExplorer...C:/system/ nadješ folder Fonts...preimenuješ ga u, recimo, Fon i izbrišeš ga...restartuješ telefon...i to je to...
A za Yu fontove treba da imaš ubačen srpski jezik u telefon...ali imaj na umu da se poruka koju pišeš sa tim znacima smanjuje, i nemaš tada više 160 karaktera za poruku nego mnogo manje...obrati pažnju na to...
Pozdrav...
1. Instaliraš program font remover i pokreneš ga, a on obriše font...restartuješ mob ... i to je to...
2. Udješ u FExplorer...C:/system/ nadješ folder Fonts...preimenuješ ga u, recimo, Fon i izbrišeš ga...restartuješ telefon...i to je to...
A za Yu fontove treba da imaš ubačen srpski jezik u telefon...ali imaj na umu da se poruka koju pišeš sa tim znacima smanjuje, i nemaš tada više 160 karaktera za poruku nego mnogo manje...obrati pažnju na to...
Pozdrav...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***