Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
kutijagreha napisao:Da li je kamera stvarno ovoliko dobra
Tako to izgleda kad se fotografišu statični objekti, a postavi se kamera na stativ, ISO na 50 i podesi dužina ekspozicije na 10 do 15 sekundi.
Pod takvim uslovima će i mnogo slabije kamere napraviti sjajne fotografije.
1808 napisao:
Tako to izgleda kad se fotografišu statični objekti, a postavi se kamera na stativ, ISO na 50 i podesi dužina ekspozicije na 10 do 15 sekundi.
Pod takvim uslovima će i mnogo slabije kamere napraviti sjajne fotografije.
kutijagreha, kad se već slažeš sa time, zašto onda toliko ložiš ljude sa tom kamerom i ovakvim
fotografijama, umesto da im lepo objasniš kako nastaju takve fotografije?
Nema spora da je dobar aparat. Verujem i da je kvalitetan, ali gde im je ta reklama da se proguraju? Ja po tv-u i po gradu vidjam samo Samsung brand, kao da ni jedan drugi ne postoji. Moraju jos na tome da rade, jer definitivno znaju kako da naprave dobar uredjaj.
Sto bi rekla moja pokojna baba: "Eto ti ga sad!"
Tek sto sam kupio L930, a ovi izbace bolju kameru, moracu da ga prodam za smesne pare i uz finu doplatu uzmem G4 da bih ostao u trendu!
Salu na stranu, na ovim slikama G4 mnogo bolje slika od 930, ali nekako nemam utisak da 930 pravi toliko lose slike; jeste da ga imam relativno kratko vreme, ali skljocam bas dosta, i meni slike obicno ispadnu neuporedivo bolje od ovih koje je on postavio u testu.. a pritom sam potpuni antitalenat za fotografiju.
Evindzer, znam ali njima je u interesu da blate druge modele a svoj uzdižu, naravno nisu jedini, tako da nećemo mnogo da zameramo. Još dugo će nokia(baš nokia) biti tata što se tiče kamera telefona..
acamatic, i tata i mata.
A iskreno, stvarno jedva cekam da neko sa foruma nabavi G4, jer osecam da ce biti vrlo dobar telefon, i to ne samo po pitanju kamere.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.