Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Bekapuj kontakte i probaj sa ivom https://play.google.com/store/apps/deta ... ctsSyncFix aplikacijom da ispravis sync.
Za backup imas na playstore aplikacije.
Za backup imas na playstore aplikacije.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Da skinem neku app. koja ce backup-ti samo kontakte i onda da pokrenem ovu Contacts Sync Fix da proba da popravi tu sinhronizaciju?
- Zile995
- Expert
Da , backup, pa onda sync fix.
Ako to ne radi, probaj da obrises kes calendar aplikacije i aplikacije za kontakte.
Ako to ne radi, probaj da obrises kes calendar aplikacije i aplikacije za kontakte.
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Ovaj paranoid 5.1 ne pokazuje ikonu baterije kod punjenja, restartuje sam. Ima tu još da se radi.
Ima li bolji 5.1 od ovog.
Ima li bolji 5.1 od ovog.
- Zile995
- Expert
Meni je ok radio, ali je zabadao samo priliko pustanja videa u browser-u(od toga pate svi lp romovi). Mozda Nameless ili SlimLP da probas. Koji gapps flesujes?
- shocky
- Entuzijasta
Zile995, svaka cast! Sredjeno sync. popravilo. Imao sam 20 gresaka i to sve kontakti koje sam podelio u grupama tj. imao sam jednu grupu, dok su ostali kontakti ungrouped.
Mada iskreno i ne svidja mi se to deljenje po grupa iz razloga sto ako zaboravim nekog da ubacim na glavoj strani gde su svi brojevi nije nikako obelezeno da su neki kontakti po grupama neki nisu. Ako imate neki savet za to predlozite mi. Bezveze mi sto kada neki kontakt ubacim u neku grupu u listi imenika i dalje je prisutan. Vise bi voleo da moze da se ceo prebaci u grupu koju sam mu odredio. Evo npr. auto servisi, prodavnice itd. Na starijim telefonima sam to resava tako sto stavljao tacku . ispred imena i on se automatski nalazio na dnu. Kada krenem da skrolujem imenikom tu su samo privatni brojevi od ljudi. Sve ostalo sto je poslovno i slicno krece od zadnjeg sloba alfabeta Z, .A, .B itd.
Ostaje ovo sa po 2 google taba. Meni je palo na pamet da obrisem ceo imenik i onda ga povratim sa g-maila posto je sada odradjena sync. Da ne pravi neki konflikt stock ver. imenika sa exDialer-om? Dok sam u imeniku exDialer je, kada odem na edit onda se ukljuci stock editor imenika posto exDialer nema svoj editor kontakata. Mozda je to neki problem u prikazu iz stock imenika.
I kako sada na gmail-u da pristupim svim tim podacima koji su povezani sa mobilnim?
Mada iskreno i ne svidja mi se to deljenje po grupa iz razloga sto ako zaboravim nekog da ubacim na glavoj strani gde su svi brojevi nije nikako obelezeno da su neki kontakti po grupama neki nisu. Ako imate neki savet za to predlozite mi. Bezveze mi sto kada neki kontakt ubacim u neku grupu u listi imenika i dalje je prisutan. Vise bi voleo da moze da se ceo prebaci u grupu koju sam mu odredio. Evo npr. auto servisi, prodavnice itd. Na starijim telefonima sam to resava tako sto stavljao tacku . ispred imena i on se automatski nalazio na dnu. Kada krenem da skrolujem imenikom tu su samo privatni brojevi od ljudi. Sve ostalo sto je poslovno i slicno krece od zadnjeg sloba alfabeta Z, .A, .B itd.
Ostaje ovo sa po 2 google taba. Meni je palo na pamet da obrisem ceo imenik i onda ga povratim sa g-maila posto je sada odradjena sync. Da ne pravi neki konflikt stock ver. imenika sa exDialer-om? Dok sam u imeniku exDialer je, kada odem na edit onda se ukljuci stock editor imenika posto exDialer nema svoj editor kontakata. Mozda je to neki problem u prikazu iz stock imenika.
I kako sada na gmail-u da pristupim svim tim podacima koji su povezani sa mobilnim?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vi i dalje razbijate sa ovom temom. Na kraju cete da me naterate da ponovo kupim s2 

Note IV N9100 dual
- bacom
- Mobil manijak
Lepo od tebe što nas posetiš. Još koristim Omega v24 i Biftor kad hoću da odmorim od 5.1 poluproizvoda.
@žile995, sa PA 5.1 sam flešnuo pico gapps.
Šta trenutno koristiš?
@žile995, sa PA 5.1 sam flešnuo pico gapps.
Šta trenutno koristiš?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
@bacom, i ja sam koristoo Biftor
Odlicno je radio

Note IV N9100 dual
- shocky
- Entuzijasta
Sredio sam ovo. Dobro sam slutio o cemu se radi. Verovatno je jos ranije, nisam samo shvatio kojim razlogom, imenik nesto pobrljavio pa su ostali dupli brojevi. Mozda je razlog sto sam ih prvo cuvao na memoriji od telefona pa sam ih prebacio sve na gmail ali tu se u tom transferu nesto zeznulo pa je pokazivao duplo (preko ta 2 taba) brojeve.Ostaje ovo sa po 2 google taba. Meni je palo na pamet da obrisem ceo imenik i onda ga povratim sa g-maila posto je sada odradjena sync. Da ne pravi neki konflikt stock ver. imenika sa exDialer-om? Dok sam u imeniku exDialer je, kada odem na edit onda se ukljuci stock editor imenika posto exDialer nema svoj editor kontakata. Mozda je to neki problem u prikazu iz stock imenika.
Mesecno dobijam izvestaj o mojim aktivnostima preko gmail-a od google-a dashboard tako sam i danas bas dobio, tu sam pristupio kontaktima. Zatim sam kliknuo da nadje duple, kada je nasao (bar 50,60 istih imena) kliknuo sam samo marge all. Sync na telefonu, tu sam mislio da necu ipak resiti problem jer sam mislio da ce poslati sadrzaj imenika na gmail ali nije bilo tako nego je te brojeve sto sam radio poslao na telefon.
Proverio sam brojeve i vise ni jedan nema dupli google tab.
- Zile995
- Expert
Drago mi je da si uspeo.
I ja imam duple kontakte, moracu to nekako da sredim. Neki se pojavljuju po 4. puta zbog google-a.

4.1.2 NeatRom. Razmisljam da probam 4.3.1 Slimsaber.bacom napisao: @žile995, sa PA 5.1 sam flešnuo pico gapps.
Šta trenutno koristiš?
- bacom
- Mobil manijak
Ja bih staru verziju, znači ne Reborn.
- Zile995
- Expert
Poslednja je 4.4.4... Ova Slimsaber 4.3.1 je reborn. Postoji i SlimBean 4.3.1(odlicno radi) a nesto stariji 4.2.2.
- bacom
- Mobil manijak
Tako je, čekam 4.4.4 update.
Ali setio sam se roma koji je Antec koristio, i meni bio odličlan
CARBON- JB-4.3.1- INFECTED- OK-20131114-0454- i9100.zip.
Skroz sam ga zaboravio, ima podešavanja boli glava i sve radi ok.
Antec je rekao" jedini rom kojim sam bio zadovoljan".
Šta mu je bio minus ne mogu da se setim. Probaj ga ako nisi, ja hoću. Svega 125 MB, a takvi romovi su mi uvek bili dobri!
Šta mu je bio minus ne mogu da se setim. Probaj ga ako nisi, ja hoću. Svega 125 MB, a takvi romovi su mi uvek bili dobri!
Pozdrav ljudi! Malo me nije bilo pošto sam zauzet oko posla i učenja. I dalje je tu s2, nisam menjao. Stari Neat se toliko usporio da je to strašno, pašće uskoro nešto drugo, samo još nisam odlučio šta. Jedna molbica. Ako vam nije teško pustite mi preko PP link do nekih skorijih mapa za igo. Ove moje su sa kraja 2013.
Još jednom pozdrav 

- Zile995
- Expert
Imas pp
Lizalica se polako razvija. Mozes da je probas. Dva problema treba da srede(video playback i fokus pri FHD snimanju).

Tacno tako. Pa mogao bih da ga probam. Nisam ga do sada probao. Svi su presli na lp development.bacom napisao:Tako je, čekam 4.4.4 update.
I jos jednom, hvala Zile. Sad cu za vikend malo da se igram sa LP. Ovaj paranoid mi je pao za oko, oduvek mi se svidjao ali mi nekako nikada nije bio dovoljno stabilan. Ako se ispostavi da su mi neupotrebljivi mozda ubacim bas ovaj sto je Bacom pomenuo. No videcemo 

- Zile995
- Expert
Nema na cemu
Pa mislim da je Paranoid najbrzi, najbolje mi je radio. Omni nije los, ali svi oni nemaju dosta opcija i podesavanja. SlimLP sam odavno probao, mozda on radi bolje.

- Zile995
- Expert
Ovaj SlimLP se dobro pokazao. Jedini problem jeste sto statusbar nema lp ikonice, tj. kada se iskljuci wifi, ikonica za signal promeni izgled u kk ikonicu za signal. Sve ostalo vrhunski radi(playback i kamera standardni problemi). Vraticu se na 4.3 ili neki nizi Aosp ROM, ovo sam samo probao da vidim dokle su stigli sa razvojem lp-a. Napreduju polako. Kada srede ova dva problema onda prelazim. Ostali romovi ili lagaju ili su nestabilni.
Primetio sam da je skrolovanje i kretanje kroz drawer i menu mnogo bolje, nema seckanja, padova fps-a kao na kitkatu. Velika preporuka za SlimLP, a ko zeli nesto jednostavniji LP ROM, onda preporucujem Omni ili Paranoid.

Primetio sam da je skrolovanje i kretanje kroz drawer i menu mnogo bolje, nema seckanja, padova fps-a kao na kitkatu. Velika preporuka za SlimLP, a ko zeli nesto jednostavniji LP ROM, onda preporucujem Omni ili Paranoid.

Pozzz svima, evo i mene posle nekog vremena
Izašla nova alpha xposed za 5.1.1 svi moduli rade
Samo ja ne mogu da uradim nandroid backup da bi je probao... Uradi backup sve dok stigne do backup data i tu izbaci grešku... Radio sam fix permission, wipe dalvik, wipe cache i ništa....
Imate li neko rešenje?
Izašla nova alpha xposed za 5.1.1 svi moduli rade
Samo ja ne mogu da uradim nandroid backup da bi je probao... Uradi backup sve dok stigne do backup data i tu izbaci grešku... Radio sam fix permission, wipe dalvik, wipe cache i ništa....
Imate li neko rešenje?