E do moga ,tako da napisem.
Upravo citam novosti sa androidhilfe.de u vezi p8max,neki su pisali Huawei Deutschland kada se ocekuje zvanicna prodaja p8max,odgovor je na zalost negativan,nece se uopste pojaviti u zvanicnoj prodaji za Nemacku a verovatno i citavu EU,i taj model sto se prodaje u Kini je bez LTE 800 opcije,koja steta stvarno...pihhhh
Ja ovo nesto ne kontam,gledam bas sada na gsm arena i poredim
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6129
U cemu je sad tu razlika u Network?
Na androidhilfe.de pise ovako
Vom Ausland bekommt man wieder nur eins ohne LTE 800
(From abroad you get back only one without LTE 800)
Das nicht immer für alle Länder, alle Mobilfunk Standards/Frequenzen aktiviert sind, hat was mit Lizensierungskosten zu tun, die der Hersteller vermeiden will, wenn er z.B. vor hat, das Gerät ohnehinn nur in China anzubieten.
Aber im Fall des P8 Max, schrieb ich ja gestern bereits, das der Kirin 935 SoC, FDD-LTE 800 MHz kann.
Muß halt nur, mit der entsprechenden Baseband-Firmware aktiviert werden..
( This is not always for all countries, all mobile radio standards / frequencies are enabled, that has to do with licensing costs that wants to avoid the manufacturer if he, for example, ago, the unit ohnehinn only in China to offer.
But in the case of P8 Max, I wrote yesterday already, the Kirin 935 SoC, FDD-LTE 800 MHz can.
Must stop enabled only with the appropriate baseband firmware .. )
EDIT:
Upravo pisao Huawei Deutschland i Huawei u vezi p8max,da li se pojavljuje u de i koja verzija tačno, jer me zbunjuje sad to što sam pročitao da je bez LTE 800.
Navodno,izgleda da nije neko veliko interesovanje za p8max,hmm...steta stvarno, al videcu još sta ce da odgovore, a još više zbunjujuće je da ovde na stranici notebooksbiliger.de p8max stoji u ponudi, može da se naruci ali nema datum isporuke do daljnjeg.
EDIT:
Dobih danas mail, odgovor od notebooksbiliger.de da će p8 max ipak da se pojavi u prodaji u de za neka najviše dva meseca, ali nisu mogli tačno da kažu koja verzija ali će biti zvanična prodaja u de, što me je opet obradovalo
Nadam se da ce biti moj sledeći fon p8max,ako i ne bude tu je x2, ili u međuvremenu ako ne ispadne nesto jos bolje, mada bacio sam pik opasno na p8max
Al ajd, videcemo sta ce jos da se izdesava sa p8max:)