Jeste,ali M2 ima bateriju od 2300 mAh i vidi koliko drzi.Nek izdrze ta dva telefona ovoliko i ja skidam kapu.
Sve isto kao i prosli put plus oko 1h i 20 min razgovora.
Dobar dan i dovidjenja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M napisao:Jeste,ali M2 ima bateriju od 2300 mAh i vidi koliko drzi.Nek izdrze ta dva telefona ovoliko i ja skidam kapu.
Sve isto kao i prosli put plus oko 1h i 20 min razgovora.
Dobar dan i dovidjenja.
Pa napisao sam ti da drže i više.Video sam da je neko davno kačio 14h sot na tom p780.
Chobby88 napisao:
Pa napisao sam ti da drže i više.Video sam da je neko davno kačio 14h sot na tom p780.
Pa to i da se desilo,moze samo uz oko 24h ukupnog koriscenja ko je lud da od 24h od kojih prespava tipa 7/8 ekran ne ispusta iz ruku dok mu se ne ugasi baterija
Nije poenta koliko ti je SOT,nego koliko drzi baterija uz sveukupno koriscenje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nije primarni,al eto vidis i pored loseg signala je toliko izdrzala bat.Zamisli da je signal bio full svo vreme,odrazilo bi se solidno na ukuono trajanje.
Pitanje je samo kako si ga koristio insta si sve radio za to vreme za njim i da li je bio u pitanju wifi ili net od operatera jer je cinjenica da na wifi mnoho duze traje baterija
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.