Dual Sim telefoni i ostali Kinezi
Re: Dual Sim telefoni i ostali Kinezi
Cenim trud, ali ako covek ima vremena da napise dobar review svog telefona, onda ima vremena i da taj tekst sroci kako treba, a ne da ga ljudi citaju po nekoliko puta da bi shvatili o cemu se radi. Nije ni cudo sto nam jezik, kultura i pravila pisanja sve vise i vise propadaju. Bilo bi to mnogo drugacije da nema, recimo, tupavog Facebook-a... 

Možda dečko nije odavle. Mislim, možda je stranac.OdličanJeMemo napisao:Čovjek se potrudi i napiše jedan dobar post, a vi ga napadate zbog pravopisa?
Jest zbrčkano napisano ali može biti korisno.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 16:27
- :: Iphone SE 32GB
- :: Iphone 4s 16GB
jer znaneko gde u bg naci bateriju za kineza gtw3000 android jer su obe otisle ja u 10 radnji trazio i nema to mi sekundarni telefon sad koristim kineza sto prosle godine za 15e uzeo sa ebay galaxy mini kopija al bez androida koja zeza dosta
pozdrav
pozdrav
Gde mogu da pronadjem bateriju za kinesku kopiju Note 3 u beogradu? Toliko se nadula da je pocela ekran da pomera 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sumnjam da ces je naci bilo gde u Srbiji. Potrazi bolje na eBay-u ili Aliexpress-u.
Kod nas mozes jedino naci one za Samsungov Note 3, ali te baterije i kostaju, pa sumnjam da ti se to isplati.
Kod nas mozes jedino naci one za Samsungov Note 3, ali te baterije i kostaju, pa sumnjam da ti se to isplati.
Da, a i pitanje je da li ce raditi, nista mozda se javi jos neko ko bi mogao da zna