Problem Nokia 3660

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
crazy99%
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 23:52

Problem Nokia 3660

Post od crazy99% »

Telefon mi je bio na punjacu i posto je bio u silent modu hteo sam da ga vratim na general medjutim slucajno sam ga ugasio i sad kad hocu da ga upalim samo se pojavi Nokia cetiri puta u intervalima od 2 sec. i telefon se ugasi ?!?
Sta da radim tj kako da ga upalim ??

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

probaj duze da drzis taster za ukljucivanje telefona, sve dok se skroz neupali nemoj pustati taster :wink:

crazy99%
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 23:52

Post od crazy99% »

Nista ne pomaze, izgleda cu morati da ga flesujem. :(
Koja je aktuelna verzija FW za ovaj telefon :?:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Aktuelna verzija je v5.08, ako već nisi sredio problem, idi u Infotim, imaš adresu ovde na sajtu. Nego, tvoj problem mi deluje kao da se baterija nije napunila, da si šlogirao program za kontrolu punjenja u trenutku kada si ga ugasio, pa pokušava da se uključi ali baterija nema snage. Šta se dešava kad na ugašen telefon uključiš punjač, da li pokaže da se puni?

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Probaj da ubacis drugu bateriju u fon, mozda proradi, a probaj i tvoju bateriju u drugom fonu da vidis da li je crkla ili nije.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Probaj sa formatiranjem:
Izvadi SIM karticu, drzi zeleno dugme (za poziv) + 3 + * , dok se pali telefon... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Odgovori