Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Ne znam šta se desilo, ali sada kada hoću da pošeljem neku sliku MMS-om, telefon mi izbaci poruku Unable to insert. Object corrupted or format not supported
Melodije video klipove i ostalo šalje normalno ali sliku neće da zakači
Ako neko ima neku ideju u čemu je stvar...
Do skora je sve radilo ok.
Možda je stvar u toj slici, da li si pokušao sa nekom drugom? da li si instalirao neke programe koji utiču ili rade sa MMSom? Ako nije ništa od ova dva, onda flešovanje...
boki,reci mi da li si sam podesio parametre za mms,posto meni nisu cak ni poslali onu poruku tipa,dobro dosli u mms svet,gprs mi radi ok ,ali mms nece,a podesio sam parametre bar dva puta,imam takodje n3650,mozes mi javiti na pp
pozdrav-6pack
6pack, ako si na 063 mrezi: posalji prvo SMS porukicu sa "MMS" na 9863 i dobices od njih porukicu sa parametrima koju usnimis u fon. Potom nazoves 9863, odslusas malo automat dok ne shvatis da treba da pritisnes nulu da te poveze sa operaterom. Kazes da ti ukljuce MMS... a zatim ce ti reci da posle razgovoraiskljucis telefon i sacekas par minuta, pa ga ponovo ukljucis... Posle svega ovoga, MMS bi trebao da proradi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.