LG G2 mini
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Re: LG G2 mini
Ne varaš se. Ja sam omašio
Nije uopste tesko da se flesuje preko lg flash tools-a ...
Ovde imate sve u slikama i tekstu (kad se stavi da prevede recimo na engleski -mnogo bolje izgleda)
A ovde imate romove po zelji ...
Inace i ja sam koristio taj v20c VIP,AVIP na mom D620r nebrendiranom ...radi savrseno .
---Naravno pricamo o fabrickim romovima-ne custom romovima _-_ da ne bude zabune ...

A i uvek se mozete vratiti na Kitkat istim postupkom ... ali verujte vredi preci na lollipop necete se pokajati ... cak i onaj lag na stock galeriji na kitkatu vise nema na lollipopu ... ja sam zadovoljan ... jedino neznam kakav je za igrice posto ne igram ...

Ovde imate sve u slikama i tekstu (kad se stavi da prevede recimo na engleski -mnogo bolje izgleda)
Kod: Obeleži sve
http://logout.hu/bejegyzes/ikaros13/lg_g2_mini_d620_d620r_stb_stock_rom_telepitese.html

Kod: Obeleži sve
https://twitter.com/lg_firmware

A i uvek se mozete vratiti na Kitkat istim postupkom ... ali verujte vredi preci na lollipop necete se pokajati ... cak i onaj lag na stock galeriji na kitkatu vise nema na lollipopu ... ja sam zadovoljan ... jedino neznam kakav je za igrice posto ne igram ...

Kod mene je 4.4.2, kako da azuriram?
Uradio sam update aplikacije LteConfigs.
Uradio sam update aplikacije LteConfigs.
Kao prvo moras skinuti stock rom za tvoj telefon...ako je recimo d620 onda i rom mora biti za d620 v20xx nikako drugacije ...imas linkove u postu iznad drugi link ...a u prvom linku (takodje gornji post) imas do detalja opisano kako i sta treba i to u slikama i tekstu ...prevedes na srpski ,engleski ili koji vec ...i prati uputstvo ... ako ima problema pitaj slobodno ...

Hvala na pojasnjenju 
Kako ste resili pitanje notifikacija? Podesio sam da me svakih 2 minuta obavestava da imam neprocitanu poruku ali sta sa pozivima?

Kako ste resili pitanje notifikacija? Podesio sam da me svakih 2 minuta obavestava da imam neprocitanu poruku ali sta sa pozivima?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_to_r ... -12557.php
lepa vest od lg,mogli su i malo brze ali ni ovo nije lose
lepa vest od lg,mogli su i malo brze ali ni ovo nije lose

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Meni iskočio update... Jel da ga montiram? Šta su prednosti a šta mane? Negde videh da na lolipopu izgubi quiet mode, jel to tačno?
pozdrav drugari imam lgg2mini kupljen pre par dana nov,imam problem povezan sam na internetu a ne stizu mi poruke na viberu sve dok ne udjem u aplikaciju,non stop mu varira signal telefona,i zabagovao mi telefon stoji na punjac a ne pokazuje da se puni i ninasta ne reaguje samo moze da se odkljuca,hvala u napred,sta mi predlazete da radim?inace je telefon u garanciji.
Da li je i dalje Lg g2 mini fluidan i na lolipopu? Da li posle instalacije mora da se odradi factory reset?
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Ja factory reset nikada nisam radio na bilo kom telefonu i svi su radili ok... Koliko mogu da vidim za par dana koliko ga imam lolipop radi tecnije na telefonu, a ima i više rama...Vidovac napisao:Da li je i dalje Lg g2 mini fluidan i na lolipopu? Da li posle instalacije mora da se odradi factory reset?
Hvala puno ma odgovoru, sad se ne plasim..
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 13. Apr 2015. 23:15
- :: LG-G2 mini
S obzirom da imam duze vreme novo azuriranje 5.0 mogao sam primetiti da baterija traje krace, quick memo je dosta komplikovaniji za rad a opcije za screen shoot vise nema. Sta se desava kod ostalih? Jel i kod Vas isti problem prisutan?
Sve ti isto mogu da potvrdim, mada quick memo ne koristim cesto, ali i to je tacno.. Screenshoot radi, ali nema nigde u podesavanja za on-off, to nisam ni primetio, ali sad sam proverio.
Jedina prednost na 5.0 je sto mnogo fluidniji u odnosu na KK.. I cini mi se da je dosta azurniji sto se app tice, npr. fejs, viber, messenger, tt.....
Da dodam jos, onaj sat na screen lock. Izludjuje me kako je mali... Jel moze negde da se poveća.?
Jedina prednost na 5.0 je sto mnogo fluidniji u odnosu na KK.. I cini mi se da je dosta azurniji sto se app tice, npr. fejs, viber, messenger, tt.....
Da dodam jos, onaj sat na screen lock. Izludjuje me kako je mali... Jel moze negde da se poveća.?
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Meni još uvek ne prijavljuje da ima update za lilzalicu. Još uvek stoji onaj iz decembra koji ne želim. Da li moraju update-ovi da se instaliraju redom? Nema neke logike, mada...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
snenad, ukucaj ovde svoj IMEI i proveri koja ti je poslednja dostupna verzija
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Zatim na xda pronadji kdz koji ti je potreban,i rucno ubaci LP. Mada,veruj mi,nemoj da zuris sa LP. Gotovo na svim modelima,baterija bolje drzi na KK
PS. Takodje na ovom sajtu sto sam ti prilozio,imas uputstvo kako da ubacis kdz
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Zatim na xda pronadji kdz koji ti je potreban,i rucno ubaci LP. Mada,veruj mi,nemoj da zuris sa LP. Gotovo na svim modelima,baterija bolje drzi na KK
PS. Takodje na ovom sajtu sto sam ti prilozio,imas uputstvo kako da ubacis kdz

Poslednja izmena od kutijagreha u Pet, 26. Jun 2015. 13:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Koje oznake treba da budu na miniju da bi znao da je podrzan 4G ?.
HVALA
HVALA
Za D620r sigurno znam da je LTE model.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 13. Apr 2015. 23:15
- :: LG-G2 mini
Vidovac, kako znas da screenshoot radi i kako da ga koristim? Nije vise kao na Kit kat-u.
Zexobrenovac, dugme za gasenje i smanjivanje zvuka u isto vreme i nekoliko sec zadrzi i to je to...
Primer:

Snenad, da ti nije iskluceno automatska provera za azuriranje softvera?
Primer:

Snenad, da ti nije iskluceno automatska provera za azuriranje softvera?