Koji WP telefon kupiti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Koji WP telefon kupiti?

Post od nevidljivi »

Moje pitanje možda nije na odgovarajućem mestu, ali imam jednu nedoumicu.
Za nekoliko meseci mi ističe ugovor u Telenoru i mogu da uzmem nov telefon. Imao sam do sada tri Android telefona, a hteo bih ovaj put da uzmem neki Windows telefon zato što sam, za kratko vreme korišćenja WP video mnoge prednosti u odnosu na Android. Interesantna mi je Nokia Lumia 735, ima dobe karakteristike, a uz to je i 4G. Za razliku od nje, čuo sam da je Microsoft Lumia 535 jako loš telefon, ali kada sam ga probao i video u prodavnici, uopšte mi ne deluje loše. Android možda ima više aplikacija na marketu, ali je postao nepouzdan, zna da zabode kad ne treba i čini mi se da telefon sa Android operativnim sistemom postaje spor za relativno kratko vreme (osim ako se ne otvoriš sa jedno 400 - 500 evra), dok WP radi brzo i stabilno.

Koji telefon iz Lumia serije mi možete preporučiti i da li mi, osim Lumie, preporučujete telefon nekog drugog proizvođača sa WP operativnim sistemom?
Ghost

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Koji WP telefon kupiti?

Post od Apolo »

Lumia 735 ili 830, zavisno od toga koliko si para spreman da izdvojis. 830 ima bolju kameru i sa lepsim dizajnom posto ima aluminijumski ram(oko 250e). 735 je isto odlican telefon, nesto manji ekran od 830 i sa brutalnom prednjom kamerom.
Festina lente.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Između 535 i 735 imaš 640, po karakteristikama i cenovno .

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

nevidljivi napisao:Moje pitanje možda nije na odgovarajućem mestu, ali imam jednu nedoumicu.
Za nekoliko meseci mi ističe ugovor u Telenoru i mogu da uzmem nov telefon. Imao sam do sada tri Android telefona, a hteo bih ovaj put da uzmem neki Windows telefon zato što sam, za kratko vreme korišćenja WP video mnoge prednosti u odnosu na Android. Interesantna mi je Nokia Lumia 735, ima dobe karakteristike, a uz to je i 4G. Za razliku od nje, čuo sam da je Microsoft Lumia 535 jako loš telefon, ali kada sam ga probao i video u prodavnici, uopšte mi ne deluje loše. Android možda ima više aplikacija na marketu, ali je postao nepouzdan, zna da zabode kad ne treba i čini mi se da telefon sa Android operativnim sistemom postaje spor za relativno kratko vreme (osim ako se ne otvoriš sa jedno 400 - 500 evra), dok WP radi brzo i stabilno.

Koji telefon iz Lumia serije mi možete preporučiti i da li mi, osim Lumie, preporučujete telefon nekog drugog proizvođača sa WP operativnim sistemom?
Ja zaista nemam nista protiv wp sistema ali ne znam o kom to zakucavanju pričaš kada spominjem Android?
Android odavno i u nižoj klasi ne zabada,1gb rama i miran si duže vreme
Sad sto ljudi hoće.da im telefon leti i posle 3-4 godine, pa ne moze,ne može ni komp a kamoli telefon,
nebitan sistem ios, wp ili android
Sve to zastareva i tako je i svesno napravljeno,da bi narod kupovao
Što se.wp tiče pogledaj i Lumiu 640
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Druge proizvodjace ovde mislim da ne mozes da kupis, a neki zahvaljujuci zaista niskoj ceni mogu da busu interesantni, recimo BLU, ili Yezz.
S obzirom da su Lumie ipak dominantne tesko da mozes da pogress. Pitanje je do koliko bi se ti novaca otvorio? 730 je sjajan uredjj, ali i 640, 830 je vec klasa iznad, a jos iznad kao vrh ponude su 930 i 1520.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori