koji mob izmedju 280-350E ali..

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Milenaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Maj 2006. 12:16

koji mob izmedju 280-350E ali..

Post od Milenaa »

znam da smaraju postovi ovakvog tipa, ali ko pita ne skita :)

znaci vrlo mi je vazno da mob ima dobar mp3 zvuk, jer sam odlucila da ne kupujem mp3 playar kad mogu da imam dva u jednom :) i da ima kameru od 2mgp..nista prebudzeno i veliko, klasican elegantni mob, po mogucstvu sa sliderom..

ja se neckam izmedju nokie 6280 ili 3250, ili samsung d720(to mi je extra lep fon ali po karakteristikama zvuk mu je los) ili d800(isto po lepoti :) )..

hvala! :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja mislim da je n70 odlican telefon za tebe , ima sve funkcije koje si nabrojao , ima i operativni sistem , znaci mozes da tsvljas i dodatne programe na njega 8) :wink: :) :D :lol: ili SE W810i

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Obzirom da si devojka nekako mi se w800i ili w810i ne uklapaju u tu sliku!!! Od gore navedenih mislim da bi trebala izabrati izmedju 6280 i samsunga d800..... 6280 ima nekih hardverskih nedostataka, ali to ce svakako biti ispravljeno u narednom periodu, dok d800 ima nedostatak u pogledu extremno tvrdih tastera, sto jako smeta pri kucanju poruka.....

U svakom slucaju koji god da izaberes neka ti je sa srecom 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

W800 se taman slaze sa tvojim zahtevima (sem sto nije slajder) telefon je EXTRA EXTRA EXTRA DOBAR. Stvarno ne znam koje su mane w800 jer je telefon prosto predobar :D. Sta ja znam, nema edge i :? :? i nista vishe :D .

Telefon stvarno ima jako dobar mp3 i jako dobru kameru (pa sony je, nema sta. sony pravi i digitalce i mp3playere a i veoma su uspesni). Takodje mozesh i w810 koji je skoro isti telefon (ima neke sitne razlike), nek dizajn presudi.

Definitivno najbolji izbor !!! W800 (w810) !!! 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

E da sto se nokie n70 tice i ona moze biti dobar izbor, ali pre toga obavezno proveri neki symbian telefon, jer je vrlo moguce da ti se nece svideti, kao sto se meni desilo da posle odusevljenja njime sada bezim od symbiana!!! Opet, tebi se mozda svidi symbian, ko zna?

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

upssss , nisam ni znao da je zensko , to jest nisam ni pogledao nick :oops: , e pa mozda da pogledas pored W800/W810i (koje ti i ja preporucujem) i samsung d600 , koji nije nosta losiji od navedenih telefona , osim sto uz njega dolazi manja mem. krtica , ali je zato slider ili ukoliko ti bas treba OS onda D720 , ili n70 , koji ti mozda izgleda robusno i onako muski , ali ima i zena koje ga koriste ( ninolina je jedna od njih 8) ) 8) :wink: :) :D :lol:
Poslednja izmena od Del Boy u Pet, 12. Maj 2006. 13:03, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Milenaa, pa jeste extra N70 i nije tačno da izgleda muški...to oni samo misle da s njim izgledaju moćnije..he he he ... :P
...Ako biraš symbian, koji možeš da prilagodiš u potpunosti svojim potrebama...a i izgled unutrašnjeg menija sa promenom , čak i fonta u telefonu i sa nebrojenim korisnim i beskorisnim aplikaciojama...onda ti u tom cenovnom rangu svakako preporučujem ovaj telefon(dobar mp3 i kamera, radio, 3g, a i po dizajnu najelegantniji noviji a pristupačan symbian telefon) :D
...Ako nećeš symbian...a hoćeš slajder...onda mislim da bi D600 zadovoljio tvoje potrebe,a ima i mogućnost korišćenja i čitanja office dokumenata, što tebi može da znači ili ne...ali je i po dizajnu i po funkcijama dobar telefon... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ninolina je sve rekla,ako bas zelis slider D600 trenutno najbolji izbor,a jos je bolje kupiti N70,i lep i pametan(nece ti brzo dosaditi,pametna kupovina).

Milenaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Maj 2006. 12:16

Post od Milenaa »

Hvala svima na pomoci, olaksali ste mi odluku :roll: ali kapiram da cu mozda jos malo sacekati, jer se sve nadam da ce izaci neki mob koji se poklapa sa svim karakteristikama koje zelim, hmm da li se tako nesto mozda najavljuje u skorijoj buducnosti?!? :dry:

ipak sam ja neodlucna :)

tnx svima!

btw ninolina koliko ti traje baterija dok slusas muziku na n70?!?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Milenaa, heh, kad bi ja samo slušala muziku... :D ...pa evo...sa oko sat vremena slušanja muzike dnevno, uz oko 10-15 sms-ova, nekoliko minuta razgovora, svakodnevnog zezanja sa novim programima, instaliranja aplikacija preko Blluetooth-a...oko 2 dana... :wink:

Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dok ti sachekash dok takav fon izadje,pa kad izadje bice skup pa da mu padne malo cena i sve tako...bolje ti pazari sada neki fon inache nishta od toga... :wink:

Odgovori