Huawei Ascend Mate7

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 08. Jun 2015. 16:45
:: Samsung Galaxy S2

Re: Huawei Ascend Mate7

Post od banee »

Javicu se svakako cim ga uzmem, i nekako cu proveriti garanciju, jedino sto su u Subotici zatvorili pin computers, pa ne znam da li mogu nekako to da proverim sa njima online ili preko telefona. Na sajtu za ovaj u Su pise da ima jos 2 kod, provericu pa ako je sve ok, bice i za mene i za tebe, cena je 365e, kao snizena posto su ostala samo jos ova 2 :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Raspitajte se, ima vas više koji jurite. Tražite joj npr da vam slika garanciju pa nazoete pin da pogledaju a pustite im na mejl sliku garancije. Snađite se nekako. Nisu male pare u igri.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Huawei Ascend Mate7

Post od Joxy »

banee, зашто не би скокнуо до Мађарске и тамо га узео и успут повратиш ПДВ с обзиром да си из Суботице? :)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Lepo je videti da mate7 dobija sve više i više korisnika, Huawei polako dobija veliko poverenje korisnika.
Huawei

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od banee »

Javila mi se danas ova zena iz Subotice, ona kaze da ona dobija garanciju iz radnje zbirno na vise modela, ona vazi 2 godine i u slucaju nekoga kvara nosim njoj telefon da ga ona nosi u servis, posto nema firmu u Srbiji niti legalan uvoz, ne moze da izda legalanu garanciju na moje ime. Da bi garancija bila validna u kod nas, telefon moramo da kupimo u radnji u Srbiji.

Da li mi je to bolja opcija nego ono kod Dragane iz NS?
Po meni jeste, ali sacekacu vasa misljenja.

@Joxy, gledao sam malo u radnje i opet mi jeftinije ispadne ovako da uzmem za 40tak e, a i PDV opet moram da potrosim u toj prodavnici gde sam ga uzeo koliko ja znam, necu dobiti kes na ruke.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Dobijaš povraćaj u kešu, skoro 30%. Neka je i 400e tamo, 30%=120e, dakle izađe te 280e. A nije 400e ni tamo. Imaš istu garanciju kao ta iz Subotice što ti nudi.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Управо тако. Чак мислим да ПДВ може да се добије и на граници само што тада узимају лепу провизију. Ако се вратиш до радње где си купио добијаш цео износ ПДВ-а у кешу, на руке што би се рекло. :)
Види, размисли и још се распитај око тога ако планираш куповину преко гране.

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Jun 2015. 01:15
:: Note 2

Post od djordje12kv »

Pozdrav, dobio sam sve informacije od Dragane iz NS, slike, objasnjenje i ostalo. Pisem vam mali izvestaj oko toga i saljem slike cim se vratim sa bazena. 8)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Na tvom mestu bih skoknuo do Madjarske i tamo kupio mate7, sigurnije je bas zbog garancije a i dobices pdf nazad, taman da pokrijes put do tamo I jos ce ti ostati para, trebalo bi :)
Ne znam da li u Madjarskoj postoji mediamarkt?
Ovde u de mate7 košta 369e u mediamarkt.
Huawei

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od banee »

U madjarskom mediamarkt-u ispadne 466e, odlucicu sledece nedelje koji cu potez da povucem :D najjeftinija varijanta sa odbijanjem PDV-a ispadne 310, ali za to moram da idem skroz do Budimpeste, moram da nadjem prodavnicu u Segedinu, i videti tamo kako se krecu cene, i da li se isplati ici finansijski ili mi otprilike dodje isto.

Svakako u slucaju nekoga kvara ili nesto, moram da ga ja nosim u Madjarsku, a ovako dajem toj zeni i ona to resava :unsure:

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ajde kad je vec tema o Huawei telefonima, Huawei zvanično otvorio prvu radnju u nemačkoj u Köln, sa namerom da će se to proširiti u Evropi vremenom.
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nisam ispratio u potpunosti temu. Ali zasto ne pokušaš da nađeš Mate 7 preko oglasa, tj. tražiš nekog ko prodaje Mate 7 kupljen uz paket kod operatera. To je najbolja opcija, na taj način imaš sigurnu garanciju plus premium garanciju koju možes da dobiješ za Mate 7 kupljen kod operatera. Cena na oglasim je oko 350-380 €.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od djordje12kv »

Znemanja, mi se ubismo trazeci takve oglase, ali ocigledno niko ne prodaje ovaj model a da je uzet kod operatera

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Onaj iako ima mate7, neće da proda, zato ih i nema na oglasima.
Ne prodaje se takva mašina tako lako... :)
Huawei

djordje12kv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od djordje12kv »

http://i.imgur.com/m0hmVwm.jpg
http://i.imgur.com/sxJ6t5u.jpg

Kontaktirao sam Draganu iz NS i upitao je da mi posalje slike garancije, brzo smo se dogovorili oko Vibera i dobio sam ove fotografije.

Zatim sam je jos jednom pitao da mi potvrdi da li kod Pin Computersa vazi i Premium garancija, na sta sam dobio pozitivan odgovor.

Raspitao sam se i oko toga da li postoji njihov servis u BGDu, i dobio sam adresu: Bul. Arsenija Carnojevica 99g, NBGD
Napomenuo sam da li je potreban neki poseban list u vezi toga sa premium garancijom , rekla mi je da se sve svodi na ovu garanciju, i da nakon jednog iskoriscavanja premium garancije i ova obicna prestaje da vazi.

Takodje rekla mi je da je PIN Computers od ove godine ovlasceni serviser za Huawei, i da se za svaki Mate 7 koji je nabavljen u srbiji vazi premium garancija.

To je u principu tu, nadam se da sam malo pomogao, dobro ce mi doci i vasi komentari.
Jos jedna zanimljiva stavka koju sam uocio na njenom oglasu je to da je deo gde spominje da telefoni imaju premium garanciju uvoznika napisan VELIKIM PODEBLJANIM SLOVIMA, pa na neki nacin smatram, da ako je to neko hteo da smulja i ne napravi bas fer, sumnjam da bih ga napisao velikim slovima, moje zapazanje...

To je to 8)

banee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od banee »

Ja sam odlucio da cu uzeti od ove zene iz Subotice (365e), rekla je bilo kakav problem da imam samo se njoj obratim i ona ce resiti, mislim u slucaju da je neki kvar, nesto se desi i tome slicno.
Zena na kupujemprodajem ima 223 pozitivne ocene i samo reci hvale, mislim da to isto znaci nesto :)

Tako da je Mate 7 od utorka u mojim rukama, ne mogu da docekam taj utorak :lol:

I nadam se da cu se lako i brzo navici na njegovu velicinu, bojiim se samo da mi ne stvara to probleme
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 13. Jun 2015. 23:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Tako se pocinje sa 6" pa nadalje hahahahaha :P :P :P :P :P
Huawei

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

banee napisao:
I nadam se da cu se lako i brzo navici na njegovu velicinu, bojiim se samo da mi ne stvara to probleme
Meni je stvorio problem!!

Imam velik, hocu jos veci :D :D (telefon)

Ova sala nije daleko od istine, 6" je taman, ali lepo bi mi legao jedan P8 max :)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

P8 Max ,kako stoje stvari ,potrajace dok se ne pojavi u zvanicnoj prodaji u EU,u de zvanicna promena za p8max ,bio je najavljen za avgust,ali ipak pomereno za oktobar....ja sam vec sada odustao za p8max....smesi mi se x2 ,i to za 399e :D
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

djordje12kv napisao:http://i.imgur.com/m0hmVwm.jpg
http://i.imgur.com/sxJ6t5u.jpg

Kontaktirao sam Draganu iz NS i upitao je da mi posalje slike garancije, brzo smo se dogovorili oko Vibera i dobio sam ove fotografije.

Zatim sam je jos jednom pitao da mi potvrdi da li kod Pin Computersa vazi i Premium garancija, na sta sam dobio pozitivan odgovor.

Raspitao sam se i oko toga da li postoji njihov servis u BGDu, i dobio sam adresu: Bul. Arsenija Carnojevica 99g, NBGD
Napomenuo sam da li je potreban neki poseban list u vezi toga sa premium garancijom , rekla mi je da se sve svodi na ovu garanciju, i da nakon jednog iskoriscavanja premium garancije i ova obicna prestaje da vazi.

Takodje rekla mi je da je PIN Computers od ove godine ovlasceni serviser za Huawei, i da se za svaki Mate 7 koji je nabavljen u srbiji vazi premium garancija.

To je u principu tu, nadam se da sam malo pomogao, dobro ce mi doci i vasi komentari.
Jos jedna zanimljiva stavka koju sam uocio na njenom oglasu je to da je deo gde spominje da telefoni imaju premium garanciju uvoznika napisan VELIKIM PODEBLJANIM SLOVIMA, pa na neki nacin smatram, da ako je to neko hteo da smulja i ne napravi bas fer, sumnjam da bih ga napisao velikim slovima, moje zapazanje...

To je to 8)
Meni je ovo sumnjivo iz prostog razloga da ovaj papir (blanko ) može da ima samo Pin i samo oni da popune i lupe pečat . Bukvalno isti papir kao kod operatera kad uzmete telefon od Pina. A da ona ima pečat i papir pa da popuni... Pa nije ona Pin. Ne znam, sumnjivo mi je.

Odgovori