7610
7610
Verovatno kupujem Nokiju 7610,pa bih želeo da čujem koje su po vama vrline,a koje mane.Do koliko može da mu se proširi memorija,i kako radi sa tolikom količinom?Želeo bih da budete iskreni jer želim da znam šta me čeka kod novog telefona...
Shark
Telefon je skoro savršen i jedino mu nedostaju Stereo izlaz i EDGE. i dok EDGE generalno gledano i nije toliko neophodan, dobro bi bilo da je tu. Ono što je ozbiljnija mana jeste nedostatak stereo izlaza, pa će zvuk preko hed-seta u kolko se sluša mp3 biti očajan. Naravno, zvuk se poboljšava korišćenjem Ultra mp3a, OGG plajera, Viking mp3 plejera i slično, ali ne dovoljno.
Dakle, u koliko hoćeš zabavan i atraktivan Symbian telefon, a slušanje mp3a (barem preko slušalica, a ne preko spikerfona- koji je odličan) ti nije toliko bitno, uzmi 7610, nećeš pogrešiti.
Dakle, u koliko hoćeš zabavan i atraktivan Symbian telefon, a slušanje mp3a (barem preko slušalica, a ne preko spikerfona- koji je odličan) ti nije toliko bitno, uzmi 7610, nećeš pogrešiti.

U susret novim izazovima...
Da li postoji neki konvertor tj spravica koja se dodatno moze nakaciti na tel kako bi se dobio stereo zvuk? Sam kabl nije dovoljan jer se od mono ne moze dobiti stereo (ali moze u obratnom slucaju
). Posto znam recimo da ima radio sa slusalicama za simens pa sam mislio da nema nesto slicno za stereo zvuk za nokiju?

Postoji Nokia radio za pop-port telefone, gde spada i 7610, koji neće ništa mnogo poboljšati kvalitet zvuka, ali će barem omogućiti da se sluša na obe sluške... Ali nisam siguran da li će to da radi sa 7610... Ono što sigurno radi sa ovim telefonom jeste Bluetooth radio, pogledajte, postoji i Nokijin i SonyEricssonov.
Meni je juče tako malo falilo da kupim 7610 ili 6260, čak sam bio i do prodavnice, pa na pola brojanja para rekoh, ma ne, nije to za mene, a sad opet...

Meni je juče tako malo falilo da kupim 7610 ili 6260, čak sam bio i do prodavnice, pa na pola brojanja para rekoh, ma ne, nije to za mene, a sad opet...

U susret novim izazovima...
Izvibi tebra ali 6230 je go**o u odnosu na 7610, sto ti govori i cena. Za moj ukus 7610 je 100 puta lepsi od 6230. A sto se tice funkcija da ne pricamo. 7610 je smartphone, a 6230 je obican tel. Funkcije 7610 su mnogo bolje, kamera odlicna. 7610 nisam koristio, i ne mogu da ti kazem mnogo, ali sam 6230 koristio, i mogu da ti kazem da mi se uopste ne svidja. Ali ipak ti kupujes tel, a ne ja. Moj glas ide definitivo za 7610!!!!!!!!!
Sto se tice toga, slazem se sa Acom. 7610 je, pod 1, mnogo ljepsi od 6230, a funkcije ne mogu da se uporedjuju, jer 7610 ima Symbian, sto znaci da i kad ne bi imao ni jedan program da bi sve mogao da ubacis.
E sad, jedina mana mu je sto nema IR port, mada i nije neophodan osim ako ga ne kupujes da bi ga koristio kao daljinski za Tv, Dvd itd.
Takodje, po mom misljenju, mana mu je sto koristi Reduced-size MMC kartice, koje je mnogo teze naci u odnosu na obicne, a i malo su skuplje i ne znam ima li citaca/pisaca za njih kod nas da rade ok. A i mislim da je mnogo da das 300e za 6230, to je obicni s40 fon, znaci jedino cime mozes da ga punis jesu slike, melodije i mp3.
(i igre, mada to su 2D igre, dok na 7610 mozes da igras i najbolje 3D igre za mobove, po nekim testovima ima bolju grafiku cak i od N-gage QD-a!) Mada, razlika u cijeni od 150e je velika, ako neces da das 450e za mob bolje uzmi bar 6600! Mozda 6600 jeste cigletina, ali je bar mnogo bolji od 6230... 

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Ferrari F430
- Banned
- Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08