V980
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
hey. pazi sta sam smislio kako da izradim servis. Ovako. Ja ga fleshujem (telefon) pa ako bude bilo nekih problema sa telefonom ja opet vratim vodafon i odnesem ga u servis. Ovako niko nista nece primetiti i nece mi ukinuti garanciju. E sad dal je moguce opet vratiti vodafonov meni? Koliko je ozbiljno ako softwerski ubijem telefon (zajebem fleshovanje)? Meni su pricali da mogu da ga bacim, ali ne verujem da je tehnologija toliko slaba kod nas
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 07. Maj 2006. 23:51
MekBejn, E ovako... Kupila sam V980 u Lominoj u sredu...
Od srede se zaj.... trazeci softver za USB. Poludecu... Ne mogu nigde da nadjem free download za ovu moto, ali mi se tel svidja.... Isla sam u prodavnice u NS, ali nigde nemaju instalacioni disk ili nece da mi ga daju/prodaju....
Kazu ako stigne, bice.... Pa jesam ja sisala vesla ili sta misle... Stvarno sam pop... .... A jos sam morala da kupujem posebno slusalice za handsfree i uvale mi neke sugave kineske, jer sam bila u zurbi i sad sam bacila 700 dindzi...
Telefon je inace strava i bolji nego sto sam ocekivala... Pazim ga i mazim...
Pomozi mi please da nadjem softver za usb.. please...please.... ::(

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 07. Maj 2006. 23:51
ivanice, daj mi email pa cu ti poslati drajvere, a za softver ti treba motorola mobile phone tools. to je malo vece pa nemogu da ti posaljem jer mi je veza slaba. ustvari mislim da nemogu ni drajvere jer mi prikazuje gresku oko nekog fajla, ali drajveri rade. Cekaj mozda iskopam linkove iz arhive, cekaj malo aha URL http://codedata.box.sk/mobile.box.sk/mo ... lz3_40.zip ovo ti je za mobil phone tools, a ima i ovaj program URL http://www.motomodders.net/Downloader.a ... id=2&cs=nc
a za drajvere ne mogu da nadjem probaj na www.motomodders.net trebalo bi tu da ima, potrazi ih ko p2k drajvere.
a za drajvere ne mogu da nadjem probaj na www.motomodders.net trebalo bi tu da ima, potrazi ih ko p2k drajvere.
Ne umem da prebacim slike sa motorole v980 na kompjuter iako sam prosla sve te fore sa USB mobilephonetoolom..... Svi govore o mp3 muzici ja je izgleda nemam. Telefon je naravno vodafonov. Navodno prepoznaje USB (cuje se onaj zvuk) ali se nista ne desava kad pokusam da sa mpt prebacim npr neku slicicu na telefon.
HELP ME!
HELP ME!

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Formatiraj karticu. pomoce. oce motorola malo da zapuca.ali nista strasno... kako niste dobili driver-e za konekciju sa kompom? Nadjite nekog ko je uzeo motorolu E398 rade driveri, ja kod ortaka na kompu s ovim softvare-om prebacujem slike i mp3. Posto je Vodafone 100% nemojte samo pokusavati da prebacite java fajlove, zbunicete fon skroz, njemu je instal opcija zakljucana i znam da moze praviti probleme ako se otkljuca. Samo mi nije jasno zasto ne dobijate u paketu karticu 128 mb, sluske i usb kabel sa driverima? Ja sam fon uzeo u januaru u Novel-u(prodavnica bele tehnike) i dobio sve od opreme.
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
Pozdrav svima!
Procitala sam sve postove ali i dalje mi jedna stvarcica nije jasna, ako bi neko mogao da mi objasni malo detaljnije ...
Sta da radim kad imam ta Vodafone podesavanja?
Ne mogu da namestim ni GPRS ni MMS, nemam opcije koje se navode da su potrebne...
Vidim da pominjete flesovanje itd itd ali moze li neko da mi objasni o cemu se tu u stvari radi i sta treba da uradim? Ako odem tamo gde sam ga kupila, mogu li mi oni pomoci, sta da im kazem?
Hvala unapred na objasnjenju!

Procitala sam sve postove ali i dalje mi jedna stvarcica nije jasna, ako bi neko mogao da mi objasni malo detaljnije ...
Sta da radim kad imam ta Vodafone podesavanja?
Ne mogu da namestim ni GPRS ni MMS, nemam opcije koje se navode da su potrebne...
Vidim da pominjete flesovanje itd itd ali moze li neko da mi objasni o cemu se tu u stvari radi i sta treba da uradim? Ako odem tamo gde sam ga kupila, mogu li mi oni pomoci, sta da im kazem?
Hvala unapred na objasnjenju!

- Masterokrata
- Mobil manijak
Ljudi, kako da ubacim java igrice i aplikacije u telefon? Otkljucao sam java app loader pomocu LeaderGL programa.
Kazu da mi treba Midway za to. Skinuo sam i instalirao. Sada nailazim na probleme
1) Koji port da stavim (koji COM port pretstavlja USB?)
2) Koji protok?
3) Trazi mi JAD fajl a sve koje ja imam su JAR, u cemu je kvaka?
edit: nasao sam resenje, ovde:
http://www.mobiletechblog.com/2006/04/0 ... usb-cable/
Sada imam mali problem sa kompatibilnosti, ali probacu da nadjem resenje na netu.
Pozdrav.
Kazu da mi treba Midway za to. Skinuo sam i instalirao. Sada nailazim na probleme
1) Koji port da stavim (koji COM port pretstavlja USB?)
2) Koji protok?
3) Trazi mi JAD fajl a sve koje ja imam su JAR, u cemu je kvaka?
edit: nasao sam resenje, ovde:
http://www.mobiletechblog.com/2006/04/0 ... usb-cable/
Sada imam mali problem sa kompatibilnosti, ali probacu da nadjem resenje na netu.
Pozdrav.
Up and at them!