Ja opet mislim da je sadasnja koncepcija sasvim ok, iskreno me boli briga za neku "fotelju", ja od toga svakako nemam nista, ustvari, imao bih glavobolje. I jos ne bih imao pravo ni po kome da opletem, i onda bi ceo forum za mene izgubio draz koju sada ima

Elem, kako neko rece, izvinjavam se sto nisam bas pazio na casu da vidim i tacno ko, mislim da bi thanks dugme uvecalo iovako prilicnu kakofoniju koja sada vlada. Istomisljenici bi jedni drugima za "cestitam" i "+1" lupali thanks, sa +/- bi bila jos gora situacija. Ja licno sam protiv bilo kakvog rangiranja i titula, cinova, kojecega. Dovoljno je da pise broj postova, i to je to. Mozda ne bi bilo lose da se uvede u pregled clana (mouse over) statistika koja izadje kada se udje u neciji profil - broj psotova, i najveci broj postova u sekciji "...". Na taj nacin bi se znalo gde je ko aktivan ponajvise.
U slucaju raznih like-ova i sl. budalastina, ja vec mogu ovako napamet da kazem kojih 5 clanova ce da se kolju za primat, odnosno najveci broj tih klikova, a da nece reci stavise, da nisu jos ni rec korisnog rekli, a imaju prilican i staz i broj postova.
Ako je ipak vecinska zelja da se ovako nesto nekako uvede, mozda ne bi bilo zgorega imati barem 4-5 administratora, i po 3-4 moderatora za svaku sekciju foruma, ali koji ce imati zadatak i provere tih like-ova, te ako oni odobre, like ce biti potvrdjen. Neki slican sistem postoji na XDA ako se ne varam.
Misko, zasto mi ne das WP_guru titulu?

Onaj moze da bude troll, a ja ne

Nije fer!
Evo vec sam prvi poceo da kukam, sta ce biti tek kasnije...
-Banana ako se ne smiris!!!-