Bravo decaci,samo kacite
Ajde cekamo moderatora Azimutha da nam baci nesto sa ajfona dok ne stigne Zoreli sa novim modnim cicama
Kutija,cime bojis ove slike,mnogo ti jarke boje?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ej,hvala svima,da vas ne redjam i nekog,slučajno zaboravim,pa da leti glava...ha-ha.Pužiće sam video na putu i bilo ih je puno(valjda posle kiše).Žao mi da ih auta i kamioni izgaze,pa sam,koliko sam mogao ih pokupio i stavio u travu.Tada mi pade ideja....slikanje!Imao sam ludu ideju - staviću ih jedan iza drugog pa da budu povorka.Kao zaputili se negde.Napravio bih malu tablu - ograničenje brzine na 80km/h i još jednu - Pariz xxxxkm(nasao bih negde tačnu cifru).Eto to sam zamislio,ali...oni imaju,svaki svoju ideju gde idu[emoji3] [emoji23] [emoji3] [emoji23]
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.