ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Imam pouzdane izvore da Grim nezna shta znachi ni IC a kamoli neshto o telefonima.......to vam garantuje Wobby!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Forum je mnogo gori od predhodnog......ovde trebash da mislish da bi upisao post!!!! Mnogo sam ljut na Milana objasni mi zashto je moralo ovako????
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Nisam mislio na pisanje vec kako stici do pisanja.....c c c mnogo mi je sada mutnije i sivo nego pre...nego ajd shta da radim
Ipak, kako celu stvar vidite, zavisi ponajvishe o vashoj nacionalnoj perspektivi, a ona je lepo prikazana na animacijama koje ovih dana kruze internetom...
Kako ga vide Nemci:
Kako ga vide Francuzi:
Kako ga vide Italijani:
Kako ga vide Amerikanci:
Kako ga vide novinari:
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.