ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ekran
Glavni
Tip : TFT
Veličina : 3.6 inča
Rezolucija : 480x800 piksela
Ostalo : osetljiv na dodir,
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 5 megapiksela
Rezolucija fotografija : 2592x1944 piksela,
Rezolucija videa : (720p) 1280x720 piksela,
Ostalo : video zapis, blic, autofokus,
Zvuk
Reprodukcija
Format melodija : mp3, aac, wav,
Ostalo : spikerfon,
Memorija
Operativna
ROM : 512 MB
RAM : 448 MB
Interna
Kapacitet : 8192 MB
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : Windows Phone
Verzija : 7
Podržani formati : aac, wav, mp3, mp4, wma, 3gp, DivX, XviD, H.263, H.264, wmv, avi,
Java
Profil : MIDP 2.1
Funkcije
Osnovne : kalkulator, kalendar, štoperica, alarm, konverter,
Napredne : pozivanje glasom, snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB 2.0 port, 3.5' audio,
Bežično : bluetooth 2.1,
Pozdrav svima,imam jedno pitanjce u vezi HTC Dream-a,nasla sam da ima posebna tema za to,ali je zadnja poruka iz 2009 godine,pa se pitam ako je postavim tamo dal ce iko da je vidi?
Pozdrav. Da li neko moze da mi objasni sledecu stvar: Kad zelim da otvorim novu temu, napisem naslov i tekst, pritisnem dugme posalji, pojavi se neka recenica koju ni ne stignem da procitam jer me odmah prebaci u index foruma...
Pritom moje teme nigde nema....
georg, pojavi se recenica koja ti kaze, da ti kao novom korisniku prvi post/temu mora odobriti neko iz moderatorskog tima ili administrator. Tvoje poruke i teme ce biti nevidljive sve dok ne budu odobrene. Kada ti se odobri prva tema/poruka ubuduce mozes normalno da postujes.
To je mera protiv "spam-botova" koji se automatski registruju samo da bi postovali reklame.
Ok, hvala na objasnjenju! Nego nisam uspeo da procitam tekst jer me je jako brzo prebacio na board index, pa sam mislio da sam negde pogresio pri postavljanju teme... pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.