Telefon od milion evra (marka Goldvish)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 22. Maj 2006. 13:45
Telefon od milion evra (marka Goldvish)
Nisam nigde video nista slicno, mobilni od suvog zlata i sa 120 karata brilijanata (slike su na http://www.igman.com/misc/luxury-mobile )
Kompanjija koja pravi ovo cudo se zove Goldvish
sve najbolje
Vasa
Kompanjija koja pravi ovo cudo se zove Goldvish
sve najbolje
Vasa
Bash mi se svidja telefon, ja cu da ga kupim kada pojeftini
. A sto je najace, dzoistik od diamanata.
btw ovde nema plastike uopste ?

btw ovde nema plastike uopste ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Da izmijenim poruku tak oda bude on-topic - ljudi prave pozlaćene klozetske šolje i nakit za kučiće, što da ne i mobilni? 

Poslednja izmena od Roy Fokker u Pon, 22. Maj 2006. 22:31, izmenjeno 1 put ukupno.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
Roy Fokker, DREAM WEAVER, je clan ovog foruma od 10.11.'04 a ti od 09.04.'06 , znaci on je dosao na ovaj forum oko 1.5 godinu prije tebe , pa pretpostavljam da je on poceo da prvi koristi ovaj avatar
, ali ovo nije uopste vezano za temu i mogli ste to rijesiti preko PP
MOLBA MODERATORU/ADMINU ukoliko moze da izbrise ovaj moj post , jer mi je sad sve jasno

MOLBA MODERATORU/ADMINU ukoliko moze da izbrise ovaj moj post , jer mi je sad sve jasno

Poslednja izmena od Del Boy u Pon, 22. Maj 2006. 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
a da sretnete nekog u knez mihajlovoj sa GOLDWISH'om u ruci kakva bi vam bila reakcija?!
ja sam na moru prosle god. video nekog sitnog lika,pricao je ruski i prepucavao se sa prodavacicom na kasi u supermarketu oko cene mleka a u ruci je drzao VERTU-SIGNATURE i kako reagovati na tako nesto?!

ja sam na moru prosle god. video nekog sitnog lika,pricao je ruski i prepucavao se sa prodavacicom na kasi u supermarketu oko cene mleka a u ruci je drzao VERTU-SIGNATURE i kako reagovati na tako nesto?!

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
A baš su mogli i da naprave više modela, ovako svi koji ga imaji imaju isti.
Ili na preklop
Ili neki robusniji model? Za pecanje
A mogu i da naprave jedan ovakav forum i da onda raspravljaju o nijansama belog zlata, uglovima pojedinih dijamanata, berzu polovnih telefona, mrtvim pikselima, pakovanju divx-a, kvalitetnom mp3-ju, izmenjivim maskama, novoj verziji softvera, i inovacijama u pogledu šare koju formira ranobojno drago kamenje.
Ali kao ubedljivo najzanimljivije, Okupljanje Forumaša!!!
Kakve su to njuške.
Kojim će tempom da mu opada cena? I kako će da se tarifira popravka? Verovatno za kusur od popravke možeš da kupiš još jedan malo bolji telefon - M6 (BMW)!!!

Ili na preklop

Ili neki robusniji model? Za pecanje

A mogu i da naprave jedan ovakav forum i da onda raspravljaju o nijansama belog zlata, uglovima pojedinih dijamanata, berzu polovnih telefona, mrtvim pikselima, pakovanju divx-a, kvalitetnom mp3-ju, izmenjivim maskama, novoj verziji softvera, i inovacijama u pogledu šare koju formira ranobojno drago kamenje.

Kakve su to njuške.

Kojim će tempom da mu opada cena? I kako će da se tarifira popravka? Verovatno za kusur od popravke možeš da kupiš još jedan malo bolji telefon - M6 (BMW)!!!