Mislim da se lifetimer jako teško može resetovati, mada sam čuo da se to radi. Mislim da flešovanje telefona tj. tamena softvera može da resetuje lifetimer. Inače, imam K700i i mislim da i u samom telefonu ima opcija za resetovanje timer-a, mada nisam baš siguran u to.
Ima ali moze da se vidi koliko je radio kad se udje u skriveni meni!Ali sam poprilicno siguran da mi se resetovao kad si mi flesovali K700 i ubacivali srpski,pa mozes da probas ako ti je toliko vazno!
Pozdrav
Pa bas to me interesuje u tom skrivenom meniju da li se resetuje lifetimer prilikom flesovanja???Jesam jednom ubacivao srpski u k700 ali nije mi restovao liftimer u skrivenom meniju,zato me interesuje
Brise se, ali samo punim flesom, tj. mora i EROM da mu se odradi; Inace, samo ubacivanjem novijeg softvera - 100% NE BRISE! Lepo odes u servis, kazes im sta zelis i odradeceti to!
Ja imam d750i i na njega sam stavio software od W800i.
Zanima me gdje se nalazi taj lifetimer?
Nasao sam nesto u tajnom izborniku ali tamo je samo ukupno vrijeme razgovora koje ne ovisi o resetiranju brojaca u glavnom izborniku.
tmedurec, Lifetimer imaš u opciji Settings\Calls, pa u okviru Calls imaš podopciju Call timers, tu možeš da vidiš ukupno vreme, vreme trajanja poslednjeg poziva i ukupno vreme samo za odlazne pozive.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.