Pet razloga zasto ne volim Nokiju
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Takvih problema SE sa plastikom uglavnom nema. Ja sam imao nekoliko SE telefona (pisao sam već da je moj prvi mobilni bio Ericsson 2628 - posle godinu i po dana je izgledao kao da je tek izašao iz fabrike, kada sam pao celom težinom na džep u kome je bio, telefon nije imao nikakva oštećenja i radio je posle toga još dugo), T630 koji sam nedavno pordao takođe i dan danas izgleda kao da je tek raspakovan. Kod njega nema problema lošeg naleganja maske, kao ni kod K700 koji sam skoro ispazario. Nokia 6230i ima taj problem posle nekog vremena, a za telefon te cene to već ne može da se toleriše (a mnogo se teže otvara nego bilo koji SE i lako se polomi ono dugme na poklopcu ako se otvara na silu).
Ghost
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ovo potvrđujem - baš u nedjelju sjedim s likom, i pokazuje mi njegov 6230 (to što nije imao pojma da ima karticu unutra i da podržava mp3 - drugom prilikomnevidljivi napisao:Nokia 6230i ima taj problem posle nekog vremena, a za telefon te cene to već ne može da se toleriše (a mnogo se teže otvara nego bilo koji SE i lako se polomi ono dugme na poklopcu ako se otvara na silu).

Roy, ko zna šta mu je baja radio čim ne zna za to što si naveo. Nije mi jasno, to su ipak (relativno) skupe igračke - za cenu nekog malo boljeg telefona možeš da kupiš 72cm flat TV!!!???(ok, nema veze). I onda problem - p l a s t i k a ??? Pa i taj softver, jednom kad ga napraviš, jednostavno ga kopiraš na, mislim, ono, milijardu jedinica, znači ni to nije problem. Za te novce trebalo bi da se odbije od trotoara i vrati se direktno u ruku, neoštećen. 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
"Za te novce trebalo bi da se odbije od trotoara i vrati se direktno u ruku, neoštećen." > Ocesh, ocesh... cesh i kaficu da ti skuva ? Za te pare moze da ti peva, da te slika, cak i da vibrira kada je to potrebno
.
Inace sto se tice 6230, moj drug ga ima vec vishe od dve godine i ne 'fali mu nista.

Inace sto se tice 6230, moj drug ga ima vec vishe od dve godine i ne 'fali mu nista.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
pa nije ni SE sjajan ..... k500i kome se odmah odlepi ona quichshare nalepnica (a cujem da zna i na k700 da se desi isto), galvanizovana plastika se lako "justi", kuciste krcka i skripi i moje je bilo ukoso izliveno (dzojstik nije bio na centru), t200: losi tasteri i poklopac za pateriju .... t68i (treba uzeti u obzir da je ovo ipak bio vrh ponude): klimav poklopac za bateriju i losi tasteri... ... vec sam pisao o tome ....... najizdrzljiviji telefon: motorola v2288 (FM)! ..... to ne bi preziveo ni jedan drugi
..... na kraju mu je cak ispao neki sicusni cip sa 6 nozica i telefon je radio normalno (ocigledno da je taj deo bio visak, a ja sam mu pomogao da ga se oslobodi
) ...... mada i Nokia 3510i je prosla zestoku torturu 
pozdrav...

pozdrav...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21
- nevidljivi
- Entuzijasta
AnalyseThis, sve zavisi kakav ti primerak zapadne, ja sam T630 imao godinu i po dana, prodao ga i čovek koji ga je kupio od mene ne može da veruje da sam ga toliko koristio - izgleda kao nov, a džojstik mu radi bez greške, skoro sam kupio K700, džojstik mu takođe odlično radi. Iskreno, ja sam dugo imao otpor prema džojstiku (prvi put sam ga video na SE T300 i nije mi se dopao), a zadnjih par godina imam samo SE telefone, mada vidim da su na nekim novijim modelima izbacili džojstik.
Ghost
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ljudi, recimo, sve nesto zanovijetaju oko kvaliteta izrade Siemensa, a ja sam, recimo, toliko zlostavljao dzojstik na mom C65, da se i dan danas cudim kako to da perfektno radi. Otac na SE T610 i brat na SE K300 imaju vec problema s njihovima.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
Ljudi pa svaka sprava moze da se pokvari
naravno vi ste svesni toga da sve zavisi od paznje u koriscenju
meni su svi telefoni uglavnom bili ocuvani osim naravno ako ne ispustim sto se desavalo pojedinim modelima. Najgora podloga za pad je beton obavezno dolazi do povrsinskog ostecenja
.Ono sto sam ja zapazio jeste da su original maske obicno naj izdrzljivije na habanje a ostale kako koja
Nokijine su mozda i naj osetljivije na ostecenja ali opet zavisi od serije i dali je pakovana itd

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
6101.... stvarno sramota za Nokiju! .... taj telefon izuzimam kada komentarišem....Vlada Zem napisao:Ma može i plastika da bude dobra (naravno laki metal je najbolji![]()
![]()
) samo to kosta. Ta tehnologija je toliko razvijena da mogu napraviti stvarno dobre oklope, mekane, koji se teže habaju i bolje ležu. Ja sad imam N6101 (jos par dana na sreću) i to je tako loše odradjeno, znači najgora plastika onako tanka i glatka, sve u cilju da telefon izgleda super na fotografijama, ono kao sjaji se, fin je. E a prvi put kad ga staviš slučajno u džep zajedno sa ključevima izgleda kao da je prošao Vijetnam. Uopste, sav je nesto nežan i krhak (jel' se tako kaže), ne znam, mozda je namenjen za lepši pol a ja budala nisam znao
.

pogledaj N6131 ili N6136.... mislim da su "ispravili" grešku ....
A što se tiče metala - naravno da podržavam isti!

zaboravio sam da napomenem: meni je crkao dzojstik na k500i ali sam ja taj telefon dosta drndao, medjutim pre nego sto ja je uzeo moj cale, dzojstik je zamenjen i posle kratkog vremena je opet poceo da zeza .... a nije da on igra igre ili nesto preterano koristi telefon...
kroko035, 6630 ima stvarno kvalitetnu masku .... ne grebe se lako ....
kroko035, 6630 ima stvarno kvalitetnu masku .... ne grebe se lako ....
fain2daniel ,u Visti je imlementiran API tkzv. MRI (MindReadingInterface).U sistemskom folderu su 3 nova fajla ..mri.cpl;mri.dll i mri2speech.dllm.Tok signala je sledeći:fain2daniel napisao:za 10 godina cemo svi imati mali cip ugradjen u bubnoj opni i svi ce bukvalno pricati sami sa sobom![]()
citao sam negde o tome i plasim se da bi ta prica mozda i bila izvodljiva sa implementacijom cipa u mozgu,igranje sa neuronima itd.
mri API preuzima signale(ne sa mikrofona)već sa slušalica,koje magnetnim kalemima hvataju električne signale iz mozga.MRI ima zadatak da frekventni opseg misli moduliše u audio spektar i prosledi mri2speech API-ju,koji ih dalje tretira kao običan audio signal.Dakle,računar se može naučiti da izvršava komande bilo da se izgovori,ili u sebi izgovori (pomisli)komanda,recimo "Delete"
D`voicewithin
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- nevidljivi
- Entuzijasta
Ja sam čitao da je Vista (radni naziv je bio Longhorn( jako zagtevna za komp, treba minimum 512 MB memorije ili 1 GB za komforan rad, da bukvalno jede resurse računara, kažu da najviše resursa troši novi o grafičko okruženje Avalon. Slično je bilo i kada se pojavio XP - mnogi su ga podesili da izgleda kao Win 98 da ne bi trošio resurse računara na grafiku.
Ghost
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pa iscrpli smo svih 5 razloga zasto ne gotivimo Nokiu pa...
Evo mene nervira konkretno los slide mehanizam kod najnovijih modela,sve su gori i gori a taman sam hteo da skupim lovu za N80 i predomislih se kad videh komentare ljudi da im se posle par nedelja slide mehanizam seta levo desno za po par milimetara!!I jos se zale na pretvrde tastere!
Pozdrav

Evo mene nervira konkretno los slide mehanizam kod najnovijih modela,sve su gori i gori a taman sam hteo da skupim lovu za N80 i predomislih se kad videh komentare ljudi da im se posle par nedelja slide mehanizam seta levo desno za po par milimetara!!I jos se zale na pretvrde tastere!

Pozdrav