Kožna fotrola/torbica za N6630

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zorraya
Banned
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 14:46

Kožna fotrola/torbica za N6630

Post od Zorraya »

Gde mogu da se kupe,kožne,torbice za N6630,što se kače na kaiš i sl.,ali da imaju onaj prorez za sluške,tj.,kabl.Imam kožnu torbicu,ali nema taj prorez,pa sad,kada slušam muziku,nosim tel. u ruci,ili ga onako naguram u torbicu,pa može i da ispadne.Znam da bi original za N6630 torbica/fotrola rešila problem,jer ona ima prorez/prostor za kabl/sluške,ali ih nigde nema..gledao sam u Balkanskoj i po centru.
D`voicewithin

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pogledaj u mamutu ili u metrou, imash one logic case, koje imahu prorez na vrhu i stvarno su xtra...

Zorraya
Banned
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 14:46

Post od Zorraya »

Huh..čekaj,prorez na vrhu..no nebitno svratiću do mamuta..ali kad već odgovaram..prorez treba da bude sa strane,jer kada torbicu(fotrolu)okačiš o kaiš,onda je telefon u vertikalnom položaju u odnosu na telo,koje je u horizontalnom..dakle,prorez je sa strane..
D`voicewithin

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ako ti nije problem da ostetis to jest izbusis rupu sa strane odi kod saraca u balkanskoj oni imaju zumbe raznih oblikai to ces jeftino resiti problem :roll: ovo ti pricam jer ja proizvodim tu galanteriju te znam iz iskustva da je to moguce uraditi i na gotovom proizvodu! :wink: Mozda to nece biti savrseno i besprekornoali za ovu sezonu ce ti zavrsiti posao! :D :D :D 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Odgovori