Predstavi se

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Re: Predstavi se

Post od Drafer »

Evindzer,
Ja sam iz Srpske Crnje, rodno mesto Djure Jaksica i imam oko 130 Km do Beograda, ali mozda nekad... ko zna.
Ja bih radije uzeo Note 4 jer sada imam Note 2 i jako sam zadovoljan, a ajfon 6 se savija, mozes ga saviti golim prstima, a i on nema android na koji sam navikao vec sasvim drugi sistem :)

m@c|-|oR,
Zavisi u kojoj fabrici radis, kod nas su sve fabrike zatvorene (u celoj opstini od 5 sela) pa onda mogu da nas maltretiraju na poslu jer bukvalno nemamo nikakav izbor
Android 12

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2014. 09:04
Kontakt:

Re: Одг: Predstavi se

Post od srdjanyo »

Drafer,Banaćaninu stari :-D .Ja ponekad radim tamo,odnosno kad kolega ode na godišnji.Inače,žena mi je iz Kikinde.
S.Crnja je lepo mesto sa puno dobrih ljudi.A ni Žombolj nije daleko. :-D

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

srdjanyo,
Eto, neko je i bio ovde, drago mi je :)
U Kikindu volim otici povremeno, bar da se prosetam i vidim srecna lica koje ovde u Crnji ne mogu videti, narocito mladih zena, pre par dana sam bio bili su "dani ludaja" :)
A u Zombolj sam isao samo par puta kada se svercovao benzin, cisto da vidim kako izgleda, oni su sada bas dosta napredniji u odnosu na ranije. Nemam pasos sada.
A koji posao radis ovde u Crnji?
Android 12

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Fizikališemo robu široke potrošnje. :-)
Pasoš pod hitno da izvadiš.U Žombolj da odeš.Tamo je zivot.Ja bio letos sa šurakom i njegovim ortakom,biciklama preko Nakova.Super smo se proveli.Već sad imaju bolje puteve,niko nam nije svirao jer vozimo bicikle,hrana i piće jeftiniji nego kod nas.Još smo na ulici našli 10€,tako da nam je izlet bio ispltiv 100%.
Nemoj da očajavaš.Biće bolje,jer ovo je dno i ne može gore. >:)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Evindzer napisao:m@c|-|oR, radis u fabrikama, ali kao direktor? :wink: samo sala, nemoj da se naljutis.
Nema ljutnje
:)
Ono, jesam na nekim rukovodećim pozicijama bio, ali to ne menja stvari.
Drafer, ovo mi je četvrta fabrika od 2004.
Uvek su bile privatne, strane kompanije u kojima se radi i rad se ceni. Ima i tamo laktanja i uvlačenja i podmetanja, ali umerenije nego na drugim mestima. Evo, imamo ovde i Green-a i Bata bogdan-a. Oni su tamo daleko, imaju sigurno svoje viđenje (samo ne u ovoj temi :) )
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

srdjanyo,
Pa kada imas fino drustvo onda mozes i u Albaniji da se lepo provedes :)
Imam ovde neke prijatelje koji idu tamo pa mi isto pricaju u vezi provoda, a imam i komsiniku Rumunku koja je kupila kucu ovde jer kaze da je kod nas jeftinija hrana i sve ostalo, a Rumuni su kupili oko 20 kuca u mom selu jer ocekuju da kada udjemo u EU da ce zaraditi na tim kucama...
Evo kratkog video snimka o tome, prvo prica moj skolski prijatelj o tome a kasnije moj komsija Pera Bizon :)
https://www.youtube.com/watch?v=7XjCkJdS8fM

m@c|-|oR,
ovo gde ja sada radim je Fabrika Ulja koja je privatizovana pa sam video obe medalje i kada je bilo drzavno preduzece sa mnogo vise radnika ali i sada vidim kada svi crkavamo od posla a rad se svakako ne ceni jer gleda se da nam se plati sto manje moguce a da ga ne zakaci zakon, dakle najbolje bi bilo da nam se nista ne plati...
Android 12

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Drafer, i ja sam svakako pre za Nout 4. ali, posto uskoro planiram da uzmem dva telefona, mnogo mi je da dam 800-900e za njega, za te pare cu uzeti dva druga i opet cu biti prilicno zadovoljan.
a i ovo sa savijanjem 6+ pocinje da me nervira: zar je moguce da su napravili tako los uredjaj? :o :shock:
sto se tice posla, veruj mi, razumem te. i ja sam iz malog mesta u kome je sve zatvoreno, pa privatizovano, pa otvoreno, pa opet zatvoreno. da nisam imao srecu (i drcnosti da se nametnem - sposobnoscu, ne uvlacenjem), pa otisao, sad bih verovatno radio kao seoski nastavnik sa troje djaka i primao 30-tak posto prosvetarske plate, kao mnogi iz moje generacije. :(
srdjanyo, kad u tom Zombolju ima para i po ulici, ima i ja da dodjem! :wink:
a imam i pasos, istina stari je, ali radi. :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

m@c|-|oR napisao:Evo, imamo ovde i Green-a i Bata bogdan-a. Oni su tamo daleko, imaju sigurno svoje viđenje (samo ne u ovoj temi :) )
Ma da, imao bi Green stosta da navede o ovome sto vi dobri moji zemljaci pisete. :)
U domovini situacija jeste ocajna, ali misliti da je zapad spas i da tamo tece med i mleko je veoma pogresno. Nije sve u novcu i trci za istim. Ok, bez njega se racun nece platiti, ali jebiga... preopsirna je to tema...

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od srdjanyo »

U domovini je situacija kao 1993.,ako.si ovde bio tih godina.Znam da na Zapadu "nema ovakve slobode kao u Srbiji",ali ja pristajem i na ukidanje tih sloboda,tipa pišanja po ulici i bacanja smeća po parkiću zgrade,ali da živim dostojanstveno,da mi računi i hrana ne "otmu" celu platu.Mnogo bi lakše plakao u Audiju kad me uhvati nostalgija nego u Yugiću.O letovanjima i zimovanjima mogu samo da maštam.Ovde ona stara "Seci uši,krpi dupe" još uvek važi.Ali ima i gore.Ovde ima ljudi,penzionera najčešće koji nemaju za osnovne stvari.I tako je iz meseca u mesec.A narod ćuti i trpi,a vlast se bahati...Valjda im se može,valjda su zaboravili da ih je taj isti narod tu postavio.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

mada ni u inostranstvu ne voze svi Mercedese i Audije i ne valjaju se u svili i kadifi, situacija je, naravno, mnogo bolja nego kod nas. :wacko:
imam dva brata na Zapadu i kumove u Australiji, i niko od njih nema para za razbacivanje.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Post od Kompresor »

Evo i ja da se predstavim, Zovem se Aleksandar, 1989 god. Inače sam sveži Diplomirani Mašinski inženjer i trenutno sam u potrazi za novom igračkom (fonom). Radim u PKC Group kao Operater proizvodnje (nadam se napredovanju :D :D :D ). Volim tehniku i skutere koji i posedujem. U slobodno vreme volim da slušam Riblju Čorbu a omiljena pesma je Napolju. Ko nije čuo pesmu topli savet da je posluša. Obožavam letovanje i trenutno neoženjen. Takodje sam zaljubljenik u etno stvari i obožavam fudbal i tenis. Toliko za sada od mene.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Kompresor, zdravo, zdravo - kolega!
:D :D :D
Čuj, pozdravi mi puno Darka kad dođe sledeći put da vam dovodi u red!
(on me ne zna po ovom niku, ali nema veze 8) )
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Post od Kompresor »

O još jedan mašinac :D . Zdravo kolega, dobrodošli u svet zupčanika :D :D :D . No problem samo ako ga prepoznam :D :D :D :D

cupcake
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
:: Iphone 6s

Post od cupcake »

Cao svima [emoji2] Ja sam Danica, radim u jednom trznom centru u Beogradu. Imam 23 godine. Zaljubljenik u tehniku i volim sve sto vole mladi. [emoji3] [emoji12]

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Hehe,drago nam je Danice :D ;) pisi nam cesce ;)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt: