Novi firmware za K750 - R1CA021
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Novi firmware za K750 - R1CA021
R1CA021:
Realizovan od strane DaVinchi tima
Update preko SEUS-a dostupan samo za EU_1 konfiguraciju
Nezvanicno:
Poboljsan kvalitet fotografija
Redukovan video kvalitet (?)
Kamera drajver: 5.3 (prethodni R1BC002 - 4.5)
------------------------------------
Zvanicno:
Kvalitet fotografija i videa nema nikakve razlike ili poboljsanja u odnosu na prethodni (cak sta vise gledao sam slike na www.esato.com sa ovim firmwerom, po meni su malo gore od R1BC002)
Neki tvrde da je video malo gori nego kod prethodnog fw-a.
Ispravljena je greska kod tema koje imaju animirane menije (highlightove).
----------------------------------
Pocetkom juna bice realizovana zvanicna verzija i omogucen update preko Seus-a za sve konfiguracije - a kad ce za W800...
Moja preporuka za one sa R1BC002 - ovaj fw vam uopste ne treba!
Realizovan od strane DaVinchi tima
Update preko SEUS-a dostupan samo za EU_1 konfiguraciju
Nezvanicno:
Poboljsan kvalitet fotografija
Redukovan video kvalitet (?)
Kamera drajver: 5.3 (prethodni R1BC002 - 4.5)
------------------------------------
Zvanicno:
Kvalitet fotografija i videa nema nikakve razlike ili poboljsanja u odnosu na prethodni (cak sta vise gledao sam slike na www.esato.com sa ovim firmwerom, po meni su malo gore od R1BC002)
Neki tvrde da je video malo gori nego kod prethodnog fw-a.
Ispravljena je greska kod tema koje imaju animirane menije (highlightove).
----------------------------------
Pocetkom juna bice realizovana zvanicna verzija i omogucen update preko Seus-a za sve konfiguracije - a kad ce za W800...
Moja preporuka za one sa R1BC002 - ovaj fw vam uopste ne treba!
Poslednja izmena od altas u Pon, 29. Maj 2006. 00:24, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
nikao, milan 91 ti je to dobro objasnio, mada bih ja dodao još i to da firmware nemaju samo mobilni telefoni, imaju ga i MP3 plejeri, DVD plejeri, muzičke linije i uopšte svi elektronski uređaji (čak i veš mašine koje imaju procesor umesto mehaničkog programatora), svaka nova verzija firmware-a donosi neke nove o0pcije ili poboljšanja.
Ghost
Pozdrav forumu
Imam jedan problem, trenutno imam software R1n035 u K750i. Posto mi se mobitel svaki puta zamrzne kad želim uključiti bluetoth htio sam nadograditi software preko službenih stranica Sony Ericssona ali prilikom instalacije javi mi informaciju da za moj mobitel nema dostupne nadogradnje i da već imam najnoviji software a siguran sam da nemam.
Inače mobitel je otključan s Vip mreže i sve ostalo mi radi savršeno.
Imam jedan problem, trenutno imam software R1n035 u K750i. Posto mi se mobitel svaki puta zamrzne kad želim uključiti bluetoth htio sam nadograditi software preko službenih stranica Sony Ericssona ali prilikom instalacije javi mi informaciju da za moj mobitel nema dostupne nadogradnje i da već imam najnoviji software a siguran sam da nemam.
Inače mobitel je otključan s Vip mreže i sve ostalo mi radi savršeno.
@pavle905: u pravu si, R1N035 ima taj bug sa bluetooth-om, isplati se da ga flashujesh, nego ja ti preporucujem da odesh u neki servis i da ti ga oni za 10 evra flashuju na najnoviji FW R1CA021 (kada bude izasao, sacekaj josh par nedelja) i da ti stave softver od W800 i nemas vise brige.
Inace, nikad nisam se igrao sa update-om FW-a preko SEUS-a, pa ne mogu da ti pomognem.
POz
Inace, nikad nisam se igrao sa update-om FW-a preko SEUS-a, pa ne mogu da ti pomognem.
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert
treba ugraditi nikao,moj sw je malo stariji od ovog jedno mesec dana,ali sasvim je dobar,eto ti taj sto imas ima bug sa bluetoothom,i jos nekih bugova,koji su ispravljeni u novijem sw.I treba ugraditi,malo osvezis telefon.To je kao kad tebi neko kupi neku novu odecu,a neces valjda celog zivota da nosis jednu,ima da ti se iscepa
,tako i telefonu treba kupiti novu odecu,ondosno staviti novi sw.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
najbolje da stavis taj sto ja imam ili ovaj najnoviji R1CA021.To se ugradjuje u nekom servisu i to se placa ti samo odneses telefon i on ti ga vrate za jedno 20min,ili ako imas brzu konekciju na kompu,adsl,wireless,trebati usb i onda ga sam fleshujes.Ne njemu ne steti,ali ako ti ili ko ti radi u servisu i ne razume se bas,mogu da budu neke posledice.
Da preteknem milana 91. Ja sam svoj W800 flesovao preko SEUS-a, a pravljen je za madjarsko, rumunsko i bugarsko trziste - ima Generic, tj. cist softver (otkljucan), nije skidan ni sa jedne mreze. Ako si kupio telefon a je skidan sa neke mreze, ne bih ti preporucio SEUS. Ako telefon nije dekodiran, mozes ga preko ADSL-a fleshovati. Kada se telefon poveze sa kompom SEUS ga prepozna i pocinje da skida softver direktno u kompjuter, tako da nemas brige ako ti pukne veza. E sad, moras paziti da ti je baterija 100% puna (meni cak ni na 98% nije hteo da prihvati) i cim pocne fleshovanje, moli boga da ti ne nestane struja ili krene nesto naopako, jer se mozes pozdraviti sa telefonom!nikao napisao:a imam kom i adsl internet mogu li ga sam nekako stativ
mislim hocu li znat ili je bolje da ga odnesem negdje?? sata ti mislis sta je bolje
Pozdrav i srecno sa fleshovanjem!
- MilančeBGD
- Expert
da resice se,nece biti belog ekrana,e da vas pitam ja sad vas koji imate k750i i w800i,ovako imam telefon evo sada ce mesec dana,sve mi normalno radi,malo dzojstik zeza kad hocu na dole,to cu resiti,odnecu ga na ciscenje,a sad imam neki problem koji me malo nervira a i ne nervira,ovo mi se pojavilo vec dva puta,npr. iskljucim telefon i hocu daga opet ukljucim,ide prvo beli ekran,pa onda malo crnog,pa sonyericsson logo,on stoji,pa onda odlazi,i sad bi trebalo da se pojavi crni ekran koji traje 2sec,a meni traje 20sec,i onda tek se startuje telefon,taj problem sam imao,nista nije bilo telefonu ali ga je moj drug malo jace spustio na sto,i onda sam ja uradio master reset,i bilo je normalno,i danas drug stavi na moj telefon ovu walkmen temu,i jos su se igrali malo,sad da li su opet malo jace spustili na sto,ne znam.I ja sad uzmem telefon,i ugasim ga onako bezveze,i opet ga upalim kad opet taj crni ekran,traje 30sec.I opet uradim master restart,i evo normalno je.E sad da li neko ima ovakav problem.Da li je ovo do sw,ili do neceg drugog,ja mislim da nije od tog jaceg spustanja na sto,jer to nije bacanje
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Eh,i ja isto imam problem sa dzojstikom.Morao sam da ga zamenim.Ja ga imam vec 6 i po meseci.Kod mene nije bio problem prasina vec to sto se od pritiskanja dzojtika kontakt folija "pojela"????Ni meni to nije jasno ali posto sam telefon legalno kupio od distributera to je odradjeno u gar. roku!A to za crni ekran desava se kod mog druga kog koga je fon skinut s vodafona!O tome ne znam nista!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Milane,potrebna mi je pomoc oko flashovanja fona tj imam wireless net,skinuo sam seus...(inace ja imam PRVU verziju softvera koja postoji na k750i--R1A044)
Interesuje me kada se tel flashuje na noviju verziju da li u telefonu ostaju brojevi u imeniku,sms poruke u memoriji telefona,da li od podaci u internoj memoriji i na kartici ostaju sacuvani ili sve NESTAJE tj ne ostaje nista??????Hitno!!!

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...