teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Motorola
A925
140 € (NEMA U PRODAJI)
godinu dana stara, jedina u srbiji sa aktivnim gps mapama, od opreme sve moguce, od slusalica po do uredjaja za auto nema mesta gde da napisem - puna kutija skalamerije
Evo još jednog,baš sa ovog sajta,u pitanju je n70 za 30 evra:star 6 meseci, dobro stanje, original nemacki, nece da pali, ispravan displej i delovi, pogodan za delove
vrlo povoljno, za 30e. Ako je popravka ispod 50, da sam blizi sigurno bih kontaktirao prodavca. Mada, shta vi smislite, treba li da ga pitam jeli pogodan za djelove
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
kupujem 1110i, 1112... od 15-18 eur. maska nije bitna, samo da sve radi...i da nije dobio noge...moze sms, cim, zvr, zviz...bg
E sto volim ovakve oglase
N82
star 20 dana. black edition. kao nov. full oprema. nema kutiju i pisanu garanciju jer je kupljen u veleprodaji - dilerska isporuka. moze zamena. novi sad.
Znaci u veleprodaji nema kutija i garancije...to nek prica mami i tati, mislim stvarno...
ovi likovi sto dovoze radnjama telefone na veliko sto ih ja znam nemaju kutiju i nedaju garanciju ali je zato telefon 30-40e jeftiniji... verovatno je na to mislio kad je pomenuo veleprodaja
Mirko BGD napisao:ovi likovi sto dovoze radnjama telefone na veliko sto ih ja znam nemaju kutiju i nedaju garanciju ali je zato telefon 30-40e jeftiniji...
Moguce da je na to mislio, mada o5 ako u NS moze da se uzme u radnji "legalno" sa garancijom za manje para nije neka veleprodaja.
izuzetno ocuvan, neogreban, kupljen u becu u decembru, kartica 1 gb moze zamena iskljucivo za original finske nove nokia n 95 ( 8gb) .. moze i sa mreze ( telenor, vip) vlasnik lekar bg 064 13...
nije mi jasno, sta treba ovo da znaci vlasnik lekar
Pa da da do znanja da je telefon kao ok, i da mu nista ne fali. A mislim da tachno znam i o kome se radi (moguce jedan moj ortak, i kod njega su svi telefoni stvarno kao iz vitrine)
Dobro, mislim da svi mi cuvamo telefone... ja polazim od sebe, recimo n70me posle 14 meseci nema ni jednu jedinu ogrebotinu, a pre oko 2 meseca sam joj skinuo fabricku foliju... al opet lekar...
Mirko BGD, pa pod tim se misli da je telefonu u radu pruzao punu podrsku,da ga je mazio i pazio i nezno se ophodio prema njemu.... miodrage, da nije ortak ginekolog???
loki13, uzeo si mi rec iz tastature (za ginekologa)
A dobro covek je naveo da bi se znalo ko ga je koristio, ima dosta oglasa gde navedu da ga je devojka koristila ali ovo je prvi oglas koji vidim da je neko naveo zanimanje, opet to ne mora da znaci da svaki lekar pazi svoj telefon
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.