Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Nokia
8600 Luna
550 € (NOV: 636*)
u pitanju je luna gold, jos je nema kod nas na trzistu, u fulu nove nije u pitanju kopija..
Da,da
Nokia
6131
100 € (NOV: 140*)
crni, normalno ocuvan, punjac, slusalice, memorijska 2gb, moze svaki vid zamene, moze sms.samo beograd
A ja prodajem u900 nenormalno očuvan

8600 Luna
550 € (NOV: 636*)
u pitanju je luna gold, jos je nema kod nas na trzistu, u fulu nove nije u pitanju kopija..
Da,da
Nokia
6131
100 € (NOV: 140*)
crni, normalno ocuvan, punjac, slusalice, memorijska 2gb, moze svaki vid zamene, moze sms.samo beograd
A ja prodajem u900 nenormalno očuvan
Nokia C6
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Apple
iPhone 3G 16GB
dogovor (NOV: 850*)
poklanjam apple iphone 3g 16gb.... nov ali mi netreba...ja sam mamin i tatin sin i imam para i zabole me za jedan apple iphone...javite se na 062 xxx xxx - trazite joksa
Stvarno nisam znao da se danas i ovako zajebavaju ljudi iz tamo nekih samo njima poznatih razloga ili mozda ljubomore?
iPhone 3G 16GB
dogovor (NOV: 850*)
poklanjam apple iphone 3g 16gb.... nov ali mi netreba...ja sam mamin i tatin sin i imam para i zabole me za jedan apple iphone...javite se na 062 xxx xxx - trazite joksa
Stvarno nisam znao da se danas i ovako zajebavaju ljudi iz tamo nekih samo njima poznatih razloga ili mozda ljubomore?
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Masterokrata
- Mobil manijak

e onaj sto ima jeftino N95 i N958gt 160 - 260e je fake ja zavao bas da vim kad ono ljudi nemaju pojma o oglasu kako mrzim tajke pacijente
pa moze da se slogira sto da ne mom drugu mal mal pa nece da radi pa ga na kraju menjao a meni na 6600 pre ohoj nije hteo u levo sve radi samo levo nije htelo pa to ti je
pa moze da se slogira sto da ne mom drugu mal mal pa nece da radi pa ga na kraju menjao a meni na 6600 pre ohoj nije hteo u levo sve radi samo levo nije htelo pa to ti je
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
- tehno maniac
- Mobil manijak

U komentarima za Omniu 8GB :
Prodajem ga za 530 evra. Neraspakovan, iz mts-a. Nije skidan sa mreze(kao sto ga prodaju u vecini radnja kod nas), nego poklon, sinoc sam ga dobio. Dakle neotvoren, kao nov. Nisam ga ni palio ni nista tako da ne znam da li ima srpski i kakav je, da se ne zaljubim u njega
. Ako nekog interesuje moj broj je 064/xx-xx-xx
A kako to on zna da nije sa mreže kad ga nije ni otvarao
Prodajem ga za 530 evra. Neraspakovan, iz mts-a. Nije skidan sa mreze(kao sto ga prodaju u vecini radnja kod nas), nego poklon, sinoc sam ga dobio. Dakle neotvoren, kao nov. Nisam ga ni palio ni nista tako da ne znam da li ima srpski i kakav je, da se ne zaljubim u njega
A kako to on zna da nije sa mreže kad ga nije ni otvarao
Nokia Lumia 630
Jbga Sensei,ocito ne pratis dovoljno zbivanja u vezi s novim modelimaSensei napisao: 6300 sirocco gold![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kad to postoji?!![]()
![]()
No commentlik koji je n70 skinut sa (mislim) španske MoviStar mreže,hteo da proturi kao specijalno ''Movie Star'' izdanje,sa poboljšanim ekranom i kamerom!!!
Nokia N95 8GB
- Masterokrata
- Mobil manijak

Pa da pomenuo sam ja onog lika sto je prodavao 6630 kaze nije skidan sa mreze original Vodafonearaphel napisao:Ma najbolji je bio onaj lik koji je n70 skinut sa (mislim) španske MoviStar mreže,hteo da proturi kao specijalno ''Movie Star'' izdanje
5130+Koss the plug....