teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
"telefon iz naslova, radi na universal sim karticu, star 4 meseca, donesen iz usa, ocuvan, samo telefon, slusalice i punjac, moguca zamena za jeftinije telefone, po dogovoru..."
Nokia
E61i
dogovor (NOV: 330*)
imam nokia e61i , pa sam na vasoj strani(komentar)procitao markov tekst, zelim da znam kako mogu da istaliram navigaciu da bi mogao moj telefon da funkcionise , molim vas za pomoc.
goran
telefon je strasan.imam ga 5 meseci i prevazisao je moja ocekivanja. al nije za mene, nerviraju me ona 3 dugmeta sto rade kao senzori malo predjes aktiviraju se sto je dobro al nevolim to....
100 € (NEMA U PRODAJI)
t-mobile dush, win6, 1, dve baterije, jednaq deblja i posebno poklopac za nju, wi-fi, bluetooth, izuzetan telefon, malih dimenzija, perfektan ekran, kamera 1, 3 (bolja od nekih modela sa 2, 0 kameom)
HTC
S620
120 € (NOV: 287*) u ekstra stanju bez ijedne ogrebotine, jedino je srebrni deo ispod ekrana malo izlizan, slusalice, usb, punjac.moze zamena za sam g400 ili mot v8, v9. novi sad sms sms sms
Nokia N76
bozhe ovaj manijak sa n98x... ma treba ga pozvati da vidimo shta je to chudo koje prodaje... mozhda neki kinez stvarno.. ili mozhda (99%) lupa gluposti lik
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
menjao bih oko 300 divxfilmova dvd-rip za neki mobilni telefon ekonomican covek... vracamo se u doba razmene dobara... imam dobar pekmez, oce se neko menja za N85? Dacu 3 kile
Ja se još uvek valjam na ove oglase
120 € (NEMA U PRODAJI)
perfektan, bez ogrebotine, devojka ga koristila, full pakovanje, sluske, punjac, usb na poklon dajem torbicu i dvd sa programima, igricama samo za ovaj model telefona.bez najmanje ogrebotine!bg
w950
180 € (NOV: 260*)
2 meseca star, stanje bukvalno perfektno, crni, metalno kuciste, procesor na 500mhz, touch screen, full original sa srpskim, moze zamena, beograd
Ovde je već padanje sa stolice
100 € (NEMA U PRODAJI)
2g, 2mpx cam, sluske, usb kabl, symbian 9.1 bluethoot hacking
nokiaN71
130 € (NOV: 188*)
boli glava kako radi...2gb kartica i oprema ... star 9 meseci... menjam za neki komunikator ... mozda i doplatim koji dinar
rodajem ga zato sto mi je hitan kesh...cena je fixna mob je tehnicki potpuno ispravan, a maska ima ogrebotinu u desnom gornjem cosku ostalo sve je okay...cena fixna...samo kesh...moze i zamena ,...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.