Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
HTC Desire
250e
citaj, , , prodajem kajlu, , , narukvicu, , , prstenje (tri velika i jedan mali ), , , sveukupna tezina 230 gr, , srebro je original 925 sa zigovima, , , malo noseno, , , vrh rad, , jedva sam ga...
na vama je da zavrsite recenicu... hehe... ja vec mogu da zamislim sta je hteo da kaze...
250e
citaj, , , prodajem kajlu, , , narukvicu, , , prstenje (tri velika i jedan mali ), , , sveukupna tezina 230 gr, , srebro je original 925 sa zigovima, , , malo noseno, , , vrh rad, , jedva sam ga...
na vama je da zavrsite recenicu... hehe... ja vec mogu da zamislim sta je hteo da kaze...
Samo nek se rolaju....sarme.
Vertu Ascent Ferrari 1947 ferrari f8 dual sim, bez arapskih slova 80e, mini ferrari i lamborghini 80e, vertu slide 90e, l.vuitton 105e, 8800 gold, carbon repliketelefona.blogspot.com 
8800 carbon i gold replike bez arapskih slova, rade nokia kodovi i senzori, full oprema 75e, vertu ferrari dual sim 80e, i drugi modeli .
Senzori, full oprema, koza, klima, Ferrari, Lamborgini... jos samo Porsche fali
8800 carbon i gold replike bez arapskih slova, rade nokia kodovi i senzori, full oprema 75e, vertu ferrari dual sim 80e, i drugi modeli .
Senzori, full oprema, koza, klima, Ferrari, Lamborgini... jos samo Porsche fali
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- MadScientist
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
Bas pre neki dan setam gradom i vidim oglas:
"Prodajem iPhone mini, original od Jabuka firme iz Amerika, sa dve SIM kartice,memorija 32 Gb + 19 Gb mala SD i besplatan TV. Full oprema (punjac i slusalice koje ne rade ali se moze popraviti) garancija od mene"

Ako ima neko zainteresovan javite mi pa cu vam poslati broj, ako neko vec nije kupio telefon
"Prodajem iPhone mini, original od Jabuka firme iz Amerika, sa dve SIM kartice,memorija 32 Gb + 19 Gb mala SD i besplatan TV. Full oprema (punjac i slusalice koje ne rade ali se moze popraviti) garancija od mene"
Ako ima neko zainteresovan javite mi pa cu vam poslati broj, ako neko vec nije kupio telefon