teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nije mi samo jasno otkud liku ideja da taj koga juri sigurno čita oglase na MSu...... Osim ako nije video da ovaj pokušava da ga utopi, šta li..... Ali dobro je uradio što mu je uzeo podatke. Javljajte šta se događa u ovoj seriji.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Apple
iPhone 3GS 32GB
91 € (NOV: 388*)
star 1godinu kupujem da je perfektno ocuvan da nista nije menjano i da je sim free sa full opremom. ne trudite se da mi uvalite otkljucane jer nece proci. samo bg i sms sim free ostali me ne...
Cena je oko 160-180 za zakljucane , i 200-220 za si free uredjaje. Naravno, cena diktira trziste, i cena je ta po kojoj roba uspe da nadje put do kupca. Neko uspe da ostvari profit, neko ne.
gaston, pa to ti je danasnja trgovina u Srbiji,ljudi menjaju pastetu za ciglu,ciglu za akumulatore,akumulatore za kartonsku ambalazu.....samo nek se okrece,a para nema ni na vidiku....
Google kaze - lek protiv nesanice, dosta brzo dejstvo, opasan u pogresnim rukama... Izaziva zavisnost... Ovo je direktan poziv nekom narkomanu da ukrede neki skuplji tel...
dzonsi, pa i telefon ima rok trajanje,samo sto se on ne meri satima,danima itd,vec eurima....svakim danom aparat je stariji i stariji a to neminovno vuce pad cene!
Ne kontam ovakve oglase
star 5 dana..full oprema , nemam kutiju i garanciju...nov
Nov a vec "nema" kutiju i garanciju.Neke mucke?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.