Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Opiceni oglasi
Na prvoj slici se ne primećuje razlika, na drugoj slici se primećuje, tako da je do ugla slikanja.
Na osnovu čega se još primeti da je fake?
Na osnovu čega se još primeti da je fake?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Prva slika je previše mutna, pa se ne vidi da lajsne nisu iste. Na drugoj slici ekran ima zelenkastu boju, to se dešava kada se tft panel nađe ispod izvora svetlosti (npr. sijalica u sobi), pošto orginalni S5 ima super AMOLED, mislim da je telefon u oglasu kopija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
I ja sam video da na prvoj slici je normalan ekran i lajsne. Al zato na drugoj, a i nema šanse da je ono do ugla slikanja..
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@znemanja koje boje je amoled pod svetlom? Žućkaste?
@cvoruga raspored, oblik i veličina senzora i kamere na prednjoj strani takođe može biti znak kopije, home taster... Čak mi se na slici i baterija čini kraćom a širom, s obzirom da je za s5 izuzetno dugačka a usta, tj primeti se da je duguljasta ne obična.
@cvoruga raspored, oblik i veličina senzora i kamere na prednjoj strani takođe može biti znak kopije, home taster... Čak mi se na slici i baterija čini kraćom a širom, s obzirom da je za s5 izuzetno dugačka a usta, tj primeti se da je duguljasta ne obična.
Onda treba skršiti i njega i mob .
Meni je dovoljno da vidim kao sti rece Laki senzore i to je to.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
El Laki, Ne, AMOLED je pod izvorom svetlosti crn, naravno moguće je da staklo koje se koristi za zaštitu ili folija, ako je zalepljena na ekran, po određenim uglom "reprodukuje" neku drugu boju, ali generlano treba da bude crn.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne vredi ništa raditi, samo preskočiti oglas. Bar 10 takvih jasnih prevara sam prijavio administraciji. Mislite da su uradili nešto? Nisu se udostojili ni da mi odgovore. I posle kao ne mogu ništa. Pa da banuju 20 takvih, bilo bi bolje. Ali dobro, dobra informisanost je ključna. Sami sebe čuvate, a drugima šta bog da.
Administracija im je 0, nekoliko puta sam imao priliku da se uverim u to..
- El Laki
- Prijatelj foruma
Aha, eto još jedna korisna informacija.
@Drakenzen registrovan sam 2god na kp, banovan sam bio ukupno bar 6 meseci. Svaki put zbog vređanja da li administracije, da li nekih šabana prevaranata.
@Drakenzen registrovan sam 2god na kp, banovan sam bio ukupno bar 6 meseci. Svaki put zbog vređanja da li administracije, da li nekih šabana prevaranata.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Prijavio sam ga.
Do sada sam prijavljivao ove sto prodaju Iphone sa zakljucanim icloud nalogom,ali sam dobio odgovor da bez dokaza nista ...
Do sada sam prijavljivao ove sto prodaju Iphone sa zakljucanim icloud nalogom,ali sam dobio odgovor da bez dokaza nista ...
http://www.kupujemprodajem.com/Lg-G2-18905082-oglas.htm
Heh, garancija pobedila. I da, moze li neko da objasni coveku da treba da stavi sliku telefona, a ne sliku slikanu istim? (:
Heh, garancija pobedila. I da, moze li neko da objasni coveku da treba da stavi sliku telefona, a ne sliku slikanu istim? (:
Fontele.... Ne bih kod tog lika ni silikonski bumper kupio...
B92: Crnogorci telefonima kradu struju http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... _id=954493 ima li neko vise informacija o ovome?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Aplauz za administraciju sajta KP. Konačno su se udostojili da odgovore na prijavu i blokiraju bar jedan profil sa prevarama. Sramota šta se objavljuje i prodaje i koliko ljudi bude prevareno zbog lenjosti administracije istog sajta. Da je zakona pa da za svaku prevaru ih udare po džepu kao posrednike, pa da vidiš kako bi se uozbiljili.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam mislio da su oni inace redovno azurni kad su u pitanju ptevaranti i slicno. [emoji35]
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
http://www.kupujemprodajem.com/Nokia-M8 ... d=28272485
Na keca mi se izgledao kao najgori fejk, nego reko ajde da izguglam da razresim sumnje...
A ova recenica je ostavila najjaci utisak na mene: "Telefon nije replika, jer za razliku od takvih telefona, na masci su prikazane kararkteristike koje telefon stvarno ima"
Na keca mi se izgledao kao najgori fejk, nego reko ajde da izguglam da razresim sumnje...
A ova recenica je ostavila najjaci utisak na mene: "Telefon nije replika, jer za razliku od takvih telefona, na masci su prikazane kararkteristike koje telefon stvarno ima"
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Upucati iz puske sa razdaljine od 30 cm .
XIAOMI Mi 11 midnight grey