Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Opiceni oglasi
Ja bih, sa jedne strane, tako lepo olesio od batina sve te prevarante i ostale muljatore i na celu im istetovirao "prevarant" i slicno da ljudi znaju sa kim imaju posla cim ga vide,a sa druge strane mi uopste nije zao prevarenih ljudi koji bi za 200 evra da kupe s5 , nov sa 2 godine garancije jer je prodavcu "hitno" ili je neka "akcija" ili koja god neka prica samo da se naivnom coveku svidi. Svi bi oni da ispadnu najpametniji, da sutra kazu kupio sam s5 za 200 evra i da se pravi vazan kako je dobro prosao, a ne kapiraju da tako nesto jednostavno ne postoji.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Šomi, i ja sam za te mere iz Dušanovog zakonika. Jedino tako se ova naša zemlja može izvesfi na pravi put
Note IV N9100 dual
I ja sam za Dusanov zakonik, kako bi se postovali onda zakoni kad ti odleti ruka do lakta za prevaru
Re: Одг: Opiceni oglasi
Da se to postuje, pola Srbije ne bi imalo ruke 

Ali bi se barem opametili ako nista drugo
Re: Одг: Opiceni oglasi
Takva smo zemlja da lopov ima veca prava od postenog coveka. Ljudi su lakoverni, a lopovi vesti
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Cist dokaz da smo lakoverni je cela ova situacija u drzavi. Odavno bi se banda proterala odavde, ali nista ni ne mozes kad uvek ima onih koji ce prihvatiti ovo stanje i cutati. Ljude je nemastina naterala da gledaju svugde da ustede i ima onih koji to umeju da iskoriste. 

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Najjači mi je onaj natpis "Nokia" na zadnjoj maski, ni blizu originalnom fontu Nokia logoa 

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Znaci ja kada se odlucim da prodam G2 da skinem nalepnicu sa zadnje strane 

Provalite da lik ima 39 pozitivnih i nijednu negativnu.
- Bošković
- Entuzijasta
Normalno da će imati toliko pozitivnih ocena kad iz*ebe na kulturan način. Ko na slici ne provali da je kopija, neće ni uživo.
Iz spejs šatla se vidi da je kopija al ko se ne razume baš u telefone neće provaliti...
Iz spejs šatla se vidi da je kopija al ko se ne razume baš u telefone neće provaliti...
Ma koliko sam ja ukapirao tu moze svako svakom da da ocenu , bukvalno ja tebi - ti meni , i eto ti ocena.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
somi92, mora pre toga poruka da se razmeni. Tek tada 

Pa dobro razmenimo poruke i damo ocenu jedan drugom
.............

Ja za gluplje pravilo odavno cuo nisam!
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Drakenzen, ni ja nisam znao za to. Kada sam prodavao komp,zvao me lik sa kp da se nadjemo i preuzme komp.
Na kraju mi kaze,poslacu ti poruku,ti mi odgovori,da razmenimo ocene,pa tek onda izbrisi oglas. I tako bilo.
Na kraju mi kaze,poslacu ti poruku,ti mi odgovori,da razmenimo ocene,pa tek onda izbrisi oglas. I tako bilo.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
El Laki napisao:http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-19105339-2.htm
Da li sam ja lud ili se na slici jasno vidi da je desna lajsna pored displeja veca od leve? [emoji38]

- Bošković
- Entuzijasta
I ne možeš da daš nekome ocenu ako si tek registrovan, mislim da ako ti je account mladji od 30 dana ne može...
marko.jtd, ime Darko, a u mailu piše Milan hahah
Koga li je zavrnuo dete mu *****
marko.jtd, ime Darko, a u mailu piše Milan hahah

- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Mislim da nije ni prodao telefon, blokirali su ga posle 5min od kako sam ga prijavio.
стари си ти преварант,мени си увалио поломљен г2 а реко си да је новkutijagreha napisao:Drakenzen, ni ja nisam znao za to. Kada sam prodavao komp,zvao me lik sa kp da se nadjemo i preuzme komp.