Koji film/seriju ste poslednju gledali?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od cvoruga »

Ko je igrao arkadne igrice i ko voli crtaće ovo ne bi smeo da propusti, sjajan film Wreck-It Ralph ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

m@c|-|oR, , zato su privatni torrent sajtovi bolji, a ne javne tražilice, npr. TorrentLeech:
Slika
Slika

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od toda81 »

Na privatnim torrentima iako ima malo seedera i lechera moze da cepa dobar download, a na javnim nije bas tako. Na javnim torrentima ne brines zbog toga sto si skinuo film i odmah ga izbrisao iz torrenta, a kad abi to uradio par pjta na privatnom, a da nisi odseedovao torrent lako bi dosao do toga da budes banovan. Na privatne torrent sajtove se teze upada jer je potrebna pozivnica nekog starog korisnika koji ima pozivnice, ali ako ja npr posaljem pozivnicu nekome ko ne postuje pravila onda ce banovati tog sto ne postuje pravila, a postoji mogucnost da i ja budem banovan zato jer sam pozvao da se reg los korisnik koji ne postuje pravila
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zato je javni torrent sajt sa koga ja skidam filmove bez premca i jos nisam naisao na slican, a da je bolji. Na privatnim torrent sajtovima postavljaju svakakve gluposti. I cam i TS ripove koje treba izbegavati u sirokom luku, ali ok, nismo svi strpljivi da cekamo dvd ili bluray izdanje.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

toda81, Green, sve to što ste naveli kao prednost je zapravo prednost privatnih torrent sajtova, ali dobrih do kojih se malo teže dolazi, na takvim ima po par hidalja seedera, ili ima par ali su sa seedbox (što je bitno, bitno je da je fajl živ iako je postavljen pre par godina, što nije slučaj na javnim), to što ima je baš to što piše a ne nešto levo neki xxx ili virus itd. jer je provereno.

Slika
Slika
Slika

Kao što je ovo forum za mobilne tako ima forum i za p2p i torrent, ima i domaćih dugi niz godina, ko se udubi u to naćići sve što zamisli, dugo sam stvarno u tome i znam šta pišem. Meni kada neko kaže da je javni bolji od privatnog to mi je kao poređenje da mi je rekao yugo je bolji od audi, merca itd. Sa javnim se počinje.
Uzeću npr. primer koji ste sami spomenuli Stivena Kinga, sa prvih slika na kojima sam ostavio njegov opus velik 50GB jednog torrenta, on je postavljen 2010god, baš da probamo, zakačio sam se samo na 14 seedera i dobijam full moju brzinu:
Slika

Pa tako :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Baraba, lepo je to sve, bio sam clan na par privatnih sajtova, ali kao sto vec napisah, nazalost, ogranicen mi je net pa onda ne mogu priustiti i download i seed. Zbog toga mi je javni torrent sajt bolja opcija. A pored toga, snimak svakog filma je odlican i oko toga se ne treba misliti. Ne skidam sve i svasta, vec samo ono za sta mislim da ce dobro doci za kolekciju.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Baraba, i nije ti neka brzina :uhuh: , meni konstantno skida ( i mnogo brže od tvoje) sa public trackera,
tako da ne vidim neku preteranu poentu toga o čemu pišeš.
Sve što sam ikad tražio našao sam na normalnim torrent sajtovima i skida mi maximalnom brzinom kad se zaleti 8) .

Odgledao sam i OVO, majko moja kakvi debili :o

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Nadam se da će OVO biti vredno gledanja, posle 6 epizoda...
Nekako mi taj mali zeleni uvek i bio najluđi lik u celom serijalu.
:D
Ali opet trilogija???
:o :o
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Upside Down (2012) - neobicna ljubavna pricica o dvoje mladih koji su se zaljubili i pored cinjenice da zive u dva razlicita sveta, jedan ispod drugog (ili jedan iznad drugog), sa obrnutim silama gravitacije. Up Top, ili gornji svet, je bogat i prosperitetan. Down Bellow, ili donji svet, je svet u kome vlada siromastvo, tama, sivilo i tuga.
Efekti u filmu su nestvarni i ekstra odradjeni...

Ocena: 8/10

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

cvoruga napisao:Baraba, i nije ti neka brzina :uhuh: , meni konstantno skida ( i mnogo brže od tvoje) sa public trackera,
tako da ne vidim neku preteranu poentu toga o čemu pišeš.
Sve što sam ikad tražio našao sam na normalnim torrent sajtovima i skida mi maximalnom brzinom kad se zaleti 8) .
Kako nije neka brzina? To je max brzna na kom sam paketu, ikom flat 3. Ne može brže, osim ako ne promenim paket, a nemam trenutno potrebu za tim. Poenta je da na dobrim privatnim ide full i sa konekcijom ko ima 100/100Mbps a kamoli ovim našim, bilo da ima 4 ili 100 seedera bez obzira da li je noviji ili torrent star nekoliko godina! Na javnim nije slučaj da neko seeda par godina, obično ljudi čim skinu i zaustave seed na novim stvarima. Uostalom, nađi na javnim tražilicama filmski pak kao na mom primeriu o kome je početa diskusija, ostavi link ovde i daj da vidimo koju brzinu ti izvlači takav pak filmova kada imaš dobru brzinu na javnim 8)

Argo, dobar film, pogledajte.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Baraba, kao što rekoh, nema veze sa tvojim paketom, nije mi bila namera da merim čiji je veći (moj :lol: ), pogrešno si skapirao,
poenta posta je da meni skida mojom maximalnom brzinom na public trackerima i da apsolutno nemam potrebe za privatnim ili kako god da se zove.
Sve što me ikad zanimalo našao sam bez problema na javnim sajtovima ;)

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Wreck It Ralph - sta sam ocekivao i nije nesto. Ideja filma je fenomenalna,al sam ocekivao na desetine poznatijih junaka iz video igrica 6/10

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Baraba, kakvo crno ostavljanje linka? :? Već ga preteraste sa detaljisanjem o tome ko, gde, kako i zašto.

Ostavite naziv filma ili serije sa linkom ka IMDB-u uz neki opis ili kritiku, a priče oko skidanja zaboravite.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od toda81 »

Bitno je samo da se da ideja za dobar film ili seriju, w kome je tesko da pronadje na torrentu neki film ili seriju i prevod, najbolje je da ode na kiosk i da kupi original cd
Note IV N9100 dual

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Pre nekog vremena sam silno nahvalio Devojka sa tetovažom zmaja (2009) (Män som hatar kvinnor (original title)), odličan skandinavski film.
Malopre smo odgledali Lovci na glave (2011) Hodejegerne (original title), koji je zaista odličan.
Slika
Akcioni triler, sa odličnom radnjom i inventivnim raspletom.
Preporuka!
8,5/10

P.S. Ne mora biti Holivudski blokbaster da bi bio dobar film :)
Poslednja izmena od m@c|-|oR u Pon, 25. Feb 2013. 09:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Kineska Poslovica

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

m@c|-|oR, odlican predlog si dao. Evo i ja cu dati predlog za jedan francuski krimic, 22 Bullets ili L'Imortel, kako glasi originalni naslov na francuskom. Odlican film o francuskoj mafiji, glumi Zan Reno...

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Poceo sam da gledam novu seriju http://www.imdb.com/title/tt2017109/?ref_=sr_1/,nije ni malo losa,preporuka! :wink: A pre neko vece odgledah http://www.imdb.com/title/tt2081437/?ref_=sr_5 i razocarah se! :dry:
Samsung Galaxy S3 I9300

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Juče odgledan U dobru i u zlu (2012) Silver Linings Playbook (original title).
Slika
Film zaista vredan pažnje.
Ocena 8,5/10.

Danas odgledan Argo (2012). Zaista ne razumem odakle mu GREMI za ovo. OK, priča je istinita, drama na nivou, režija tu i tamo, gluma svetla tačka. Oseća se kao da su dugim kadrovima popunjavali vreme i da je ceo film mogao da stane u oko sat i po, a ne u skoro pa dva koliko ima.
Ocena 7/10
Poslednja izmena od m@c|-|oR u Pon, 25. Feb 2013. 09:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Kineska Poslovica

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

E ljudi, moze mala pomoc? Jeste da to nisam bas zadnje gledao vec pre 100 godina, ali bih da nabavim ako neko zna gde i kako. :)
Da li neko zna gde se moze svuci Saber Rider and The Star Sheriffs, ili neki drugi nacin da dodjem do toga? Znam da je linkovanje zabranjeno, pa ako neko nesto zna molio bih da mi se javi preko PP. Fala! 8)

Edit: Nabavio! :D U pomoc pritek'o kolega mezzano… al' cu sad da se rasturim od gledanja i nostalgije! :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

The Pirate Bay Away From Keyboard (2013) - dokumentarac o sudjenju osnivacima The Pirate Bay sajta, koji prikazuje koliko je ceo slucaj bio besmislen, izmanipulisan i insceniran od strane ljigavih medijskih kompanija, koje su i podnele tuzbu.

Zivela piraterija! Ziveo free internet! 8)

Odgovori