teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Mama (2013)
I pored relativno niske ocene na IMDB i Green-ovog komentara, ispade još i dobar film
Fino uklopljen CGI u radnju, dobra režija i kamera koja "školski" doprinosi napetosti u filmu.
Jes' malo tanja i predvidiva priča, jes' da su neke scene malo "overdone", ali film u celini sasvim gledljiv.
7,5/10
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Parker (2013) - novi film Jason Statham-a. Ne znam, nije ostavio ama bas nikakav utisak da bih mogao da ga preporucim bilo kome. Sasvim prosecan i mlak krimic. Jedino sto iole valja je Jennifer Lopez. Jes' jos uvek dobra ribetina, sunce li joj kalajsano...
cvoruga,ti,cini mi se,bas nemas srece sa izborom filmova.Kod filmova koji su bazirani na letecim tanjirima I sl. sustinu bace na specijalne efekte I zato,uglavnom je -ok,moze da se gleda,ali...Licno,zbog tog razloga,trazim glumu I pricu,a to se nalazi u dramama,trileru.Zna li ko jos neki dobar sajt za prevod serija,osim "prijevodionline"?Nemam,naravno nista protiv onih koji vole SF filmove,da ne otvaramo raspravu,samo PRAVA gluma je u dramama I prica koja me ostavi da razmisljam I nakon filma.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
SF ne mora da bude pun specijalnih efekata da bi bio gledljiv. SF zanr je malo siri pojam od toga. Pogledajte recimo K-PAX, koji nema ni jedan specijalni efekat, a kotira se kao SF. Pa onda imate The Man From Earth, Primer i slicne naslove, gde je akcenat na dijalogu. SF gde je i gluma odlicna je Vestacka Inteligencija, na primer, pa cuveni Bliski susret trece vrste. Miškoni, kako ti se dopao novi Star Trek?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.