Inace, pocela najnovija polusezona "The Walking Dead-a". Ne bih da spojliram, ali imam utisak da vise ne znaju sta bi s njima, pa mozda pripremaju zavrsetak serijala.
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
matorix, "Rise of the Guardians" - je li to onaj sa Deda Mrazom i Babarogom?
Meni je bio bas simpatican, cak ga imam u telefonu, a telefone inace ne preopterecujem filmovima.
Inace, pocela najnovija polusezona "The Walking Dead-a". Ne bih da spojliram, ali imam utisak da vise ne znaju sta bi s njima, pa mozda pripremaju zavrsetak serijala.
Tako je, upravo taj. Moracu da naviknem sebe da ostavljam imdb linkove(:
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Ma jok, ne moras, mogao sam da proguglam naslov, ali me mrzelo. 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Јуче био на премијери филма Бићемо прваци света. Није лош филм, морам да га препоручим јер ми глуми ујак у њему.
Иначе на мене је можда јачи утисак оставио Монтевидео али не сумњам да ће овај филм доживети исту или макар сличну популарност.
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Meni je smor sto kroz sve filmove/serije vuku istu ekipu glumaca. Inace na netu su ga nazvani Montevideo v2 i tako neke nazive 
Moze li neko da preporuci jos neki nas film? Recimo ako ima neka ok komedija ili neka drama,ali da nije neka teska zalostinja.
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Green, jesi gledao OVO?
Meni se baš svideo.
Meni se baš svideo.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, nisam posten domaci film gledao jos od Montevidea, tako da je svaki predlog dobrodosao. Zahvaljivam. 
- m@c|-|oR
- Expert

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
^ Cetvrtog coveka sam gledao. Dobar film. 
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Vir, nista specijalno ali da kazemo "gledljiv" film
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Iskreno, nisam nešto ljubitelj naših filmova.
Recimo, prvi Montevideo mi se dopao, jer ima prijatnu dozu humora začinjenu nekom simpatičnom dozom pozitivne energije, a nastavak mi nije bio na tom nivou, posebno drugi deo filma.
Naše drame tek ne mogu da smislim jer stvarno znaju da budu teške, a većina onih "urbanih", tipa "Kengura" nekako su mi nedorečeni. Ali, izuzetak su mi "Munje" - gledao sam ih par puta i svaki out sam se cepao od smeha.
Recimo, prvi Montevideo mi se dopao, jer ima prijatnu dozu humora začinjenu nekom simpatičnom dozom pozitivne energije, a nastavak mi nije bio na tom nivou, posebno drugi deo filma.
Naše drame tek ne mogu da smislim jer stvarno znaju da budu teške, a većina onih "urbanih", tipa "Kengura" nekako su mi nedorečeni. Ali, izuzetak su mi "Munje" - gledao sam ih par puta i svaki out sam se cepao od smeha.
Poslednja izmena od Evindzer u Sub, 28. Feb 2015. 05:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Meni leze te urbane komedije tipa Munje i Kengur. Nekako bas opustaju, a i izmame po koji osmeh.
Ako ima nesto na foru Mrtav ladan, bilo bi sjajno.
Ako ima nesto na foru Mrtav ladan, bilo bi sjajno.
Kengur je kultni film. Ja stvarno ne znam da li bilo koji film, strani ili domaci, ima vise scena koje se citiraju. U Kenguru je svaka scena scena legendarna(:
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Da li moze biti legendarnijih recenica od Maratonaca,Ko to tamo peva,...?Licno sam prestao da gledam nase filmove od kad su ovladali humor gde je osnova psovka.Daleko od toga da ne opsujem,ali da sustina smeha bude recenica tipa - e sad' ce neko da vam j... mater,ili slicno mi je totalni nedostatak ideje
I am browsing [Southland (TV Series 2009–2013) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt1299368/
Odlicna serija (krimi/drama),pa ko voli...
I am browsing [Southland (TV Series 2009–2013) - IMDb]. Have a look at it! http://m.imdb.com/title/tt1299368/
Odlicna serija (krimi/drama),pa ko voli...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- m@c|-|oR
- Expert

Pa dobro, svaka generacija ima svoje "kultne" filmove.
Taj serijal Duška Kovačevića je i meni urnebesan (Maratonci, Ko to tamo peva, Balkanski špijun), ali recimo Radovan III obiluje psovkama ali je takođe neverovatno smešan, kao i "Mi nismo anđeli 2", koji mi se IČ nije svideo.
Srćom da su "Do koske", "Rane" bili i prošli i da više nisu nešto što se gleda užarenih očiju.
Taj serijal Duška Kovačevića je i meni urnebesan (Maratonci, Ko to tamo peva, Balkanski špijun), ali recimo Radovan III obiluje psovkama ali je takođe neverovatno smešan, kao i "Mi nismo anđeli 2", koji mi se IČ nije svideo.
Srćom da su "Do koske", "Rane" bili i prošli i da više nisu nešto što se gleda užarenih očiju.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
John Wick
Kome se dopao Equalizer, mozda ce i ovo... Mozda mi je ovo za nijansu bolje jer su eksplicitnije scene ubijanja(:
Kome se dopao Equalizer, mozda ce i ovo... Mozda mi je ovo za nijansu bolje jer su eksplicitnije scene ubijanja(:
Night at the Museum: Secret of the Tomb kome se svidela prva 2 dela može da gleda, kome ne može da preskoči i ovaj.
^Upravo zavrsio i cool je prica(: Lepo su je priveli kraju(:
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja gledam vec dva dana Igru prestola i odlicna je serija. Odgledao sam prvubsezonu i zapoceo drugu. Maraton se nastavlja 
Note IV N9100 dual