Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Taken 3. Najlosiji od tri dela koliko ih ima.
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Upravo odgledah The Day The Earth Stood Still koji mi je cika Green preporucio... Dobar. Moracu da pogledam i onaj matori iz '51(?). A skontao sam da su u ovom kad pokazuju kao one nerede na ulicama na TV-u, ladno provukli snimak 5. oktobra! 

psyhound,
Inace, nisam pogledao cestit film ima vec par nedelja. Te pos'o, te curica, te ovo, te ono...

Inace, nisam pogledao cestit film ima vec par nedelja. Te pos'o, te curica, te ovo, te ono...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma i ja i' ne bi' gled'o da se ne smaram na poslu preko noci. Od 22 - 01h jos i ima posla, ali od 01 - 04 je mrtvilo... Zato lepo laptop i udri po serijama i filmovima. Da imam neku cestitu eksternu audio, sibao bih ja i po FL Studiju.... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Gledao sam ga pre par godina, i nisam primetio to za 5.10. 
A i nije mi se nešto mnogo dopao, više sam očekivao od Kijanua i Dženiferke (koje, inače, volim da gledam i cenim kao glumce)..

A i nije mi se nešto mnogo dopao, više sam očekivao od Kijanua i Dženiferke (koje, inače, volim da gledam i cenim kao glumce)..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Seventh Son (2014) -Ne znam šta da kažem, film je niz specijalnih efekata bez ikakvog smisla sa jako plitkom radnjom i očajnom glumom. Samo zbog tih efekata ocena 3,5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
American Sniper (2014) - sasvim solidan ratni film, ako izuzmemo taj divni amerikanski patriotizam i propagandu.
Hot tub time machine 2 - za preskočiti. Daleko lošiji od prvog dela. Baš se vidi da su samo hteli da izmuzu još neki dolar. Imao je potencijala prvih 20 minuta ali posle... Usiljene fore, preforsirana golotinja, šuplja priča....i vrlo iritantan glumac kao Adam Junior. Najbolji deo filma poslednjih 5 minuta.
Dobar, preporuka!
http://www.imdb.com/title/tt2198956/

Samsung Galaxy S3 I9300
Sinoc odgedao. Jeste najlosiji. Reditelj smorio sekvencama brzih rezova...Apolo napisao:Taken 3. Najlosiji od tri dela koliko ih ima.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hvala za preporuku, sinoć sam ga pogledao. Stvarno jeste pozitivno s***e.znemanja napisao:Kingsman: The Secret Service (2014) - Koje je ovo s***e, ali pozitivno s***eima nekih dobrih fora, odskače od šablona koji se očekuje. Film je koktel raznih žanrova koji ga čine čas dobrim, čas lošim. Ocena....hm, odgledajte ga

Dopao mi se.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
"Avengers: Age of Ultron". Sinoc sam ga pogledao u bioskopu sa nekim ortacima. Ko je ljubitelj "Marvela", dopasce mu se; ko nije, moze da ga preskoci.
Film je kao da citas strip, samo sa pokretnim slikama, umesto staticnih.
Film je kao da citas strip, samo sa pokretnim slikama, umesto staticnih.

Preporuka za dokumentarac Dinosaur 13. http://www.imdb.com/title/tt3090252/?ref_=nv_sr_1
Pogledah sinoc Kingsman i stvarno jeste dobra prica. Ona silna preterivanja mi uopste nisu smetala(: I nije da je klinacki film, kao sto je fazon sa Kodi Benksom(:
@Evindzer Koliko je losiji/bolji od prvog dela?(:
@Evindzer Koliko je losiji/bolji od prvog dela?(:
I od mene preporuka za Kingsmena. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
matorix, misliš na Avendžerse? U rangu sa prvim - ni bolji, ni gori..
Onda je vrlo gledljivo(: Samo jos da YIFY izbaci 1080p verziju i voila 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Gledaš li seriju "Marvel's Agents of SHIELD"? Radnja se odvija paralelno sa filmovima, malo me je razočaralo što niko od likova iz serije nije bio u ovom poslednjem filmu. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kakva je serija Marvel's Agents of SHIELD? Svidaj mi se tematika i zanr Avengers-a i znam da serija prati ta zbivanja, ali sam citao oprecne komentare. Jedni je hvale, a neki kazu da poprilicno losa. Planirao sam da pocnem da je gledam, ima, za sada, samo dve sezone.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ne gledam jer nemam vremena. Zakacih jednu epizodu na Foxu skoro i bas me je prijatno iznenadilo. Nadam se da su sve takve(: