Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Jel gleda neko Sons of Anarchy ? Kakva li je serija, vredi li pocinjati sa gledanjem?
Samsung Galaxy S3 I9300
Sons of anarchy je jedna od boljih serija koje sam u zivotu gledao, pocni pa vidi za sebe. Green, jel si kojim slucajem nasao prevode negde za seriju Fat Tony and co? Nema nigde ni za lek.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Pain & Gain - 6/10 gluma tu i tamo,najveci utisak je na mene ostavilo to sto je film istinita prica... Da ne poverujes koliko moze neko glup biti 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Sonse,po meni,vredi gledati.U septembru pocinje poslednja sezona.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sonse? Sons of Anarchy?
Fantastična serija. Moja preporuka. Jedina zamerka je što je užasno zarazna pa se treba kontrolisati. Ne znam koliko sam imao neprespavanih noći baš zbog ove serije...
Fantastična serija. Moja preporuka. Jedina zamerka je što je užasno zarazna pa se treba kontrolisati. Ne znam koliko sam imao neprespavanih noći baš zbog ove serije...
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Dead Snow: Red vs. Dead (2014)
Horor, komedija. Ovo je drugi deo, pa ko voli takve komedije neka pogleda, ima nekoliko dobrih scena.
Horor, komedija. Ovo je drugi deo, pa ko voli takve komedije neka pogleda, ima nekoliko dobrih scena.
Android 12
Hvala momci!
Odlicno onda, pocinjem veceras sa gledanjem! 

Samsung Galaxy S3 I9300
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
+1 , Sinovi Anarhije je izvanredna serija . Za 2 nedelje kreće zadnja sezona .
16 godina na forumu MOBILNISVET
markolaza, ne znam zaista gde bi mogao naci prevod za Fat Tony. Malo je teze ako serija nije americka, mada pogledacu...
U redu je Green ne muci se za dzabe, nema prevod nigde. Skoro sam tek video iz tvog potpisa da se majes mozda po Melburnu. Pa ti jezik i akcenat nisu problem da gledas seriju. Meni je akcenat u Australiji nerazumljiv koliko i kad pokusam da gledam skotski film bez prevoda. Dok sam na primer The Sopranos bez problema gledao bez prevoda.
Kad smo vec kod mafije preporuka za seriju Boardwalk empire. Jedan od likova je Al Kapone.
Ajde vec je receno ranije, ali nema veze. Boardwalk empire je serija koja je po meni u rangu sa The Sopranos.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Extra serija... svaka preporuka ...
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 30. Avg 2014. 18:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Huawei
S razlogom, druze. Navikao si na americki akcenat, jer se daleko vise prikazuju njihove serije.markolaza napisao:Meni je akcenat u Australiji nerazumljiv koliko i kad pokusam da gledam skotski film bez prevoda. Dok sam na primer The Sopranos bez problema gledao bez prevoda.

Poslednje odgledano: Divergent (2014) - gledajuci film, smorio sam se ko pampur. Ocekivao sam bas dobar post-apokalitptik sci-fi, kad ono limunada. Steta, prica je imala potencijal...
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
http://m.imdb.com/title/tt0756683/
The man from the Earth(2007)
Okupljenje prijatelja da bi ispratili kolegu,naucnika,koji se seli,se pretvara u raspravu o postojanju Boga,preispitivanje religije i Crkve,njenog manipulisanja ljudima putem vere.Ko voli ozbiljnije teme - film ne treba da propusti.
The man from the Earth(2007)
Okupljenje prijatelja da bi ispratili kolegu,naucnika,koji se seli,se pretvara u raspravu o postojanju Boga,preispitivanje religije i Crkve,njenog manipulisanja ljudima putem vere.Ko voli ozbiljnije teme - film ne treba da propusti.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Enemy - i ovaj vala smorio, nije normalno. Tako nelogican film da je to jezivo... 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Fault in Our Stars (2014) - Pomislio sam da je film samo jedna od ljubavnih limunada, ali nije baš tako. Dobra priča, odlična gluma i jaka poruka su karakteristike ovog flma. Jeste da prati dvoje tinejdžera, ali nije tinejdžerski film, poruka koju šalje je daleko, ali daleko zrelija. Ocena 9/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Green napisao:Enemy - i ovaj vala smorio, nije normalno. Tako nelogican film da je to jezivo...
Sta je brate stvarno s ovim filmom? Izbezumio me

Ja zaista nisam shvatio apsolutno nista u filmu Enemy, a verujem da ne bih ni posle 5 gledanja
. Mozda sam tupav, ali ako je neko gledao i skapirao poentu, neka napise.
. Mozda sam tupav, ali ako je neko gledao i skapirao poentu, neka napise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Davno sam ga gledao. Ako se dobro secam, lik je lud, podvojena licnost. Profesor je zapravo lik iz njegove glave i onda krece zavrzlama i rasplet kada je video sebe u novinama bla bla. Taj film mi se uopste nije svideo. Solidna gluma i sve, ali je prica totalno