Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Nisam bukvalista
, film je drama, ne sf, nema potrebe za predznanjem.

Predestination (2014) - kakav mindfuck bogte maz'o... 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Green, a, kaži, jel skroz blesav posle sat vremena?

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, vala bio si u pravu skroz 
Generalno film uopste nije los, naprotiv. Malo smara u tih prvih sat vremena kad krene prica u kafani, ali kasnije kad krene rasplet...

Generalno film uopste nije los, naprotiv. Malo smara u tih prvih sat vremena kad krene prica u kafani, ali kasnije kad krene rasplet...

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Lucy (2014) - 7/10 ima malo zamarajuću radnju ali zanimljivu priču 

The Maze Runner au koje sranje, ne verujem
.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
cvoruga, baš sam planirao da gledam taj film, trejler mi deluje obećavajuće, znači ipak toliko loše?
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 29. Nov 2014. 00:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Lucy - zanimljiva ideja ali ipak u čitavoj priči nešto fali, pa još kad dodamo malo zbrzan kraj na jedvite jade navučeno 6/10.
znemanja, ti si dao Interstallaru 10ku a ja 6, ukusi se nam se razlikuju, tako da gledaj ovo, meni je težak krš.
- znemanja
- Moderator
cvoruga, Ima tu istine
mada mislim da ću prvo da pogledam Lucy, ima većinu koliko-toliko pozitivnih komentara.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ukusi nam se svima definitivno razlikuju i tu nema price, eto meni je Lucy ispao ekstra film, iako je moglo jos jedno pola sata da se smesti u film.
- Cooomi
- Mobil manijak
Lucy je super film, samo su mogli jos neke radnje da ubace, nešto mi je prebrzo prošao... I voleo bih da vidim drugi deo toga, mada verovatno ništa od toga...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Noćas ga odgledao. Odličan!Green napisao:Predestination (2014) - kakav mindfuck bogte maz'o...
- Cooomi
- Mobil manijak
Malo mi je čudan taj rasplet u Predestenation...
SPOILER ALERT
Kada ubije sebe u vešeraju, on će živeti do te godine kad će opet završiti u vešeraju i mlađi on će ga ubiti i tako u nedogled... onda bi vreme stalo i kosmos eksplodirao hahaha
SPOILER ALERT
Kada ubije sebe u vešeraju, on će živeti do te godine kad će opet završiti u vešeraju i mlađi on će ga ubiti i tako u nedogled... onda bi vreme stalo i kosmos eksplodirao hahaha

- m@c|-|oR
- Expert
to se zove vremenski paradoks i on me najviše zbunio.
Ali, izgleda da su mislili da se time prekida petlja i da se mlađi on oslobađa prokletstva i odlučuje da promeni svoju budućnost, čime se gubi potreba da mlađi on ponovo dođe i upuca ga.
Au, al' sam ga i ja sada zakomplikovao.
Ima ona teorija da ako putovanje kroz vreme bude moguće u prošlosti se ne sme ama baš ništa menjati jer sve to može imati nesagledive posledice po budućnost.

Ali, izgleda da su mislili da se time prekida petlja i da se mlađi on oslobađa prokletstva i odlučuje da promeni svoju budućnost, čime se gubi potreba da mlađi on ponovo dođe i upuca ga.

Au, al' sam ga i ja sada zakomplikovao.

Ima ona teorija da ako putovanje kroz vreme bude moguće u prošlosti se ne sme ama baš ništa menjati jer sve to može imati nesagledive posledice po budućnost.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
Lucy (2014) - Ideja dobra, ali realizacija je mogla da bude dosta bolja, ocena 6/10.
Moze imati posledice na buducnost samo ako se zivot nastavi od tog momenta promene. Ako se vrati u vreme odlaska, nikakve promene nece biti, jer ce ona teci od tog momenta koji je nastao u proslosti.m@c|-|oR napisao:Ima ona teorija da ako putovanje kroz vreme bude moguće u prošlosti se ne sme ama baš ništa menjati jer sve to može imati nesagledive posledice po budućnost.

Bar tako nekako kaze Doc Brown kad u drugom delu "Povratka u buducnost" objasnjava Martiju istu stvar.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
+1znemanja napisao:Lucy (2014) - Ideja dobra, ali realizacija je mogla da bude dosta bolja, ocena 6/10.
Fury dobar ali me iznervirali efekti svjetlećih metaka. Snopovi kao u Ratovima zvijezda.
- m@c|-|oR
- Expert
Green, nemoj sad da idemo do onoga - ako u prošlosti sretneš svog dedu kao dečaka i ubiješ ga - da li ćeš i ti postojati u budućnosti
Da ne kvarim dalje onima koji nisu gledali - ali ovde je taj apsurd višestruk. Kao u kulminaciji španske serije, kada Dijego sazna da je sam sebi majka

Da ne kvarim dalje onima koji nisu gledali - ali ovde je taj apsurd višestruk. Kao u kulminaciji španske serije, kada Dijego sazna da je sam sebi majka

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica