teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Imam samsung E 900, da li bi neko mogao da mi kaze gde mogu da nadjem program za konvertovanje iz wma ili wav u mp3 i program za konvertovanje video clipova, znaci iz 3gp u mp4. Ako neko ima, bio bih mu zahvalan da podeli sa mnom.
Takodje me interesuje gde mogu da nadjem programe i igrice za ovaj tel. ako ih ima, a ima ih verovatno. Pretrazio sam google... i slaba vajda...
probaj sa imTOO paketom SW. mislim da će rešiti sve tvoje probleme. inače neki serijali koji mogu da se skidaju sa neta nose oznaku mp4. u principu isto kao avi samo druga extenzija
mali off
Nista meni nije jasno.... sta je imTOO paket SW?
Imam riper, ali mi treba konvertor za wma u mp3.
Inace ti programi mi trebaju za komp, nisam znao da ovaj e 900 ne podrzava 3gp...
gde da nadjem i sta je taj paket SW, VENOm?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Ukucaj u google "power mp3 wma converter",ja ga koristim,program ima par mb,i resices problem.Cini mi se da je to pravi naziv,ali probaj i samo sa "power mp3 wma" - imam ga na kompu,ali nisam siguran u naziv,a trenutno nisam kod kuce,pisem sa fona.Ali najbolje da nabavis najnoviju verziju Nero-a,u njoj imas mogucnost konverzije i video i audio fajlova,to ti je najbolje!Da dopunim,najveca svetska baza free java app. i igrica je getjar.com.
Ako hoces program za konvertovanje u mp4 onda skini sa www.download.com "Any video converter"
besplatan,nije limitiran vremenski i vrlo jednostavan za koriscenje,posjeduje i opciju za izcjecanje video sadrzaja.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Gameforce, tnx na linku, vrlo interesantan program ima mnostvo formata i sve to na jednom mestu. Svidja mi se na prvi max, trenutno nemam vremena da ga cackam ali kada ga budem proverio javicu kakvi su rezultati...hvala jos jednom...
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Ja koristim Xilisoft 3gp Video Converter. Osim video zapisa konvertuje i audio iz raznih u razne formate. Demo verzija je ogranicena na 2 minuta, a registrovana (kupljena) nema vremenskog ogranicenja.
Ovo mi nije bilo toliko neophodno, ali ovako sve skupljeno na jedno mesto je stvarno sjajna stvar, i sigurno će dosta poslužiti. Hvala na linku gameforce.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
ja koristim xilisoft video converter i ovaj Super . xilisoft nema toliko mogucnosti za podesavanja kao Super ali je mnogo brzi kod konvertovanja ogromnih fajlova . tu je Super katastrofalan . inace je super ako ne racunamo brzinu konvertovanja vecih fajlova .
zanima me , da li neko ima link za neki audio splitter ali da je free ?
NoBodyAsAleksa, druze mozes li da mi kazes kako je moguce grabovati u audiograbberu neku pesmu i odesci deo iz nje , jer nikako to da uspem ? nemam opciju da ubacim pesmu kao fajl i da odsecem neki deo .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.